İzmir'deki Falcılar

[/SUB]
bu iş başka türlü uçuş işi olmasın o vakitte iş mi olur bee

bu Emelleri ayıramıyorum bir türlü .Son zamanlarda konuşulan Emel yeşilyurttaki , aynalı mı aynasız mı ? Aksi olan bu mu?Biriniz şemayla filan anlatıverseniz:44:
Falda kafa dağıtıyorum, eğleniyorum derken aksilik ,fırça , nobranlık istemem karşılığında.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar bu yeşilyurttaki aynalı emelin numarasını ve ne kadara baktığını bilen bana özelde mesaj atabilir mi lütfen? benim özel mesaj atmaya hakkım olmadığı için kimseye ayrıca soramıyorum

bu arada bende tecrübelerimden bahsedeyim. karşıyakada oturduğum için bu evreka cafeye gittim kısa süre önce, şimdi adı değişti, el değiştirdi. oradaki naciye hanım gerçekten güzel fal bakıyordu, şu anki durumu ve geçmişi iyi biliyordu ancak tek sorun gelecekle ilgili söylediği hiçbirşeyin tutmamasıdır:) sevilay hanım ise tamamen sallama zaten aşırı boğuk sesinden ve üstüne sinmmiş aşırı sigara kokusundan da pek bir şey anlamak mümkün değildi, ama ne geçmiş ne gelecek notum 0 kendisine.

eevt katılıyorum aydınlatırsanız sevınırımm

Yeşilyurt Emel aynayla bakan.. bugün gidiyorum ben fiyatı da 25 tl, daha bgn sordum ücreti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…