İzmir'deki Falcılar

inanmaktanmııdır enerjidenmidiiirrr bilemedimm bendee ama bu zamana kadar heves yapıp gittiğim ve hevesimi kıran falcılarda olduu :KK70: ve sabit gittiğim falcılar belli ama onların dışındaa farklı yeni kişilerede baktırasım warr ama kısa bi falda istemiorum açıkçasıı..bidee bgnde birsende çok şaşırdıkk 5 kişiydik hepimizii tek tek sıralamasıı inanılır gb deildi ordan ayrıldıktan sonra uzun bi süre fal analizi bile yaptık wallaa bgn gelmiş olsaydın kesin karşılaşırdıkk ordaa =) bu arada birsenede 20 tl werdimm

gülgüzelim birsen ne kadara bakıyo teli falan varmı yaa:KK43: yarın yada çarşamba ona gitmeyi düşünüyorum perşembe günü stajım başlıyoooo:KK43: 1 ay pek vaktim olmucak bu fallara:KK43:( canm örnekköy dolmuşuna binip yamanlar kolejinin önünde inip karşıya geççem demi ordanda sorup bulurum.randevu almadan gitsem bakarmıki:KK43:

ashle randevu fln istemiyo o istediğin zaman git gulguzelim benide heveslendirdi şimdi bende gidicem valla yarın yada öbür gün keşke bu gün ona gitseymişim asiye yerine tüüühhhh

kekcim bu dediğim yoldan bulabilirim değilmi birsenin evini eyvahedigeldismile bide ne kadara bakıyo aklinialirimsmile

örnekköy dolmuşuna binip yamanlar kolejinin ordaa iniosun indiğin yerden aşağı doğru yürümeye başlıyosun ( yani arabaların k.yaka tarafından geldiği yöne doğru) zaten yol kenarı olduğundan seni direk toprak bi yola bağlıoo...az biraz ilerledikten sonra sağa dönüosun (telllerin olduğu sokaktan) düm düz ilerleyip en son sokaktan sola dönüosun sokaın başında bordo renkli 3 katlı bi bina war hatta. o sokakta sokağın sağ köşesinde kalan tek katlı müstakil bi ewde birsenin evii oluo. ne kadar isterseniz dedi bize 20 veren 25 weren war dedi :KK70: bizde 20şer tl verdik kişi başıı...bu arada randevuyla felam çalışmıoo :))

bu arada cuma günleri bakmıomuşş birdee bazı günler ve h.sonları arada menemene gidiomuş bunuda bize ordayken denk geldiğimiz bi bayan söledi :KK70:

canm çokkkk saol yaa..büyük ihtimalle çarşamba günü gidicemmmmmmmmmmm :eek:
inşallah benim falıda çok iyi bakar:KK43:( buarada örnekköye dolmuşla nerden bincem karşıyaka çarşının önünden geçiyomu.soriimde yollarda rezil olmiim bu yaz sıcağında :gitme:

tavsiye etmiyorum birseni paranıza yazık.ama illa denemek istiyorum derseniz gidin.ayrıca evi o kadar pis ki gerçekten pasaklı yani.ayrıca bakım yaparken sigara içyor duman altı oluyorsunuz.işine verdiği ciddiyeti siz düşünün artık.

off yaaa kafam karıştıı:KK43:((( yarın kesin birine fal baktırmam lazım perşembe artık stajım başlıyo:KK43:

ya missdance bende bişey var gibime geliyo neyi elime atsam kurutuyorum hiçbi işim rast gtmiyo:KK43: hem buna yardımcı olsun diyede gitmek istiyorum artık kısmet açmamı ne oluyo bende büyümü var kısmetimmi kapalı nedir ona bakılmasını istiyorum daha çok.pasaklı birsen bakar varsada çözüm önerir diye düşünüyodum ama tavsiye etmiyosun.peki senin varmı canm falla beraber büyü yada başka bişey olup olmadığına bakım yapan biri.ali beye ben gitmiştim cidden çok iyi bakıyo çok nur yüzlü sevecen biri.ama bu konuda yardım edebilirmiki :sinifsinif:

var evet bir hocam var gittiğim bayadır gitmiyorum ama yardımcı olabilecek birisi.özelden mail adresini yaz bana.

Alsancakta kıbrıs Şehıtlerınde sıesta cafe var ekmek ıÇının yan sokaĞında orda cafe mÜjgan var ben daha Önce ona gıtmıŞtım o da Çok bılıyor hakkımdakı davaya kadar bıldı.evımın Şeklını fln sÖledı...
Tavsıye ederım Şahsen ama randevulu ÇalıŞıyor tarotta bakıyor

ben düm müjgan kafedeki aliye gittim tavsiye edebilirim.

müjgan kafedeki aliye daha önce hç baktırmamıştımm bi deneyeyim bendee...ordakiler bi tuhaf yaa çok hızlı konuşmaları ve bi kaçının iyi bakması bi kenara üstüne ukala haller tavırlar takınıyorlar soru sorduğunda ohhooo sen hala ordamısın geeç diede laubali cvp veriolar sanki bedavaya baktırıos :KK70:
ama şu bahsettiğin aliyi çok merak ettim genç zayıf uzun birimiydii???

ya missdance bende bişey var gibime geliyo neyi elime atsam kurutuyorum hiçbi işim rast gtmiyo:KK43: hem buna yardımcı olsun diyede gitmek istiyorum artık kısmet açmamı ne oluyo bende büyümü var kısmetimmi kapalı nedir ona bakılmasını istiyorum daha çok.pasaklı birsen bakar varsada çözüm önerir diye düşünüyodum ama tavsiye etmiyosun.peki senin varmı canm falla beraber büyü yada başka bişey olup olmadığına bakım yapan biri.ali beye ben gitmiştim cidden çok iyi bakıyo çok nur yüzlü sevecen biri.ama bu konuda yardım edebilirmiki :sinifsinif:

walla canım aynı şeyi bende düşünmüyor deilim..biliosanız aciiiiil banada sölemelisiniiz :KK70:

missdance evet benimde ihtiyacım var hocaya:)benide ulaştırırmısın bu hocaya özelden telefonunu fln gönderirmisin

bgn müjgana gittim tek birşey bildi ve toplamda 10 dakika sürmedi fal. ve 2 kez aynı şeyleri tekrar etti.aslında murata baktıracaktım ama izinliymiş oturmuştuk kalkamadım. sonra da çok pişman oldum verdğim 15 liraya...

müjgan kafedeki aliye daha önce hç baktırmamıştımm bi deneyeyim bendee...ordakiler bi tuhaf yaa çok hızlı konuşmaları ve bi kaçının iyi bakması bi kenara üstüne ukala haller tavırlar takınıyorlar soru sorduğunda ohhooo sen hala ordamısın geeç diede laubali cvp veriolar sanki bedavaya baktırıos :KK70:
ama şu bahsettiğin aliyi çok merak ettim genç zayıf uzun birimiydii???

hayır canım hafif toplı orta yaşlarda biri çok sakin sabırla dinliyor ne sorsan cevap veriyor.

onada gideimm bariii ayy canım okadar çok sıkkın kiiii farklı kişilerden farklı şeler duymaak istiorummm artıkkk :KK43:

X