- 22 Şubat 2011
- 81
- 33
yeni nesile bayılıyorum yaaa çok pratik zekalılarbakalım ne kadar zamanda yakalanacaksın
yildızana evinde bakıyor kahveye bakıyor bende eksiksiz bildi umarım gelecekler ilgilide çıkar no biraz değişik vericem silinmesin die burdan msj atma hakkım yok sıfır yildızana bes yildizana uç yildizana uç yildizana bes yildizana bir yildizana dokuz yildizana seksen yildizana iki yildizana doksan yildizana dokuz ;()
kızlar fısıltı cafe ramo yu bilen var mı? bulamıyorum kendisini şuan ona baktırmak istiyordum nerde bakıyor şuan bilen var mı?
birde yıldızana nın telefonunu bilen varsa nolur bana göndersin.
ben baktırdım sevdaya baya oldu gideli söylediği vadeler geçti..hiç bir dediğimi cıkmaz bir insanınbinbir ümitle gitmiştim ama ne okadar abartı bişi söyledi nede söyledikleri oldu malesef...
harıkasınn =)))) aradım şimdi 20 tl ye bakıyor... Bılıyor dıyorsunuz dımı arkadaslar bugun orası cok yagmurluymus yarın gıdecegım ınslh
Kızlar bu yıldızana dediğiniz falcı nerede bakıyor ki tam olarak mail atmamıyorum bana adresini telefon numarasını verir misiniz
gerçekten baktıkları çıkıyor mu
evet evindedir. Altındağ da oturuyor. İyi fallar.
Canim bende kismetse yarin gtcem. Burda duydum yukarda arkadasim sifreli verdi telini 3 -4 kisi yukarda olmali. Cikuyormu dedikleri bilmiyorum...denicez inslh
Bende Cook iyiydi baskasında kötü olur bilemem ama sanırım dedikleri çıkmaya başladı sen gittiğinde paylasirmisin bilip bilmediği merak ediyorum bu arada zekam için övgünden dolayı tsklr))))
Bence tek de gidebilirsin, endişelenmeni gerektiren bi yer değil gerçekten..
Ramo kendi cafesini açtı artık Ramoda Cafe'de :) Cafe de kemeraltında Murat Dershanesinin ordaki otopark tarafında kalıyor..