İzmir'deki Falcılar

Çok sevgili hilari,emelin tel no.sunu verdiğin için teşekkür ederim.Kısmetse ancak haftasonunda gidebilirim.Sonucu buraya yazacağımdan emin olabilirsin...

Merhaba, kusura bakma, daha sonra yazmışsan da ben görmedim. Angel'ın söyledikleri ve verdiği vadeler tuttu mu?

Merhaba, kusura bakma, daha sonra yazmışsan da ben görmedim. Angel'ın söyledikleri ve verdiği vadeler tuttu mu?

Genel olarak şöyle söyleyim. Angel'ın verdiği tarih Haziran bana. Ama benim için çok önemli olan bir olayı nasıl bilemedi bilmiyorum. İki kere gittim ve de. Bunu Ebru, Naciye bildi. Aylar öncesinde ki geçen sene hatta Ağustos ayında ısrarla söylemişti Sevda . Yeni biriyle tanışıcaksın diye bir vaatte bulundu. Ki haklı da çıktı. Biriyle tanıştım :) İsmi de çok isabetliydi bu üç kişi bildi. Yani eski erkek arkadaşım için verilen tarihler, bu senin kaderin diyenler hep yalan oldu. Şuan da çok sevdiğim kişiyle bir birlikteliğim var. Büyük konuşmamak gerek ama eski birlikteliğime de asla dönmem yani.

Onun dışında Fatoş'un verdiği vade : Nisan 7. evet çıktı. aşağı yukarı bildi.
Ayrıca : Naciye Nisan 6 tarihini tamı tamına gelişme aşamasına kadar bildi.

Diğer baktırdığım fallar ise çıkmadı. Bazılarının vadesi var :)

Bu dediğiniz yer tam olarak neresi? nüfus müdürlüğü dediğiniz sağlık işleri müdürlüğümü yoksa.

Şöyle sorayım Angel bilemedi derken... Hiç mi bahsetmedi, yoksa olacak dediği şey olmadı mı? Eski erkek arkadaşın için, sana "kaderin" deyip de yanılanların kim olduğunu söyleyebilir misin rica etsem?

Şöyle sorayım Angel bilemedi derken... Hiç mi bahsetmedi, yoksa olacak dediği şey olmadı mı? Eski erkek arkadaşın için, sana "kaderin" deyip de yanılanların kim olduğunu söyleyebilir misin rica etsem?

Bir de Naciye Hanım'ın çalıştığı yerin telefonunu rica edecektim.

Benim İzmir ki artık İzmir dışındada gitmediğim falcı kalmadı açıkcası. Şu şu diye isim veremem o yüzden ve bunların her biri hep o insan senin kaderin dedi. Belki de öyledir hayat bu ne getireceği belli olmaz. Ama, benim o insana karşı artık bi hissiyatım yok. Kaderim olamaz yani.

Angel ve diğerleri (Naciye, Sevda, Ebru) haricinde, hiç biri şuan hayatıma giren insanı bilemedi arkadaşım. Ki gerçekten sıradan bir olay değil. Eski erkek arkadaşımdan kat kat daha seviyorum şuan beraber olduğum kişiyi. Görememeleri çok saçma. Bu yüzden birazda bazı falcılar ki bu konumda çoğu oluyor baktırdıklarımın hepsi de senin istediğin şeyleri söylüyorlar ne yazık ki. Bana falların kolay kolay çıkmama sebebi budur. Hep ruh haline göre veya ne bileyim duymak istediğin şeylere göre, sorularının duymak istediğin cevaplarına göre yorum yapıyorlar. Ki bunlar çok övülen falcılar ne gariptir ki. Bana isim olarak falcı ismi verirsen daha çok yorum yapabilir, yardımcı olabilirim. Yoksa gittiklerimi sıralamam mümkün değil.

Angel'a gelirsek de; bana Haziran ayında barışma yaşayacağımı söyledi. Zaten bütün verilen tarihler Haziran ayını hedefliyor. Naciye de bile. O bile hayatına biri girecek derken, Haziran ayında dönüşünü verdi o kişinin. O yüzden geleceğimi seçemiyeceğim için kesin bilemedi gibi bir yorum yapamam. Ama şuan ki durum konusunda denenebilir bir falcı Angel. Ama gidişat falının çıkıcağını da göstermiyor şuan da.

