İzmir'deki Falcılar

günaydın kızlar yakında falcı falcı gezerken bizde öğreneceğiz bu işleri maaşın yarısını falcılara verir olduk yahu

günaydın kızlar yakında falcı falcı gezerken bizde öğreneceğiz bu işleri maaşın yarısını falcılara verir olduk yahu

evet yakında aramızdan biri çıkıp ben artık falcı oldum derse şaşırmayacagım ama merak işte gidiyoruz özellikle ben bu ara sıkıntıdan hızımı alamıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Ben de numarasını alabilir miyim?

Menekşe bana da numarasını atar mısın?

hilari merhaba ben yeni üye oldum. yazıları takip ediyorum. gitmediğim falcılara gitmek istiyorum. özelden msj atamadım bana da emel hanımın numarasını verirsen çok sevinirim.

Merhaba kızlar, yeni üye oldum ve neredeyse tüm forumu okudum. hep aynı yerlerden, aynı falcılardan bahsediyorsunuz.

bende size bilmediklerinizi yazayım dedim.

Kemeraltında Cadı Cafe'de Cansu var eğer sevgilinizle ayrıysanız barışıp barışmıcağınızı ondan öğrene bilirsiniz :) ama geri kalan detaylar şaşabilir.

Küçükyalı'da evinde bakan Songül Abla var. Gayet başarılı. Söyledikleri çıkıyor.

Seferihisar Arzu.... dedikleri oluyor..

En bombasını sona sakladım. Meltem dedelerle, meleklerle ve çeşitli yöntemlerle bakıyor. Verdiğim zamanlarherzaman tutuyor. Dediği olmasa bile dediği konuyla ilgili birşeyler oluyor. Birinin ne düşündüğünü öğrenmek istiyorsanız meltem'e gidin.

Ben yıllar önce ya buca'da yada Bornova'da bir kadına gittim. Dediği herşey oldu ama kadın kimdi nerdeydi hatırlamıyorum. Kahve, iskambil bir arada bakıyordu ve en son Kuran-ı Kerim'e bir anahtar bağlamış ona soru sorduruyordu. Evinde bakıyordu. Bu kadını bilen duyan varsa lütfen bana bilgi versin.

gülizarın numarasını msj atabilirmisin

bu bahsettiğin kadından memnun kaldıysan numarasını yollarmısın

ya banada numarasını verebilir misin lütfeen

Arkadaşımla dün Destina'ya fal baktırdık.Arkadaşımın bilinemeyecek şeylerini bilmiş.Benim hayatımla da ilgili çok az kişinin bildiği şeyler söyledi ama tutturamadığıda oldu.Bilemediklerine rağmen,memnun kaldım.Belki enerjimiz tutmamıştır çünkü.Hayatıma birisinin gireceğini söyledi ve isim verdi:))) bekliyorum bakalım,haydi hayırlısı:)))

Daisy'de çalışan Metin 'in falı bana sıradan geldi.Kötü değil ama yetmedi.Ancak arkadaşım benden daha fazla beğendi falını.

Daisy'de çalışan Metin 'in falı bana sıradan geldi.Kötü değil ama yetmedi.Ancak arkadaşım benden daha fazla beğendi falını.

metin benim favorilerimdendir havasında olunca güzel fal bakıyor ama benim iki gay falcım var angel metinden daha detaylı bakıyor

Aynalı Emel ne ne kadara bakıyor?Tahmini olarak söylerseniz sevinirim.Haftaya randevu alacağım da kadına sormak istemiyorum

kızlar işi bıraktım ay gece 4,30da gelicen dedıler bende hügeneral oldum artık kısmet başka yerlere şirketten cıkınca dedımkı demekki falcı ucak gördüya hanı ucak hızıyla gırdı cıktı oldu :))) neyse ya ben c.tesi güzelyalıda olucam meltem hakkında bı tlf yada bılgı alabılırmıyım

ay canım çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır sıkma canını , bu arada meltem kim

Kızlaarr bu akşam iş çıkışı yeşilyurt Emel'e gidiyorum.. Yorumları en kısa zmnda paylaşıcam fiyat olarak 25 dedi az önce konuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…