kızlar işi bıraktım ay gece 4,30da gelicen dedıler bende hügeneral oldum artık kısmet başka yerlere şirketten cıkınca dedımkı demekki falcı ucak gördüya hanı ucak hızıyla gırdı cıktı oldu :))) neyse ya ben c.tesi güzelyalıda olucam meltem hakkında bı tlf yada bılgı alabılırmıyım
hangi emele gidiyorsun kleooKızlaarr bu akşam iş çıkışı yeşilyurt Emel'e gidiyorum.. Yorumları en kısa zmnda paylaşıcam fiyat olarak 25 dedi az önce konuştum..
Aynayla bakan yeşilyurttaki emele gidiyorumhangi emele gidiyorsun kleoo
Aynayla bakan yeşilyurttaki emele gidiyorumuzun zmndır merak ediyodum nasip bugüneymiş..
mümkünse telefon numarasını gönderebilirmisiniz? tesekkur ederim
Ah gönderemiyorum ki ben daha özel msj.. bana da hilari göndermişti
Aynayla bakan yeşilyurttaki emele gidiyorumuzun zmndır merak ediyodum nasip bugüneymiş..
Aynalı Emel ne ne kadara bakıyor?Tahmini olarak söylerseniz sevinirim.Haftaya randevu alacağım da kadına sormak istemiyorum
bu Emelleri ayıramıyorum bir türlü .Son zamanlarda konuşulan Emel yeşilyurttaki , aynalı mı aynasız mı ? Aksi olan bu mu?Biriniz şemayla filan anlatıverseniz:44:
Falda kafa dağıtıyorum, eğleniyorum derken aksilik ,fırça , nobranlık istemem karşılığında.
Yeşilyurt Emel aynayla bakan.. bugün gidiyorum ben fiyatı da 25 tl, daha bgn sordum ücreti..
Bak yetişti bileçook şanslısın..
emel hanımın telefonu mu lazım :d