- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
allah razı olsun cnm çok makbule geçti walla :)
kızlar fısıltı cafe ramo yu bilen var mı? bulamıyorum kendisini şuan ona baktırmak istiyordum nerde bakıyor şuan bilen var mı?
birde yıldızana nın telefonunu bilen varsa nolur bana göndersin.
YildizAna'ya gidip söyledikleri çıkıyor diyecek birileri var mı? Bana vadesi çok kısa ve bu yüzden acaba diyorum?
Ve bana falda Yıldız'ın düşük senin dedi, sizce bunun için ne yapmalıyım? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim?
YildizAna'ya gidip söyledikleri çıkıyor diyecek birileri var mı? Bana vadesi çok kısa ve bu yüzden acaba diyorum?
Ve bana falda Yıldız'ın düşük senin dedi, sizce bunun için ne yapmalıyım? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim?
Ah canım benim,yıldız düşüklüğü hem bir hediye,hem bir lanettir...Hediyesi oldukça kuvvetli 6.histir.Lanetini kırmak içinse dua okumak,pozitif düşüncede kalmak gerekir.Benim bildiğim Ayetel Kürsi Duası,Felak,Nas Sureleri iyi gelir.Birde Kalem Suresi'nin 51. ve 52. Ayetleri nazar için okunur denir.Ben çok çok faydasını gördüğüme inanıyorum.Dene bence
Burada kızlar benim şimdiye kdr memnun kaldıgım 2 falcı var biri;
Daisy cafe metin: Müjganda cok sıra var die baktırmıstım. bana o an hiç ihtimal vermediğim bi durumun oldugunu söyledi, iş değişikligi var dedi, okulla ilgili sorun yasıcagımı söyleyen tek falcıydı..ve dedgi hersey oldu. okulda sorun cıktı, işten ayrıldım, hadi canım cok attı dediğim durum oldu....Bunun üzerine işten ayrıldıktan sonra tekrar gittim il cümlesi işle ilgili bir değişiklik görüyorum oldu..diğer dediklerinin vadesi var olursa yazarım:)
Du fiesta Kemal: Kemlade metinle aynı durumu görmüş ve ben onada bilemedi demiştim ama hakkaten dedikleri gibiymiş..içinde bulundugum durumu cok net özetledi, cok kısa bakıo, konusturmuo, 3 soru hakkınız var ama herseyi tak tak söylediğinden soru sormaya gerek kalmıyor. Suanı baya iyi biliyor ama gelecek için vade var...
herkese göre değişiyor ama ben cok falcı gezdim simdilik bu ikisini begendim ama gelecek için vadesi var...Diğer falcıların vadesi gecti ve hiç bir dedikleri olmadı..
ben geldıgınde gıtmeı dusunuorummmm yanı ..
Çıktımı pekı soledıklerı vadesı kısasa
Cok tesekkurler, cok naziksin. Kursun dokturmek iyi gelir mi acaba?
aycan_35 ben bı falcı bılıyorum özelden atarım
Valla kızlar burda okuyunca bende yıldızanaya gittim.. Sanırsam bende bişi var ben hiç iyi baktığını düşünmüorum. Ne umutlarla gittim...Bana hiç detay vermedi geçmişi cok iyi bilemedi, kendiyle çelişti.. Masa bası bir iş mi yapıosun dedi suan işsizim:) Birinden ayrılmıssın dedi evet dedim önce bu cocuk cok iyi bir cocuk, seni cok sevio aslında dedi, sanmıorm dedim. Sonlara dogru güvenme buna bunun ciddi bir niyeti yok dedi.. falın basında 1 vadede iş bulcaksın dedi bu cocukda cok cabuk döncek güvenme ama dedi...falın sonunda işte dilek fln tutturdu busefer 3 vadede iş bulcan o cocukta gelcek dedii. Kısacası cok zorlama ve tutarsız baktı...banada yıldızın cok düşük dedi..ama bu kadar güzel yorum var sanırım bende bişi var :) göremiyorlar..
Kurşun döktürmek iyi gelir elbet ama bu alan da sahtekarlığa açık.Ben en son bi kurşuncu buldum diye sevindim,fos çıktı...İşin kötüsü gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm 1-2 arkadaşıma da önermiş bulundum,pişmanım vallahi.Sen yine dualarla çare bul canım benim.Günde 3 Ayetel Kürsi,3 Felak,3 Nas,3 Nazar Duası (Kalem Suresi'nin 51. ve 52. ayetleri) oku,sonra gör bak dünyan nasıl artıya doğru gidiyor