İzmir'deki Falcılar

arkadaşlar şu turgutludaki kadının telefonunu bana da verirmisiniz yada adresini

ben sevdam cafeye 2 gün arayla gittim. 2.gittiğimde ilkinin tam tersini söyledi ayrıca annemle gitmiştik ve annemle ilgili hiç birşey bilemedi.annemde bana kızdı bundan sonra para yatırma bu falcılara dedi ama ben dinliyecekmiyim tabiki hayır

meryy84 şu turgutludaki saime hanımın telefonunu bana da verirmisin..bi de arkadaşlar bu belgin kostak denen kadına sakın paranızı kaptırmayın kadın uzman bu konuda sizin gözlerinize bakarak yüz ifadenizden bakışınızdan sorularının cevabını alıyo ben gittim tam bi rezaletti insanı aptal yerine koyuya ben olayı anladım ama olan 100 tl oldu haram zıkkım olsun

evet kek doğru söylüyorsun bende gittim hatta en çok onu begenmiştim ama düşününce gerçektende öyle.çok para istiyor zaten del kadın :)

neyse ben dün adanlı seviç ablaya gittim kızlarağasında yazdım yorumumu okuyun burdan http://falbilgisi.blogspot.com/

gönderdim kek cim bu arada belgin kostakla ilgili düşüncelerine aynen katılıyorum

merhaba kızlar dün formu sonunaa kadar soluksuz bir şekilde okudum ve muhabbetlerinize bayıldımm desem yeridiir :) aynı şekilde benimde yaşadıklarımdan ötürü kaynaklanan neden ve sonuçlarını yaşatan kişiden öğrenemediğim sıkıntılara cvp bulmaa ve içimi ferahlatma metotlarım sürekliii falcılar oldu gittiiğim falcılar arasında sizinde denemiş olduğunuz falcılar war (bunların isimlerinide vericem size ) ve herbirini tek tek yaşamış bulunmaktayım.bu yaşanmışlıkta kısa vadede çıkıcak anlamına gelmiyor tabii ki.
ağırlıklı olarak baktırdığım fal tarottur onun geçerliliğine daha çok inanıyorum yada şöyle ifade edeyim kahve falında pek tatmin olmuyorum tarot daha detaylı çıkıyor bende.nesem:) tarotunda yaşanma süresi uzun wadeye yayıldığından dolayı az biraz gecikmeler yaşansa bile 3 ay ile 1,5 yıl içerisinde hertürlü mevzusu geçen olay ve olmasını ihtimalini vermeyeceğim şeyleri teker teker yaşayarak gördüm.baktırdığım tarot fallarınıda kayıda tutarım sürekli
gelelim geçmişte yaşadığım ve gelecekte beni bekleyen olayların nasıl gerçekleşeceğini bilen falcıların isimlerini vermeye...öncelikle karşıyakada karakol sokağında deniz sinemasının yan pasajının içindeki fal bilim merkesi kafede bulunan Tülin abladan bahsetmek isterim...inanılmaz derece hissiatı war.neler yaşadığımı nasıl kararlar vereceğimi ve en önemlisi gelecekte beni neyin beklediğini tek tek sıraladı bana.hatta fal esnasında ihtimal bile vermiyorum olmayacak gerçekleşmeyecek asla geri dönüşü olmayan bi durum olduğunu belirtmeme karşılık sadece sabrımı ve kendimi 7 ay zorlamam gerektiğini 7 ay sonunda olayların istediğim düzeydee ilerleyeceğini belirttii hihoyyyt şaka gbydi herşey dayanamayacağımı sandım bittim tükendim dedim ama her saniyesi canımı acıtan 7 ayı da devirdim. bunun akabindeee de tüm olaylar çorap söküğü gb bir bir dökülmeye başladıı ben bile neye uğradığımı şaşırdım ve artıkk kendi durumumla alakalı hertürlü tawsieyii ve nasıl hareket etmem gerektiğini sorarak kendisinden öğreniyorum.kime tawsie ettiysemde tülin abladan çok çook memnun kaldılar çok şeker ve çok içten bir insandır kendisi...tülin ablanın falını denemek istersenizde kesinlikle tarotunu tawsiye ederim. :))