Son düzenleme:

Ben daha çok güvenilir isimleri tespit etmeye çalışıyorum, o yüzden bu soruyu sormuştum.
Dediğim gibi Naciye Hanım'a ve Ebru'ya nereden ulaşabilirim?

Bir de Naciye Hanım'ın çalıştığı yerin telefonunu rica edecektim.

Kendisi Evreka'da çalışıyordu ama el değiştirdi orası. Bana telefon numarasını vermişti kapanma durumu olmadan, elektiriğimiz tutmuştu falan kendisine tekrar gitmek istiyorum. Birazdan kendisine sorarım okey'lerse telefon numarasını özelden atarım. Direk atamam üzgünüm şahsi numarası.

Tamam, teşekkür ederim.

Ben daha çok güvenilir isimleri tespit etmeye çalışıyorum, o yüzden bu soruyu sormuştum.
Dediğim gibi Naciye Hanım'a ve Ebru'ya nereden ulaşabilirim?

Ebru'nun sadece ev adresi var arkadaşım sayesinde. Naciye'nin no'sunu da sorur sormaz iznini alıp atacağım.

Ebru'nun sadece ev adresi var arkadaşım sayesinde. Naciye'nin no'sunu da sorur sormaz iznini alıp atacağım.

Tekrar merhaba, kusura bakma işte biraz yoğundum. Özel mesaj atabilecek olsam atacağım ama mesaj sınırına takılıyorum. Naciye Hanım ile görüşme şansın oldu mu? Bir de rica etsem Ebru'nun adresi konusunda da yardımcı olabilir misin? İnan bana, zor durumda olmasam gerçekten bu kadar ısrarcı olmazdım. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, bir de şöyle anket gibi bir şey yapalım dedim. Şu ana kadar kaç falcıya gittiyseniz (şu an çalıştığı yer bilinsin-bilinmesin), onlar arasında en beğendiklerinizi, sizi en çok etkileyenleri bir sıralama şeklinde yazabilir misiniz, yanına da sizi en çok etkileyen özelliğini de ekleyerek? Üç olur beş olur... Size göre kaydadeğer olan falcılar arasında bir sıralama gibi düşünün. Teşekkürler.

Hilari rica etsem banada emelin tel nosunu yollarmisin defalarca yazdim ama kimse cevap vermedi(

Merhaba, yanlış anlamamanı rica ederek bir öneride bulunacağım. Emel Hanım, iyi biri, ancak bence gidilmezse eksikliği hissedilecek biri değil. Hani mahallelerde şirin tonton teyzeler vardır ya, annelerimiz bir araya geldiğinde fal bakan ve güzel şeyler söyleyen. Ben, onda bunu gördüm. Bir de büyü olmadığını söylese de bence "büyü" sınıfına giren bazı şeyler önerdi bana. Daha sonra biraz araştırdım, çünkü içime sinmedi ve söylediklerini yapmamaya karar verdim. Elbette mecbur tutmadı. "İstersen ve inanıyorsan yap" dedi. Verdiği vadelerin bu öneriyle ilgisi yok yani. Bu, sadece benim çok üzgün olduğumu gördüğü için önerdiği bir şeydi. Dediğim gibi, kimse yanlış anlamasın. Amacım kimseyi karalamak değil. Emel Hanım'ın gerçekten değişik bir fal bakım tarzı var. Kimisi için söyledikleri tutmuş da olabilir. Belki bana söyledikleri de vadesinde gerçekleşecek olabilir. Gitmek gibi bir düşüncen ve arzun varsa, elbette bir şey diyemem. Karar elbette senin.

Son düzenleme:

"denizimsii"nin gözünden kaçtı sanırım. Durumumla ilgili pek çok falcıya gittim. Ancak onun özellikle önerdiği bu iki kişiyle görüşme imkanım olmadı. Naciye Hanım ve Ebru Hanım... Özel mesaj hakkı olan birileri, kendisine "gerçekten" yardıma ihtiyacım olduğunu yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…