İzmir'deki Falcılar

harıkasınn =)))) aradım şimdi 20 tl ye bakıyor... Bılıyor dıyorsunuz dımı arkadaslar bugun orası cok yagmurluymus yarın gıdecegım ınslh

kızlar fısıltı cafe ramo yu bilen var mı? bulamıyorum kendisini şuan ona baktırmak istiyordum nerde bakıyor şuan bilen var mı?

birde yıldızana nın telefonunu bilen varsa nolur bana göndersin.

Ramo kendi cafesini açtı artık Ramoda Cafe'de :) Cafe de kemeraltında Murat Dershanesinin ordaki otopark tarafında kalıyor..

süpersiniz kızlar ya :) aranızda yıldızanaya gidenlerden daha fazla yorum alsak süper olur..

Son düzenleme:
ben baktırdım sevdaya baya oldu gideli söylediği vadeler geçti..hiç bir dediğimi cıkmaz bir insanın binbir ümitle gitmiştim ama ne okadar abartı bişi söyledi nede söyledikleri oldu malesef...

Anladım canım ben de insanlar çok övmüştü ondan gittim söyledikleri çıkar mı bilmiyorum da pek umutlu değilim.Bildiğin iyi bakan bir falcı var mı peki izmirde

harıkasınn =)))) aradım şimdi 20 tl ye bakıyor... Bılıyor dıyorsunuz dımı arkadaslar bugun orası cok yagmurluymus yarın gıdecegım ınslh

Kızlar bu yıldızana dediğiniz falcı nerede bakıyor ki tam olarak mail atmamıyorum bana adresini telefon numarasını verir misiniz
gerçekten baktıkları çıkıyor mu

Kızlar bu yıldızana dediğiniz falcı nerede bakıyor ki tam olarak mail atmamıyorum bana adresini telefon numarasını verir misiniz
gerçekten baktıkları çıkıyor mu

Canim bende kismetse yarin gtcem. Burda duydum yukarda arkadasim sifreli verdi telini 3 -4 kisi yukarda olmali. Cikuyormu dedikleri bilmiyorum...denicez inslh

Canim bende kismetse yarin gtcem. Burda duydum yukarda arkadasim sifreli verdi telini 3 -4 kisi yukarda olmali. Cikuyormu dedikleri bilmiyorum...denicez inslh

Bende Cook iyiydi baskasında kötü olur bilemem ama sanırım dedikleri çıkmaya başladı sen gittiğinde paylasirmisin bilip bilmediği merak ediyorum bu arada zekam için övgünden dolayı tsklr ))))

Bende Cook iyiydi baskasında kötü olur bilemem ama sanırım dedikleri çıkmaya başladı sen gittiğinde paylasirmisin bilip bilmediği merak ediyorum bu arada zekam için övgünden dolayı tsklr ))))

merhaba bugün ablamla beraber gittik.. İşin açıkcası evet bugünü biliyor ama bazı şeyleri anlamlandıramıyor sadece sız kendınız bildiğiniz için yorumu kendiniz yapıyorsunuz kişileri tarif edıyor, isim söylemedi bize olayları anlattı... bugünü biliyor umarım geleceği de bilmiştir canım :)) bıze o kadar yakınmışki insan dibindekini görmezmiş tam bana göre bir söz oldu :))

Dün bende gittim Yıldızana'ya.. denildiği gibi bende şimdiki zamanda başarılıydı. gelecekle ilgili söylediklerinin vadesi yakın, umarım geri dönüşüm erken ve olumlu olur...

Hatunlarr şu altındağdaki yıldızanaya gitmek istiyorum ama tek gitmek istemiyorum oralara.. :18: varsa gitmek isteyen msj atsın yada burdan yazsın

Öncelikle herkese iyi geceler,

KK 1 saat önce üye oldum. Yaklaşık 2 aydır sizin yazdıklarınızı Google vesilesiyle okuyordum. Ve en son yazınız ve yorumlarınız üzerine Altindag Yildizana'ya gittim bugün. Bana yaşadıklarımı birbir anlattı. Özel,aile vs vs.. Erkek arkadaşımla nasıl tanıştığımı, nasıl ayrıldığımızı vs vs.. Açıkcası bende şaşkınlık yarattı. Gelecek için söyledikleri 3 gün ile 3 hafta. Şimdi beklemedeyim. Eğer çıkarsa size kesinlikle onerebilirim. Ama bugünu biliyor onu net ifade edebilirim.

Eğer tavsiye edeceğiniz iddialı bir falci varsa belirtirseniz sevinirim.
Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…