- 26 Eylül 2011
- 171
- 2
"denizimsii"nin gözünden kaçtı sanırım. Durumumla ilgili pek çok falcıya gittim. Ancak onun özellikle önerdiği bu iki kişiyle görüşme imkanım olmadı. Naciye Hanım ve Ebru Hanım... Özel mesaj hakkı olan birileri, kendisine "gerçekten" yardıma ihtiyacım olduğunu yazabilir mi?
kendisiyle az önce görüştüm daha canım. izin verdi. atıyorum numarayı.
Gönderdin mi acaba? Gönderdiysen gelmedi de...
mesajlarda on dakika süresi var maalesef ama şuan ulaştırabildim. bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim gerçekten. Uyarılarını dikkate alacağım. Merak etme, öyle bir şeyi zaten hiç düşünmedim, aklımın ucundan dahi geçmedi. Ne olacaksa Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla olacak. Ancak senin de anladığın üzere zor bir dönemden geçiyorum ve mümkün olduğunca olumlu eleştiriler alan insanlara gitmeye çalışıyorum. Bundan bir sene önce böyle bir durumda olacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi.
Olağan dışı bir şeyle karşılaşmaz isem gideceğim iki kişi kaldı. İkisi de senin önerdiğin isimler. Sevda Hanım'a zaten gitmiştim. Çok iyi bir insan, artık ablam gibi oldu. Şimdi inşallah Naciye Hanım'la görüşme şansım olacak. Ancak diğer bir isim daha var dün bahsettiğin. O konuda da yardımcı olabilirsen..? Ya da olabilecek biri varsa beni yönlendirsen..? Yani Allah büyük ama dileğim gerçekleşirse imkanlarım el verdiğince dileyin benden ne dilerseniz. Mutluluğu paha biçilmeyecek bir şey çünkü. Canımla bile ödeyemeceğim bir şey...
Canım öncelikle durumunu gerçekten anlıyorum bu ruh hallerinin benzerini yaşadığım için. O zor dönemin tanıdığıyım yani. 'Hayırlısı' kelimesini kullanıcak bir insan değildim aylar önce çünkü acısıyla bile olsa isteyecek kadar gözümü karartmıştım canımı ortaya koymak ne kelime. Öncelikle senin için gerçekten hayırlısını versin allah. Gerçekten çünkü şunu anladım, o sana iyi gelmiyecek şeyi alıyor elinden, veya şuan ki düşüncenle iyi gelse bile ilerde iyi gelmeyecek şeyi. Daha iyisini de mutlaka veriyor. Önce kendine güven, önce ben de. Gerisi, senin dışındaki herşey ama herşey tererruat şu hayatta. Son olarakta; dün de söyledim. Hep duymak istediğimiz şeyleri söyler şu falcılar. Falcı olsun, hayatındaki insanlar olsun. Gerektiği yerde sana doğruları söyleyecek insanları seç hayatındaki acınla yüzleş. Alışıyosun zaten zamanla, ki bu da seni güçlü kılıyor. Güçsüz bir insan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.. Ama acınıda anlıyorum. Umarım herşey gönlünce olur, istediğin olmasa da seni daha çok mutlu edecek şeyi bulursun. Kendine iyi bakman dileğimle :)
Canım öncelikle durumunu gerçekten anlıyorum bu ruh hallerinin benzerini yaşadığım için. O zor dönemin tanıdığıyım yani. 'Hayırlısı' kelimesini kullanıcak bir insan değildim aylar önce çünkü acısıyla bile olsa isteyecek kadar gözümü karartmıştım canımı ortaya koymak ne kelime. Öncelikle senin için gerçekten hayırlısını versin allah. Gerçekten çünkü şunu anladım, o sana iyi gelmiyecek şeyi alıyor elinden, veya şuan ki düşüncenle iyi gelse bile ilerde iyi gelmeyecek şeyi. Daha iyisini de mutlaka veriyor. Önce kendine güven, önce ben de. Gerisi, senin dışındaki herşey ama herşey tererruat şu hayatta. Son olarakta; dün de söyledim. Hep duymak istediğimiz şeyleri söyler şu falcılar. Falcı olsun, hayatındaki insanlar olsun. Gerektiği yerde sana doğruları söyleyecek insanları seç hayatındaki acınla yüzleş. Alışıyosun zaten zamanla, ki bu da seni güçlü kılıyor. Güçsüz bir insan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.. Ama acınıda anlıyorum. Umarım herşey gönlünce olur, istediğin olmasa da seni daha çok mutlu edecek şeyi bulursun. Kendine iyi bakman dileğimle :)
Her şeyi zaman gösterecek. Ve inan bana, duymak istediğimi değil, gerçeği söyleyecek birine ihtiyacım var. Sonrası sabırla beklemek, dua etmek ve hayata devam etmek olacak. Sanırım bir şeyi kaçırmışsın. Ebru Hanım ile iletişim konusunda da yardımcı olabilecek biri var mıdır tanıdığın?
selam kızlar.ben yeni üyeyım.yazdıklarınıza az cok baktım.bende ne yazıkkı fala aşırı meraklıyım( şuan calışmasamda bende fal baktığım için bu konuda baya tecrubelıyım(kendımce).ama falından en cok tatmin olduğum ve dedıklerı cıkan falcı kemeraletındaki falcımm.tavsıye edıyorum birebir olmasa bile söyledıklerı genel olarak cıkıyor...ramazan adı..
- Ramazan'a gitmiştim 2 yıl önce ve beğenmemiştim.Zaten söylediklerinin hiç biri çıkmadı.
- Eleni 'ye fal baktırmıştım .Fena değil .Gidilebilir.10 gün içinde olacak ufak tefek bir olayı görebilmişti.Ama falı 7-8 dakikadan fazla tutsa daha iyi olacak.
walla canım bana nerdeyse yarım saat baktı uzun ve sürükleyıcı :))))