Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben baktırdım çiğdeme walla benımkı çok berbat geçtı oğlunun nasıl kolunu kırdığını anlattı bana fal boyunca allahım bıtsede gıtsem dedım ama memnun olanda vardır tabıkı taktır sizin
herkese merhaba..arkadaşlar acilen fal baktırmaya ihtiyacım var bir kaç sene önce sevda hanıma gitmiştim hiç fena değildi ama şu an alternatif başka kimler olabilir diyorum.lütfen yardım edin
ben ya polat cafe angel a giderdim yada yıldızana ya ihtiyaçlarıma ancak onlar cevap verebiliyor haaa birde fatoş u da unutmamak gerekir tabiisiii
ya kızlar,binbir güçlükle emelin numarasını aldım,bugün saat 15:30 içinde randevu koprdım ama adresini istemeyi unutmuşum...sabahtan beri arıyorum ama cevap yok...kısmet değil herhalde yaa...
canım banada emelin nosunu verirmisin lütfen ya ne zmandır numarasını arıyorum bulamadım sen cvp bekliyorum...
canım mesaj hakkım henüz yok benim
Merhaba arkadaslar bende gulistan sevda ve berk e gittim 3ude denenebilir bence gulustan ve berk daha iyi bakiyor yakin zamanda soyledikleri cikarsa paylasirim sizden ricam yesilyurttaki emelin tel numarasini bana gonderebilirmisiniz.
ilk msj adres yer tarif edenlere reklam falan diye söylenenler varya evet haklıymış
Bende kızardım ama artık kızmıyorum.Kimse inanmıyor .Birisi iyi dedi diye yarın 100 kişi koşarak o falcıyamı gidecek buradan bir kişi gidip beğenmedim yazarsa yapılan reklam boşa gidecek.Ki öyle de oluyor.
Bu siteden en fazla 5 kişiyi kandırır.Buradaki reklam o falcılara hiç bir şey kazandırmaz.İyi olanların reklama ihtiyacı yok ünleri kulakdan kulağa yayılıyor 3 saatlik bekleme sıraları var.
Tam tersi bir falcıyı çok övüp diğer falcıyı çok kötüleyenleride ben dikkate almıyorum.Sonra reklamcı falcılarda uyandı artık bir mesaj yazıp gitmiyor.Geliyor 50 mesaj yazmış 40 mesaj aynı cafede 3 falcıyı methediyor 10 tanede öylesine mesaj yazmış ne oldu reklam ama işe yaramıyor cafede sıra falan yok dolup taşmıyor.Onun için artık kızmıyorum
ben ilk baştan beri saklamadım denemedigim kimse kalmadı diye bilirim ama hep dedim favorilerim var karşıyaka müzgan kafe tülin alsancak müjgan kafe metoş ve polat kafe angel ve fatoş vazgeçilmezlerim burada benim gibi düşünen bir sürü insan var dönüp msj bakarsanız sayısız msj var ama yazılan msj göre degişiklik olsun diye baktırırım diyorum ve begendiysem okeyliyorum yine diyorum bu 4 falcı üstüne tanımam
Bende kızardım ama artık kızmıyorum.Kimse inanmıyor .Birisi iyi dedi diye yarın 100 kişi koşarak o falcıyamı gidecek buradan bir kişi gidip beğenmedim yazarsa yapılan reklam boşa gidecek.Ki öyle de oluyor.
Bu siteden en fazla 5 kişiyi kandırır.Buradaki reklam o falcılara hiç bir şey kazandırmaz.İyi olanların reklama ihtiyacı yok ünleri kulakdan kulağa yayılıyor 3 saatlik bekleme sıraları var.
Tam tersi bir falcıyı çok övüp diğer falcıyı çok kötüleyenleride ben dikkate almıyorum.Sonra reklamcı falcılarda uyandı artık bir mesaj yazıp gitmiyor.Geliyor 50 mesaj yazmış 40 mesaj aynı cafede 3 falcıyı methediyor 10 tanede öylesine mesaj yazmış ne oldu reklam ama işe yaramıyor cafede sıra falan yok dolup taşmıyor.Onun için artık kızmıyorum