İzmir'deki Falcılar

Hayatımda 2 kere kahve falı baktırdım 1 tanesi zaten arkadaşlar arasında muhabbet olsun diye birde kahve falı baktırmaya gittik tabi ben tedirgin bir şekilde baktırdım yok böle bir şey dediği çoğu şey çıktı bunlar tabi 1 sene içinde gerçekleşti iyisiyle kötüsüyle her şeyi söyledi hiç saklamadan pat diye bir dahada gitmedim ama hala evinde bakmaya devam ediyormuş

Hayatımda 2 kere kahve falı baktırdım 1 tanesi zaten arkadaşlar arasında muhabbet olsun diye birde kahve falı baktırmaya gittik tabi ben tedirgin bir şekilde baktırdım yok böle bir şey dediği çoğu şey çıktı bunlar tabi 1 sene içinde gerçekleşti iyisiyle kötüsüyle her şeyi söyledi hiç saklamadan pat diye bir dahada gitmedim ama hala evinde bakmaya devam ediyormuş

Peki beklediğin soruyu ben sorayım o zaman ; kim bu ? evi nerede ? kaça bakıyorrr ? :KK70: Bu arada nikin muhteşem :))

Son düzenleme:
Nazik biraz da ürkek bir kadın Eleni.Hafif kırık bir Türkçesi var ki ben sevimli bulmuştum.Seri konuşuyor.Şimdiki zaman ve gelecek odaklı fal bakıyor.Ben ve iki tanıdığım aynı hafta ama farklı günlerde gittik.Zamanlama konusunda hassasız .Birbirimize hatırlatıyoruz dikkat edelim diye.Sonuçta üçümüzün baktırdığı fal süresi ortalama 7-10 dakika arası.Biz gittiğimizde çok sıra vardı da mı böyle oldu hatırlamıyoruz ikimiz ,diğer arkadaş önünde ya da arkasında sıra olmadığını söyledi.Neyse , eminim burada yazılanları ya kendi görüyor ya da ona iletiliyor diye umuyorum.Süreyi 10 dakikadan aşağı tutmazsa daha çok müşterisi olabilir.En azından biz üçümüz arada bir gideriz, meraklısına da önerebiliriz.

Birgül'ün söylediği bir şey çıktı.Aldığım notlara göre bunu Nergiz,Ayten, Naciye,Buket (7 ay önceden-rekor Buket'in) Sevilay da bilmiş.Birgül ile ilgili birşeyi daha iyi anladım.Yakın gelecekte çok daha başarılı.7 gün ile 3 ay arası konuları nispeten daha iyi görebiliyor eğer yaşanacak önemli konular varsa. Daha ilerisi için çok az şey söylüyor.Uzak gelecekle ilgili söylediklerinin bir kısmını da zaman yaklaştıkça ya biraz ya tamamen değiştiriyor.Bu özelliğini biraz Selda 'ya benzettim

Ağutos ,Eylül aylarında bu sitede birara çok bahsettiğimiz Enginar Kafede çalışan ,tanışanların beğendiği bir falcı vardı , güzel kirpikli Buket Hanım.Aldığım haberlere göre kendisi artık fal bakmıyormuş.İstanbul'a taşınmak üzere belki de taşındı.İstanbul ' da bir televizyon kanalında Astroloji programı yapacak bir de kendine ait bir websitesi kuracakmıış.Yolu açık olsun.:KK54:

Cookie ve Endülüs Kafede çalışmıştı.Kendisine bir defa fal baktırdım.3 dakikalık bir faldı.Falı sinirli ve zoraki bir eda ile bakmıştı.Yaptığı işi sevmemesine ve verdiğm paraya üzülmüştüm.

Cookie ve Endülüs Kafede çalışmıştı.Kendisine bir defa fal baktırdım.3 dakikalık bir faldı.Falı sinirli ve zoraki bir eda ile bakmıştı.Yaptığı işi sevmemesine ve verdiğm paraya üzülmüştüm.

kumru konusunda sana katılıyorum 3 kelıme fal katı bı surat bıttı dıyıp kalkıp gıdıyo neyse buket ablayı ben meşur ettım wabe demek gıdıyo üzüldüm ben onun söledığı coğu şeyı yaşadım hem ucuz hemde ıyıdı yolu acık olsun

Peki beklediğin soruyu ben sorayım o zaman ; kim bu ? evi nerede ? kaça bakıyorrr ? :KK70: Bu arada nikin muhteşem :))

Bizde evini sorarak bulmuştuk telefonuda elimizde yoktu buca tarafında zaten inan kaça baktığını şimdi bilmiyorum ben gideli 2-3 sene oldu çünkü 10liradan fazlaya baktığını zannetmiyorum ucuzdu hatırladığım Kahve falı baktı bize ama farklı alanları varmı bilemem