çok konuşmuşum bi önceki yorumumda kaydirigubbakcemile3 dewam ediyorum yinee forumun önceki sayfalarında bahsedilmiş bi yeri tavsie edicem.yer bornova küçükparkta ve telve kafe oraya gittiğiniz zaman ilk soracağınız kişi Asiye abla ve ona baktıracağınız falda katina falı olmalı... Asiye abla tülin ablayla birbirine benzer şeyler söledi yani beklemem gerektiği olayın istediğim şekilde yönleneceği vs vs vs ama gel gelelim ayrılık yaşadağım kişinin tipini göz rengini ismi mesleğini ve ne zaman döneceği döndüğü zaman nasıl bir yerde ne şekilde konuşmalar yapacağı, kendi iş sosyal hayatımla alakalı detaylar işimle alakalı kontroln bende olacağınaa kadar herşeyi anlattı bana...tabi bende iyiden iyiyee sabırsızca bekleyiş başlaadııı gittiğim her falcı aynı şeleri sölüosa demekki zamanımın olduğunu kabullenmeye başladım zaman geçtikce merakım ve acabalarımda artış gösterdi işimle alakalı tahmin etmeyeceğim kontrolü bi anda kendime verildiğini gördüm hayretler içinde kaldım ama en çok sabırsızlandıığım konudaaa beklenen soonn geldiii şook olmamak elde deil 2 falcının aynı zamanlamasıyla söylenenleri bir bir yaşadım veeeeee gördümm...:)

sevgili gulguzelim küçükparktaki asiye ablayı bilmem ama tülin ablayı yakınen bilirim zamanında abonesiydim onun benide aynı şekilde yönlendirirdi ve beni çok yanıltırdı sonunda aklım başıma geldi ve artık uğramıyorum bile oraya bende senin gibi ilk zamanlar bi sürü arkadaşımıda ona gönderdim ne yazıkki olan millettin umutlarına oldu artık arkadaşlarımda gitmiyo hiç bi söylediği olmadı ve son zamanlarda artık gelecek neyse de o anki duruma dair bile bi şey bilemiyodu hadi bana öyle denk geliyo dicem ama dediğim gibi gönderdiklerimden kimse de memnun kalmadı senin yorumunada şaşırdım o yüzden hatta şunuda söyleyim orası eskiden tıklım tıklım olurdu şimdi ne zaman önünden geçsem bakıyorum bomboş kimse gitmiyo yani artık oraya

bende şaşırdım şimdi bu duruma üzüldümde..bende inanılmaz derecede dedikleri tutuyor çünküü aynı şekilde ablam ve arkadaşlarımda müdavimi vee hepimiz memnunuzz..

şimdideee alsancak müjgan cafedeki murattan bahsedicem...yakın arkadaşım sayesinde geçen yıl keşfetmiştim burayıda.zaten o cafede beğenerek baktırdığım bi Ata vardı birde Murat.
Ata'ya iki kez fal baktırdım ve çokta memnun kaldımm..bahsettiği herşeideee yaşadım 3.kez fal baktırmaya gittiğimde ise orayı bıraktığını öğrendimm şimdi neredee öğrenmeye çalışıorum ama bulamıorum malesef...

