İzmir'deki Falcılar

saat kaça kadar bulabılırımm suan yakınım sevda ablanın yerine..
gitsem bulabilir miyim?
yarın istanbula dönmem gerekıor hayatım çok karısık iyi bi fal gercekten çok iyi gelir yada kafenın numarasını bilen bana özelden yollayabilir mi?

git canım git ordadır 1 saat falan daha..hadi bakalım hayırlısı :)

tatlım sanırım bu saatlerde daha ordadır..
seninle görüşücektik ama olmadı...
ben gecen gün gittim müjgan ablaya ama yoktu izinliymiş nasip değilmniş diyip geri döndüm...
müjgan ablaya niye gitmiyosun çok iyi bakıyor demiştin...

7 sene oldu nerdeyse müjgan abla artık her hücremin atomlarına kadar bilior tanıor benı :)
o nedenle de fallarımız daha çok muhabbet formatında kalmaya basladı arada yenı falcı edınmek lazım kı beni hiç tanımayan birinden dinlemem lazım kendimi :KK66:
gittim bi koşu tam kapatıorlardı gitmiş sevda abla yarın erkene randevu verdıler gidicem bakalım sabahtan :)

git canım git ordadır 1 saat falan daha..hadi bakalım hayırlısı :)

yetişemedim:)
tam kapatırlarken gitmişim.. pazar die erken kapatıolarmıss.
yarın erkene randevu aldım bakalım ucak bıletımı de ertelettım
fal hakkındakı goruslerımı ıletırım:)

Açeylacm Sevinç ablayı ben tavsiye etmiştim ama özelden mesaj yazamadığım için telefonunun verememiştm:KK43: nasıl buldunuz memnun kaldınızmı?yerimseniben

sevinçin evini tarif etmişsin sanırım bizde aradık bulduk :) ama maalesef evde yoktu.zaten gitseydik önce pazarlık yapacaktık 50 çok dicektik :) öyle anlaşıp gittik vişnelikekle ama kısmet değilmiş baktıramadık.o aklımda ama param olursa gidicem.bu aralar bir türlü falcıya gidemiyorum kudurmak üzereyim.geçen gün şirinceye gittim orda yukarda bir adam tarato falı bakıyordu görünce gözlerim açıldı ama kolumdan çekip götürdüler beni biliyorlar huyumu ona da baktıramadım :)))

sevinçin evini tarif etmişsin sanırım bizde aradık bulduk :) ama maalesef evde yoktu.zaten gitseydik önce pazarlık yapacaktık 50 çok dicektik :) öyle anlaşıp gittik vişnelikekle ama kısmet değilmiş baktıramadık.o aklımda ama param olursa gidicem.bu aralar bir türlü falcıya gidemiyorum kudurmak üzereyim.geçen gün şirinceye gittim orda yukarda bir adam tarato falı bakıyordu görünce gözlerim açıldı ama kolumdan çekip götürdüler beni biliyorlar huyumu ona da baktıramadım :)))

aynen tatlım yaa burda yazılanların çoğuna gittim ama yokk hiçbiri çıkmadı:/ en çok gülistanı beğendim diyebilirim.sevinç hanımla konuşym ben telefonu var gidelim birlikte bikaç kişi olursak indirim yapar sanırım.:KK3:

Daha önce sormuştum Dikili' de iyi falcı var mı diye ama cevap veren çıkmadı yakın civarlarda varsa orası da olur

gittim bugün sevda ablaya..
önümde 3 kişi olmasına rağmen 1,5 sat bekledim..çok sıkıldım..genel itibari ile biliyor tatlı hoş bi kadın..fincana bakmıyor çok fazla..kağıt açtırıyor falan..iyiydi yani..

gittim bugün sevda ablaya..
önümde 3 kişi olmasına rağmen 1,5 sat bekledim..çok sıkıldım..genel itibari ile biliyor tatlı hoş bi kadın..fincana bakmıyor çok fazla..kağıt açtırıyor falan..iyiydi yani..