Bizde evini sorarak bulmuştuk telefonuda elimizde yoktu buca tarafında zaten inan kaça baktığını şimdi bilmiyorum ben gideli 2-3 sene oldu çünkü 10liradan fazlaya baktığını zannetmiyorum ucuzdu hatırladığım Kahve falı baktı bize ama farklı alanları varmı bilemem

tmmmda canım adını barı söle belkı buluruz

Haftasonu için Ankaradan İzmire gezmek için gelmiştim. Şirince'de Alex diye bir çocuk vardı. Çok bişey tutturamadı sanki. Bir de Kızlarağası hanındaki Hanımeli Kafede Fatma Hanıma baktırdım. Fatma Hanımın söyledikleri daha iyiydi :)

kumru konusunda sana katılıyorum 3 kelıme fal katı bı surat bıttı dıyıp kalkıp gıdıyo neyse buket ablayı ben meşur ettım wabe demek gıdıyo üzüldüm ben onun söledığı coğu şeyı yaşadım hem ucuz hemde ıyıdı yolu acık olsun

Geç bulduk , çabuk kaybettik !

Haftasonu için Ankaradan İzmire gezmek için gelmiştim. Şirince'de Alex diye bir çocuk vardı. Çok bişey tutturamadı sanki. Bir de Kızlarağası hanındaki Hanımeli Kafede Fatma Hanıma baktırdım. Fatma Hanımın söyledikleri daha iyiydi :)

hanımeline baktıracağına 50 m ötede polat cafe ye gitseydin gözlerin koccaman çıkardın inan birdahakine bence polata git ister fatoş a ister angel a değil mi arkadaşlarım??? :21:

Sevgi'ye baktırdım bugün.Kuyruk yoktu.Hatta saat 12:30 olmasına rağmen ilk müşteri bendim:))3.kez baktırıyorum ona ve genellikle iyi tutturuyor.Verdiği tarih çok yakın inşallah dediği çıkarsa çok sevinicem :KK54: Aynı yerdeki Çiğdemde hiç fena değildi.Müjganın orada çalışırkende baktırmıştım.Ortalamanın üstündeydi bence.

Fırıncı kafede çalışıyor. 'Orası da neresi ?' diyecekler için ; Alsancak Topçu Restoranın yakınlarında. Neyse , Reyhan Hanım'ın falı 10 dakika gibi sürdü.Fiyat 25 tl ydı .İlk 3 dakika açılamadı , bu 3 dakika boyunca konuşurken benim tepkilerime, göz hareketlerime çok dikkatli baktı .Adeta göz hapsindeydim .Ben de en ufak mimik , onaylama ya da onaylamama sinyali vermedim o yorum yaparken .Oturdum öyle heykel gibi.Ben öyle yaptıkça kadın daha fazla konsantre oldu bana. 'Eyvah ! mimiklere ,göz hareketlerine ,hal, tavır ,meslek ,giyiniş ,görünüşe göre fal bakacak bir kadın ' diye düşündüm.Çünkü ilk 3 dakika söyledileri yuvarlak , her 3 kişiden 2 sine uyacak laflardı.Ancak 3 dakika sonra açıldı , artık gözlerime değil önündeki fala bakmaya başladı ,geçmiş ve şimdiki durumla ilgili güzel nokta atışları yaptı.Fal kalitesini biraz Eleni 'ye benzettim.Ama tabii ki daha sağlam yorumlar için 2-3 denemem lazım.Bir eleştirim var : 10-12 dakikalık bir fal için 25 tl fazla.15-20 dk sürmeli ya da fiyat düşmeli bence.'Mutlaka' demiyorum ama denenebilir.

Son düzenleme:
Sevgi'ye baktırdım bugün.Kuyruk yoktu.Hatta saat 12:30 olmasına rağmen ilk müşteri bendim:))3.kez baktırıyorum ona ve genellikle iyi tutturuyor.Verdiği tarih çok yakın inşallah dediği çıkarsa çok sevinicem :KK54: Aynı yerdeki Çiğdemde hiç fena değildi.Müjganın orada çalışırkende baktırmıştım.Ortalamanın üstündeydi bence.

hmm Çiğdem'i bilmiyorum.Daha fazla ayrıntı yazarmısın ?

hanımeline baktıracağına 50 m ötede polat cafe ye gitseydin gözlerin koccaman çıkardın inan birdahakine bence polata git ister fatoş a ister angel a değil mi arkadaşlarım??? :21:

Yabancı olunca rastgele girdim :KK43: neyse bir daha gelirsem söylediklerine giderim artık :KK53:

Son düzenleme:
X