Murata gelince cafenin merdivenlerinden yukarı çıktığımız anda tesadüfenn merdiven başında duruyordu bi anda bişeyler demeye başladı biz tabi ilk kendi üzerimize almıoruz ne alakasından der gb sonrasında kişiler ve olaylar tanıdık geldiğinden ağzımız açık bi haldee kala kaldıkk tepkisis dinliyoruzz. ayrılık yaşadığım erkek arkadaşımın ismini ablama söyleyip bu adamm kardeşine ulaşmak için seninle irtibaat kurucaakk 15 gün içinde sakınn ters cevap verme diyippp bağıra bağıraa bu adaaam gelioooor geliyooorr demesiii iseee ödümü patlatmasınaa yetti arttı bilee dayanamadım bende bukaadar şeyi daha biz yukarı çıkarken söylüyorsaa falda neler der acaba dierekten ürkerekte olsa Murata tarot baktırmaya karar verdim zemuszemus allahımm dedim bukadar mı olurr detaylarına kadar herşeyi sıraladı bana isim verme konusunda zaten seni görmesi yeterli boyna isim sıralıor..onun ne durumda ne halde olduğunu sölüor hakkındaki düşüncelerini yapmayı istediği şeleri sölüor...en sonundada dediği lafı sölüorum sizeee bacımm siz bu adamla 99 kez ayrılıııırrr 100 kez birleşirsiniz bi küs bi barışık olma durumunu her falcı bana sölemişti ama bukadar da komik dille ifade eden bi murat olmuştuu bakalım muratçımm son 98 hakkımız diorum wala murat demişkeeeen acil gidesimm warrr yaaaa...
he birde unutmadannn biraz ukalaaa biri gb gözüküor dikleştiğiniz wakit falda saçmalamaya başlıoo bilesiniz vee kesinliklee tavsiemdiir fal bakma sırasında tek kişi olmaya dikkat edinn sizin falı kesip yanınızdaki kişiye bişiler sölemesi hoşunuza gitmeyebilir çünkü :1rolleyes:

mery84 ona hiç gitmedim ben. amaa bir çok arkadaşım özelliklee gitmemi tavsiye edip ediyor ve çokta güzel baktığını söylüyorlar ama bir türlü denemek nasip olmadı yakınım zaten orayada aama bu forumda en çok ismi geçen samyeli cafedeki serpil hanımı merak ettim. :))

anladım canım bende şu ravazzadaki bayanın sölediklerine taktım o anla ilgili bildi ama bana tarih vermişti gelecekle ilgili o tarihi beklyorum ama ölücem meraktan kaydirigubbakcemile3
evet çok adı geçti serpil hanımın bende gitmedim daha........
ama sen nereye gitsen çıkmış ya acaba sendeki enerjiyle filanmı ilgili ne bilim bende gelecekle ilgili ne deseler çıkmadı neyse bide senin gittiklerini denim bakim

benim gittiğim zamanlarda çok kötü bi durumdaydım ne kendimi toparlayabiliyordum ne fallara konsantre olabiliordum ümitsiz bi haldeydim kısacası... fal sırasında enerji çok önemli bununda farkındayım ama öle bi pskolojide herbiriyle enerjimin tutmasınada hayret ediyorum gittiğim kişiler birbirinden bağımsız insanlar ama söyledikleri tarihe kadarda çıkardıkları aynı şeyler.

bu arada murat çok güzel bakıo isimler tarihler bir bir sıralıyor ama hızlı baktığndan fal süresini biraz kısa tutuyor... tülin ablaysa uzun süre bakıyor soruduğun sorularla birlikte 20dkdan 45 dkya kadarr fal süresi değişebişiyor..ama detaylara çok önem weriyor.
benim ayda bir gittiğim tülin abla çokta memnunum kendisinden hertürlü yaşayacağım olayın haberini ilk önce ondan alıyorum :)) ama hangisine gideyim dersende ikiside çok iyii.. sonuç beklediğin bi olayda detayına kadar bi açıklama istersen tülin derim ama sadece yok ben sıkılırım yüzeysel olsn dersende murata git derim... uzun süredir murata gitmiorum ben en kısa sürede murata gidicem mesela :))

mery84 bende muratı çok merak ettim acaba buluşup birlikte falanmı gitsek diyorum arkadaşlar yerinide bilmiyorum zaten

yeri çok kolay yerde kıbrıs şehitlerinde ekmekiçinin olduğu dar bi sokağa giriosun sokaın hemen sonuna doğru sol tarafta kalan müjgan kafe war murat orda fal bakıyor. esmer bi çocuk hatta genelde kirli sakall felam bırakıyor.

hmm tamam tşkr bu müjgan kafe o tülin ablanın olduğu yerde bi müjgan abla vardı ona mı ait acaba kafe

missdance canım sana çook yakın oturuyorum:) bu ara fal baktırmayı çok istiyorum. en son ankaraya gitmiştim orda tesadüfen birine baktırmıştım ama tek tek tek çıktı dedikleri. ama bu ara yine baktırmak istiyorum. bana sen özelden numaranı yada msnini verebilirmsn mümkünse. bu arada gode cengiz üzerinde oturuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…