Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryy84 şu turgutludaki saime hanımın telefonunu bana da verirmisin..bi de arkadaşlar bu belgin kostak denen kadına sakın paranızı kaptırmayın kadın uzman bu konuda sizin gözlerinize bakarak yüz ifadenizden bakışınızdan sorularının cevabını alıyo ben gittim tam bi rezaletti insanı aptal yerine koyuya ben olayı anladım ama olan 100 tl oldu haram zıkkım olsun
bende şaşırdım şimdi bu duruma üzüldümde..bende inanılmaz derecede dedikleri tutuyor çünküü aynı şekilde ablam ve arkadaşlarımda müdavimi vee hepimiz memnunuzz..sevgili gulguzelim küçükparktaki asiye ablayı bilmem ama tülin ablayı yakınen bilirim zamanında abonesiydim onun benide aynı şekilde yönlendirirdi ve beni çok yanıltırdı sonunda aklım başıma geldi ve artık uğramıyorum bile oraya bende senin gibi ilk zamanlar bi sürü arkadaşımıda ona gönderdim ne yazıkki olan millettin umutlarına oldu artık arkadaşlarımda gitmiyo hiç bi söylediği olmadı ve son zamanlarda artık gelecek neyse de o anki duruma dair bile bi şey bilemiyodu hadi bana öyle denk geliyo dicem ama dediğim gibi gönderdiklerimden kimse de memnun kalmadı senin yorumunada şaşırdım o yüzden hatta şunuda söyleyim orası eskiden tıklım tıklım olurdu şimdi ne zaman önünden geçsem bakıyorum bomboş kimse gitmiyo yani artık oraya