ahahaha ben de gittim bugun muhtemelen denk gelmısızdır sabahtan gıttım ben de..
isim konusunda harıka tutturuor ama genel anlamda vasat dıebılırım..
mujganın formdakı halı ayarında falcı bulmam lazım benım yaaa :KK43:

slm ben karşıyakada müjgan diye birine baktırmıştım bayağı iyiyidi ama şimdi yeri nerde bilmiyorum acaba sizin bahsettiğiniz müjgan mı bu renkli gözlü bir hanımdı

slm ben karşıyakada müjgan diye birine baktırmıştım bayağı iyiyidi ama şimdi yeri nerde bilmiyorum acaba sizin bahsettiğiniz müjgan mı bu renkli gözlü bir hanımdı

aaa evet eskı yerı karsıyakada deniz sinemasının yanındakı pasajdaydı
sımdı alsancakta kendı yerını actı
sarısın mavı gözlü evet aynı kişi:)

aynen tatlım yaa burda yazılanların çoğuna gittim ama yokk hiçbiri çıkmadı:/ en çok gülistanı beğendim diyebilirim.sevinç hanımla konuşym ben telefonu var gidelim birlikte bikaç kişi olursak indirim yapar sanırım.:KK3:

merhaba angelss sen daha önce ravazza cafeye gittiğini yazmışsın formu okudum az önce baştan sona ..bildi demişsin gelecekle ilgili söyledikleride çıktımı peki..
bende baktırdım ordaki kadına hemde 1 gün önce bildi gibi baya gelecekle ilgili söyledikleride kesin çıkacak gibi ümitlendim :kedi:
ne olur bi cevap ya çok meraklandım şimdibilmiyorumkismile

he kızlar bide manisa turgutluda saime hanım evde bakıyo kitap açıyo benim çok özel bişeyimi direk isim vererek bildi...ama o dua filanda veriyomuş öle dediler bana daha önce tavsiye edenler..ama bana öle bişey vermedi...

bide belgin kostak hakkında bişey yazayım bende baktırdım ona daha önce bornovada cafede bakarken sonra gezetede resmini görünce tanıdım hiç bi söylediği çıkmadı benim yıllar önce bi erkek arkadaşım oldu ama onun baktığı anda ayrıydık sen kesin onla barışıyosun başkaları olsada onla olcan dedi hatta şehir şehir gezceksin tayin nedeniyle dedi çok sonra eşin emekli olcak öle izmire yerleşcen dedi evlenir evlnmez hemen çocuk yapcaksın filan dedi öle not etmişimki kafama hala aklımda ama ne oldu ben başka birisiyle evlendim hemde çok severek :asigim: izmirde yaşıyorum ve bi kaç yıllık evli olmama rağmen şimdilik çocuk düşünmüyoruz..o baktığı gün ama çok etkilemişti ben ağlamıştım resmen bi kaçda kötü bişi söylemişti ama hiçbiri çıkmadııııııı...çok şükür rabbime :)

bornova migrosun ordaki emele baktırdım o ankileri biliyo gibi ama asla ve asla gelecekle ilgili söylediği hiç ama hiç bişey çıkmadı sadece ben değil arkadaşlarımda baktırmıştı hiç biri çıkmadııııııı...

alsancaktaki fiesta cafe içinde bişey yazayım orda ismi berk ata can olan bi çocuk var kendisi bana resmen sarkmıştı bana çıkma teklifi filan etti görseniz bir tek evlenceğim kişiyi o bildi benle olmucan diye söyledi ikinci falda ve şu anki eşimi tarifledi ve dediği gibi oldu ama sonraki gidişlerimde bi çok arkadaşımla birlikte gittik hiç ama hiç birini bilemedi banada hatta ot mot satmaya çalıştı büyü bozcakmış güyya hemde 250 tl ama başka kadın bozuyo ben senin için 50 tl ye halletcem dedi önce para istemez dedi giderkende yanımda yokmuş benim ya sen bırak parayı olmazsa dedi hattaa eşimin atletini istedi pes dedim ve bidaha aslaa ayak basmıyorum oraya..bi tek şu saime hanıma ki oda fal gibi değil kadın hoca sanırım..
bide şu ravazzadakine inandım gibi şu aralar beklemedeyim gelecekle ilgili çıkıcak mı diye ..

X