İzmir'deki Falcılar

çiğdem daha önce daisy kafede çalışan kişiyse ben almayayım alana da karışmayım.bakınız 292 , 293 , 296 , 297 , 298 sayfalar

ben baktırdım çiğdeme walla benımkı çok berbat geçtı oğlunun nasıl kolunu kırdığını anlattı bana fal boyunca allahım bıtsede gıtsem dedım ama memnun olanda vardır tabıkı taktır sizin

ya evet daisy'de çalışmıştı daha önceden.Demekki benimle yıldızı tuttu çünkü hakkımda çok az kişinin bildiği birşeyleri söylemişti.

herkese merhaba..arkadaşlar acilen fal baktırmaya ihtiyacım var bir kaç sene önce sevda hanıma gitmiştim hiç fena değildi ama şu an alternatif başka kimler olabilir diyorum.lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Arkadaşlar....bu gülistan nası bi falcı ya?çok para istiyo ama değermi?gidenler lütfen yorum yapabilirler mi lütfeeeen...

herkese merhaba..arkadaşlar acilen fal baktırmaya ihtiyacım var bir kaç sene önce sevda hanıma gitmiştim hiç fena değildi ama şu an alternatif başka kimler olabilir diyorum.lütfen yardım edin

ben ya polat cafe angel a giderdim yada yıldızana ya ihtiyaçlarıma ancak onlar cevap verebiliyor haaa birde fatoş u da unutmamak gerekir tabiisiii

ben ya polat cafe angel a giderdim yada yıldızana ya ihtiyaçlarıma ancak onlar cevap verebiliyor haaa birde fatoş u da unutmamak gerekir tabiisiii

ben ikisini de bilmiyorum bayağadır forumda yoktum onlar hakkın da biraz bilgi verebilir misiniz?

ya kızlar,binbir güçlükle emelin numarasını aldım,bugün saat 15:30 içinde randevu koprdım ama adresini istemeyi unutmuşum...sabahtan beri arıyorum ama cevap yok...kısmet değil herhalde yaa...

canım banada emelin nosunu verirmisin lütfen ya ne zmandır numarasını arıyorum bulamadım sen cvp bekliyorum...

Arkadaşlar izmirdekı en iyi falcı dedınızmı batu dur falcıların falcısı dıyorlar ve ınanılmaz bakıyor kemeraltında kızlarağası cafedem de bakıyor çalışıyor

ilk msj adres yer tarif edenlere reklam falan diye söylenenler varya evet haklıymış

ilk msj adres yer tarif edenlere reklam falan diye söylenenler varya evet haklıymış

sırf reklam yapmak için üye olmayın be arkadaşım bu ne falcıların falcısı olsa emın ol ben denemış olurdum yada esasn yada maraal bu ne saçmalık para kazanalım dıyolar ama bu yol yanlış bız yorum yapıyoruz reklam deıl ama arkadaşlar ne olur kamayın bu saçmalıklara

Merhaba arkadaslar bende gulistan sevda ve berk e gittim 3ude denenebilir bence gulustan ve berk daha iyi bakiyor yakin zamanda soyledikleri cikarsa paylasirim sizden ricam yesilyurttaki emelin tel numarasini bana gonderebilirmisiniz.

canım emelin numarasını bulduysan banada gönderirmisin lütfen ne zamandır arıyorum bulamadım

Bende kızardım ama artık kızmıyorum.Kimse inanmıyor .Birisi iyi dedi diye yarın 100 kişi koşarak o falcıyamı gidecek buradan bir kişi gidip beğenmedim yazarsa yapılan reklam boşa gidecek.Ki öyle de oluyor.
Bu siteden en fazla 5 kişiyi kandırır.Buradaki reklam o falcılara hiç bir şey kazandırmaz.İyi olanların reklama ihtiyacı yok ünleri kulakdan kulağa yayılıyor 3 saatlik bekleme sıraları var.
Tam tersi bir falcıyı çok övüp diğer falcıyı çok kötüleyenleride ben dikkate almıyorum.Sonra reklamcı falcılarda uyandı artık bir mesaj yazıp gitmiyor.Geliyor 50 mesaj yazmış 40 mesaj aynı cafede 3 falcıyı methediyor 10 tanede öylesine mesaj yazmış ne oldu reklam ama işe yaramıyor cafede sıra falan yok dolup taşmıyor.Onun için artık kızmıyorum

ben ilk baştan beri saklamadım denemedigim kimse kalmadı diye bilirim ama hep dedim favorilerim var karşıyaka müzgan kafe tülin alsancak müjgan kafe metoş ve polat kafe angel ve fatoş vazgeçilmezlerim burada benim gibi düşünen bir sürü insan var dönüp msj bakarsanız sayısız msj var ama yazılan msj göre degişiklik olsun diye baktırırım diyorum ve begendiysem okeyliyorum yine diyorum bu 4 falcı üstüne tanımam

bu arada yazılan ismi kemeraltında kendi kafesi varken denedim ve okadar kötüydükü battı sonra fiesta kafede karşılaştım orda çalışıyordu ve yeni adresinide burdan duydum bu nedenle tepkim ben begendim diye yazarım izmirin en iyi falcısı fazla iddalı ??

Kesinlikle katılıyorum, resmen duygularıma tercüman olmuşsun :) Zaten reklamcıların çoğu da artık kendi arasında atışır oldu kimsenin dikkate aldığını da sanmıyorum.
Müşteri çekeyim derken aksine itiyorlar yani kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar :)

kesınlıle haklısınız alsancakta kemal var dedıler fıestada cenk var dedıler gıttım huzrana uğradam sonra sevgı hanıma baktır dedıler o bıraz ıyıdı kemeraltında ömer mustafa sevdam gıttım ama sorunum olmayan konulara dahıl edıldım benım hayatımda olmadıgını soyledıgım halde bırde fırca yedım garıp ınsanlar benım için suan en ıyı benı anlayan kısılerden biri nıko dur diğerıde batudur kemeraltındalar nıko asmaaltı olması gerek Batu cafedem de batu yu tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…