Canım öncelikle durumunu gerçekten anlıyorum bu ruh hallerinin benzerini yaşadığım için. O zor dönemin tanıdığıyım yani. 'Hayırlısı' kelimesini kullanıcak bir insan değildim aylar önce çünkü acısıyla bile olsa isteyecek kadar gözümü karartmıştım canımı ortaya koymak ne kelime. Öncelikle senin için gerçekten hayırlısını versin allah. Gerçekten çünkü şunu anladım, o sana iyi gelmiyecek şeyi alıyor elinden, veya şuan ki düşüncenle iyi gelse bile ilerde iyi gelmeyecek şeyi. Daha iyisini de mutlaka veriyor. Önce kendine güven, önce ben de. Gerisi, senin dışındaki herşey ama herşey tererruat şu hayatta. Son olarakta; dün de söyledim. Hep duymak istediğimiz şeyleri söyler şu falcılar. Falcı olsun, hayatındaki insanlar olsun. Gerektiği yerde sana doğruları söyleyecek insanları seç hayatındaki acınla yüzleş. Alışıyosun zaten zamanla, ki bu da seni güçlü kılıyor. Güçsüz bir insan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.. Ama acınıda anlıyorum. Umarım herşey gönlünce olur, istediğin olmasa da seni daha çok mutlu edecek şeyi bulursun. Kendine iyi bakman dileğimle :)