Fırıncı kafede çalışıyor. 'Orası da neresi ?' diyecekler için ; Alsancak Topçu Restoranın yakınlarında. Neyse , Reyhan Hanım'ın falı 10 dakika gibi sürdü.Fiyat 25 tl ydı .İlk 3 dakika açılamadı , bu 3 dakika boyunca konuşurken benim tepkilerime, göz hareketlerime çok dikkatli baktı .Adeta göz hapsindeydim .Ben de en ufak mimik , onaylama ya da onaylamama sinyali vermedim o yorum yaparken .Oturdum öyle heykel gibi.Ben öyle yaptıkça kadın daha fazla konsantre oldu bana. 'Eyvah ! mimiklere ,göz hareketlerine ,hal, tavır ,meslek ,giyiniş ,görünüşe göre fal bakacak bir kadın ' diye düşündüm.Çünkü ilk 3 dakika söyledileri yuvarlak , her 3 kişiden 2 sine uyacak laflardı.Ancak 3 dakika sonra açıldı , artık gözlerime değil önündeki fala bakmaya başladı ,geçmiş ve şimdiki durumla ilgili güzel nokta atışları yaptı.Fal kalitesini biraz Eleni 'ye benzettim.Ama tabii ki daha sağlam yorumlar için 2-3 denemem lazım.Bir eleştirim var : 10-12 dakikalık bir fal için 25 tl fazla.15-20 dk sürmeli ya da fiyat düşmeli bence.'Mutlaka' demiyorum ama denenebilir.