İzmir'deki Falcılar

Kızlar tek kelimeyle süpersiniz. Uzun süredir aradığım harika bi kaynak... Özellikle missdance... ayakta alkışlıyorum senialkisalkisalkis en kısa sürede harekete geçiyorum. di tecrübe edelim bakalım

2 gündür 1. sayfadan bugüne kadar tüm girişleri okudum. Oldukça haberdarım tüm gelişmelerden Hatta suan elimin altında 12 tane gidilebilecek bi falcı listesi oluştu.
Benim sorularım olucak; şu gümrükteki gülizardan randevu almaya gerek var mı? varsa tel? birde alsancakta garın orada bi sevinç hnm diye birinden bahseden bi arkadaş vardı onun telefonunu isticektim ben... şimdilik bu kadar olsun

arkadaşın yazlığına gidicez bu yaz dikilide. Orada iyi bir falcı bilen var mı?sempatiksalakcinni

ewet özelden msj atamadığımdan dolayı... MİSSDANCE ulaşamadım sana cnm. umarım foruma girersin bugün. falbilgisi sayfanı da ziyaret ettim şahane olmuş. şimdi arkadasımla yarın karar aldık birisinden birine gidicez Öncelik hangisi olmalı tavsiye alıyım sizden kızlar?

çok şekersin canım teşekkür ederim.gülizardan randevu almadan gittik biz.ama garın ordaki sevinçın evini biz araya araya bulduk telefnunu bilen olmadı ama ben ve vişnelikek vazgeçmedik aradık bulduk :)

kime gideceğin konusunda öneride bulunmak istemiyorum aslında sonra memnun kalınmazsa üzülüyorum.sen seç birinden başla bence :) hadi kolay gelsin.hihoyyyt

teşekkür ederim cnm. bende yarın sanırım arkadaşımla bornovadaki serpil miydi bişey cafedeki (karıştırdım ben de artık) oraya gidicez... ewet fal olayı kişiden kişiye değiştiğinden gerçekten haklısın cnm.

bu arada walla helal vişneli keke de sanada. bende merak ediyodum o sevinç'i olmadı arar bulurum diyodum siz benden önce davranmışsınız şekerler:) e peki sonuç nasıldı?

ya aslında yazmak istemiyodum elimde bişey yok çünki diye. ama paylaşmadan edemiycem;

Bana genelde çok çok iyi bakan falcılar bile fal bakamıyolar neden bilmiyorum.
Ama biz eskiden gümüldürde bi kamp işletiyorduk (2005) oraya 1 haftalığına bi karı koca tatile gelmişti. Kadın çok suratsız bişey falan nedir bunun olayı dedik? kadın çok sakat fal bakıyomuş.. ama aklına esene yani.. parayla falan da diil. yani herkese bakmıyo
neyse ben rica ettim zorla peki dedi, kahveyi içtim kapattım. sonra açtı.. korkar mısın yüzüne bakıp konuşsam yoksa fincana mı bakiim dedi, bende korkarım dedim...
arkadaşlar fal 2.5 saat sürdü. hatta o zaman beraber olduğum insanın fotorafını gösterdim ewini resmen oda oda karış karış gözlerini kapatıp gezdi... ve gelecekle ilgili söyedikeri tek olan o kadın olmuştu. kadının adı handan- birde şirinyer nato nun orda oturduğunu biliyorum.. başka da bi bilgim yok

Açeylacm Sevinç ablayı ben tavsiye etmiştim ama özelden mesaj yazamadığım için telefonunun verememiştm nasıl buldunuz memnun kaldınızmı?yerimseniben

Son düzenleme:
ewet kızlar biraz önce bornova samyeli cafe deki serpil adındaki falcıdan geldim. çok memnun kaldık. hatta arkadasım ağladı cidden çok sağlam dokundurtmuş. tavsiye ederim bilginize.

Merhaba ben de serpil'e gitmiştim samyeli kafede. evet bazı isimleri biliyor, içinde olduğum durumu da az çok biliyor ama onun ötesinde de pek birşey yok. sözde mayısta biriyle tanışıcaktım da, iyi bi ilişki olacaktı.. heheh. boshayallersmile

bizim fallar fallanıyor valla...

bende son dönemde en çok sevda denen kadını merak ediyorum..gittiğimde menemenden gelmiş birileri vardı hep uzak mesafeden gelenler varmış öle söledi ordaki kadın..

ewet serpil bugün gerçekten iştir o anki durumdur aile bireyleri karakter iş güç 12 den vurdu. ama geleceğe dair böle şöyle olucak şeklinde yorumda bulunmadı pek... ama etkilendim dediğim gibi..

sevdayı bende çok merak ediyorum onu da denemek istiyorum biraz geçtikten sonra...

bide su pasaporttaki gülistana geçen hafta içi giden bi arkadasım var sıra çok oluyomuş gerçi ama geleceğe dair baya şeyler söylemiş ve olası şeylermiş... onu da çok merak ediyorum...

Zaten meraktan bu hale geliyoruz ya o da ayrı

bizim fallar fallanıyor valla...

bende son dönemde en çok sevda denen kadını merak ediyorum..gittiğimde menemenden gelmiş birileri vardı hep uzak mesafeden gelenler varmış öle söledi ordaki kadın..

geçen gün gittim sevda ablaya döktürdü yine dua ediyorum çıksın die valla,ayvalıktan gelen bi adam vardı konuştuk biraz adam duymuşta gelmiş inanamadım..daha önce güzelyalıda aynur diye bahsettiim kadın bana yapmam için karabiberler vermişti bende yapmadım iikide yapmamışım büyüymüş çnk o karabiber olayı benim hiç bilgim yok böle büyü olaylarıyla falan istememde fal falan tamamda büyü istemem yani onla gelcek adam hiç gelmesin o yüzden aynuru tavsiye etmekten vazgeçtim kızlar haberiniz olsun..

saat kaça kadar bulabılırımm suan yakınım sevda ablanın yerine..
gitsem bulabilir miyim?
yarın istanbula dönmem gerekıor hayatım çok karısık iyi bi fal gercekten çok iyi gelir yada kafenın numarasını bilen bana özelden yollayabilir mi?

tatlım sanırım bu saatlerde daha ordadır..
seninle görüşücektik ama olmadı...
ben gecen gün gittim müjgan ablaya ama yoktu izinliymiş nasip değilmniş diyip geri döndüm...
müjgan ablaya niye gitmiyosun çok iyi bakıyor demiştin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…