şimdideee alsancak müjgan cafedeki murattan bahsedicem...yakın arkadaşım sayesinde geçen yıl keşfetmiştim burayıda.zaten o cafede beğenerek baktırdığım bi Ata vardı birde Murat.
Ata'ya iki kez fal baktırdım ve çokta memnun kaldımm..bahsettiği herşeideee yaşadım 3.kez fal baktırmaya gittiğimde ise orayı bıraktığını öğrendimm şimdi neredee öğrenmeye çalışıorum ama bulamıorum malesef...
Murata gelince cafenin merdivenlerinden yukarı çıktığımız anda tesadüfenn merdiven başında duruyordu bi anda bişeyler demeye başladı biz tabi ilk kendi üzerimize almıoruz ne alakasından der gb
sonrasında kişiler ve olaylar tanıdık geldiğinden ağzımız açık bi haldee kala kaldıkk tepkisis dinliyoruzz. ayrılık yaşadığım erkek arkadaşımın ismini ablama söyleyip bu adamm kardeşine ulaşmak için seninle irtibaat kurucaakk 15 gün içinde sakınn ters cevap verme diyippp bağıra bağıraa bu adaaam gelioooor geliyooorr demesiii iseee ödümü patlatmasınaa yetti arttı bilee
dayanamadım bende bukaadar şeyi daha biz yukarı çıkarken söylüyorsaa falda neler der acaba dierekten ürkerekte olsa Murata tarot baktırmaya karar verdim zemuszemus allahımm dedim bukadar mı olurr detaylarına kadar herşeyi sıraladı bana isim verme konusunda zaten seni görmesi yeterli boyna isim sıralıor..onun ne durumda ne halde olduğunu sölüor hakkındaki düşüncelerini yapmayı istediği şeleri sölüor...en sonundada dediği lafı sölüorum sizeee bacımm siz bu adamla 99 kez ayrılıııırrr 100 kez birleşirsiniz
bi küs bi barışık olma durumunu her falcı bana sölemişti ama bukadar da komik dille ifade eden bi murat olmuştuu bakalım muratçımm son 98 hakkımız diorum
wala murat demişkeeeen acil gidesimm warrr yaaaa...
he birde unutmadannn biraz ukalaaa biri gb gözüküor dikleştiğiniz wakit falda saçmalamaya başlıoo bilesiniz vee kesinliklee tavsiemdiir fal bakma sırasında tek kişi olmaya dikkat edinn sizin falı kesip yanınızdaki kişiye bişiler sölemesi hoşunuza gitmeyebilir çünkü :1rolleyes: