- 29 Mart 2012
- 147
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevgili hilari,emelin tel no.sunu verdiğin için teşekkür ederim.Kısmetse ancak haftasonunda gidebilirim.Sonucu buraya yazacağımdan emin olabilirsin...
Naciyeden başlıyorum. Site yorumlarına bakarsak aham şaham bir durumu yok ama güven veriyor insana orası ayrı. Konuşma tarzı falan. Ama çok iyi diyemem.
Ayten'e gelirsek aytenn hoş bir kadın değil ama iyi bir falcı tam tersi yani sıradan bir kadın ama güzel fal bakan biri. Boş konuşmuyor.
Angel'a geliyorum son olarakta; söylediği şeyler çok isabetli. Ama tarihten pek emin değilim. Falını beğendim. Ama kafeyle yaşadığım sorun yüzünden bi daha gider miyim bilemiyorum.
Merhaba, kusura bakma, daha sonra yazmışsan da ben görmedim. Angel'ın söyledikleri ve verdiği vadeler tuttu mu?
kızlar falcı buldum :) boncuklu selma ismi şirinyerde asya kafe dıye bıyer yaşlı bı teyze nufus müdürlügünün oralarda bende nüfüsa giderken camdan kurşun dökülür yazıyodu fıyatını sorım dedım ben allah rızası için yapıyorum gönlünden ne koparsa verırsın dedı kagıtlar vardı masada faldamı bakıyosun dedım evet dedı hadı denım dedım iskambıl kagıtlarıyla acmaya başladı okudu resmen kadın walla şuankı durumumu ve yaşadıklarımı bıldı gelecek için henüz bişey sölemek için erken tabıkı cıkınca sölerım kahve :10tl tarot 15 denenebılır gelırsenız haber verın ben işci evlerındeyız bırlıkte gıdebılırız hayırlı olsun yenı falcımız :)))
Genel olarak şöyle söyleyim. Angel'ın verdiği tarih Haziran bana. Ama benim için çok önemli olan bir olayı nasıl bilemedi bilmiyorum. İki kere gittim ve de. Bunu Ebru, Naciye bildi. Aylar öncesinde ki geçen sene hatta Ağustos ayında ısrarla söylemişti Sevda . Yeni biriyle tanışıcaksın diye bir vaatte bulundu. Ki haklı da çıktı. Biriyle tanıştım :) İsmi de çok isabetliydi bu üç kişi bildi. Yani eski erkek arkadaşım için verilen tarihler, bu senin kaderin diyenler hep yalan oldu. Şuan da çok sevdiğim kişiyle bir birlikteliğim var. Büyük konuşmamak gerek ama eski birlikteliğime de asla dönmem yani.
Onun dışında Fatoş'un verdiği vade : Nisan 7. evet çıktı. aşağı yukarı bildi.
Ayrıca : Naciye Nisan 6 tarihini tamı tamına gelişme aşamasına kadar bildi.
Diğer baktırdığım fallar ise çıkmadı. Bazılarının vadesi var :)
Şöyle sorayım Angel bilemedi derken... Hiç mi bahsetmedi, yoksa olacak dediği şey olmadı mı? Eski erkek arkadaşın için, sana "kaderin" deyip de yanılanların kim olduğunu söyleyebilir misin rica etsem?
Şöyle sorayım Angel bilemedi derken... Hiç mi bahsetmedi, yoksa olacak dediği şey olmadı mı? Eski erkek arkadaşın için, sana "kaderin" deyip de yanılanların kim olduğunu söyleyebilir misin rica etsem?
Benim İzmir ki artık İzmir dışındada gitmediğim falcı kalmadı açıkcası. Şu şu diye isim veremem o yüzden ve bunların her biri hep o insan senin kaderin dedi. Belki de öyledir hayat bu ne getireceği belli olmaz. Ama, benim o insana karşı artık bi hissiyatım yok. Kaderim olamaz yani.
Angel ve diğerleri (Naciye, Sevda, Ebru) haricinde, hiç biri şuan hayatıma giren insanı bilemedi arkadaşım. Ki gerçekten sıradan bir olay değil. Eski erkek arkadaşımdan kat kat daha seviyorum şuan beraber olduğum kişiyi. Görememeleri çok saçma. Bu yüzden birazda bazı falcılar ki bu konumda çoğu oluyor baktırdıklarımın hepsi de senin istediğin şeyleri söylüyorlar ne yazık ki. Bana falların kolay kolay çıkmama sebebi budur. Hep ruh haline göre veya ne bileyim duymak istediğin şeylere göre, sorularının duymak istediğin cevaplarına göre yorum yapıyorlar. Ki bunlar çok övülen falcılar ne gariptir ki. Bana isim olarak falcı ismi verirsen daha çok yorum yapabilir, yardımcı olabilirim. Yoksa gittiklerimi sıralamam mümkün değil.
Bir de Naciye Hanım'ın çalıştığı yerin telefonunu rica edecektim.
Kendisi Evreka'da çalışıyordu ama el değiştirdi orası. Bana telefon numarasını vermişti kapanma durumu olmadan, elektiriğimiz tutmuştu falan kendisine tekrar gitmek istiyorum. Birazdan kendisine sorarım okey'lerse telefon numarasını özelden atarım. Direk atamam üzgünüm şahsi numarası.
Ben daha çok güvenilir isimleri tespit etmeye çalışıyorum, o yüzden bu soruyu sormuştum.
Dediğim gibi Naciye Hanım'a ve Ebru'ya nereden ulaşabilirim?
Ebru'nun sadece ev adresi var arkadaşım sayesinde. Naciye'nin no'sunu da sorur sormaz iznini alıp atacağım.
Ebru'nun sadece ev adresi var arkadaşım sayesinde. Naciye'nin no'sunu da sorur sormaz iznini alıp atacağım.
Çok sevgili hilari,emelin tel no.sunu verdiğin için teşekkür ederim.Kısmetse ancak haftasonunda gidebilirim.Sonucu buraya yazacağımdan emin olabilirsin...
Hilari rica etsem banada emelin tel nosunu yollarmisin defalarca yazdim ama kimse cevap vermedi(
Tekrar merhaba, kusura bakma işte biraz yoğundum. Özel mesaj atabilecek olsam atacağım ama mesaj sınırına takılıyorum. Naciye Hanım ile görüşme şansın oldu mu? Bir de rica etsem Ebru'nun adresi konusunda da yardımcı olabilir misin? İnan bana, zor durumda olmasam gerçekten bu kadar ısrarcı olmazdım. Şimdiden teşekkür ederim.
hilari rica etsem banada emelin tel nosunu yollarmisin defalarca yazdim ama kimse cevap vermedi(
ilgin için tesekkurler gıdınce sonucu yazacagım sevgıler