- 6 Mayıs 2010
- 11
- 0
ewet özelden msj atamadığımdan dolayı... MİSSDANCE ulaşamadım sana cnm. umarım foruma girersin bugün. falbilgisi sayfanı da ziyaret ettim şahane olmuş. şimdi arkadasımla yarın karar aldık birisinden birine gidicez Öncelik hangisi olmalı tavsiye alıyım sizden kızlar?
çok şekersin canım teşekkür ederim.gülizardan randevu almadan gittik biz.ama garın ordaki sevinçın evini biz araya araya bulduk telefnunu bilen olmadı ama ben ve vişnelikek vazgeçmedik aradık bulduk :)
kime gideceğin konusunda öneride bulunmak istemiyorum aslında sonra memnun kalınmazsa üzülüyorum.sen seç birinden başla bence :) hadi kolay gelsin.hihoyyyt
kızlaaarr yarın gidiyim diorum murat a ama saat kaça kadar orda bilen varmı??
akşam 10'a kadar orda olduğunu biliyorum ben...
angels canm bu sevinç abla deiğin kemeraltı kızlarağasındakimi
bizim fallar fallanıyor valla...
bende son dönemde en çok sevda denen kadını merak ediyorum..gittiğimde menemenden gelmiş birileri vardı hep uzak mesafeden gelenler varmış öle söledi ordaki kadın..
geçen gün gittim sevda ablaya döktürdü yine dua ediyorum çıksın die valla,ayvalıktan gelen bi adam vardı konuştuk biraz adam duymuşta gelmiş inanamadım..daha önce güzelyalıda aynur diye bahsettiim kadın bana yapmam için karabiberler vermişti bende yapmadım iikide yapmamışım büyüymüş çnk o karabiber olayı benim hiç bilgim yok böle büyü olaylarıyla falan istememde fal falan tamamda büyü istemem yani onla gelcek adam hiç gelmesin o yüzden aynuru tavsiye etmekten vazgeçtim kızlar haberiniz olsun..