ashle cim cnm ben ravazzadan memnum kaldım karşıyaka akbank sokağındakinden ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkarmı bilmiyorum bi dene istersen he bu arada yakın zaman için söylediği bişey hemen çıktı..iyi fallar canımm nereye gidersen gelince anlat burda olurmu opuyorumnanaktan
he bu arada ravazzadaki bayanın migreni varmış arada o tutunca çok kısa bakıyomuş bir an önce bitirmeye çalışıyomuş doğru düzgün bişi demiyomuş ordakş bi kız söledi ..
valla ben bornovadaki serpil ablanın üstüne tanımam, babamı, kardeşimi,sevgilimi hepsini bildi isim isim,
inşallah gelecekle ilgili söyledikleride çıkar.bana fincan kapalı kağıtta baktı, fincanı sevgiline açıyorum dedi ona baktı.
serpil ablaya gidipte söyledikleri çıkan varmı
karşıyaka çarşıda akbank sokağındaki ravazza kafeye de gittim o da serpil ablayla aynı şeyleri söyledi geleceğe dair. ama kısa baktı.
iki gün sonra sevdam kafeye gittim, söylediği isimlerin hiçbirini tanımıyorum, geleceğe dair olarakta, serpil abla ve ravazza kafedeki bayanın dediklerinin tam tersini söyledi,
kime inanacağım şaşırdım.
bende bekliyorum ravazzadaki bayanın sölediklerinin çıkmasını ve tarih verdi bana o tarihi bekliyorum çokda az kaldı çıkmazsa çıkmadı diye yazarım buraya bende etkilendim ondan ordaki bayanlar ne dediyse çıktı diye konuşuyolardı cafedeki nerdeyse herkese sordum ilk defamı geldiniz daha önce geldiyseniz dedikleri çıktımı diye bazıları çıktı dediler ama bakalım görcez