dert denene bilir dedigin için bu gün gülay hanımı denedim ama bu ara o kadar sıkıntılıyımki kadın ne derse desin ben işte neyse sinirlerim laçka ama dedigin gibi denene bilir oldukça iyiydi
anlamadım ben şimdi kadınmı sinirlerini bozdu umarım öle bişeyde olmamıştır begenmeden sevındım
yok canım ben azcık aldatıldımda o nedenle öyle yazdım benim favorim angel ve fatoş ama dedigim gibi gülayda fena degil benim moralim bozuktu kadını tam dinleyemedim bu nedenle tekrar gidecegim ama isabetli şeyler söyledi ali hoca diye birini bende duymuştum ama kadın zafiyetiyle ilgili bişeyde duydum bacım diyormuş herkese aynı kişiyse dikkat et denersen yorumlarına göre bende deneye bilirim bu arada benim dedigim kişi sadece yıldızname bakmıyormuş başka şeylerde yapıyormuş
hanımağa cafe de nurhan diye bir kişi varmış.giden kimse oldumu?
ben netten buldum gıden bırını bulmak istiyorum ewt sadece yıldızname deıl başka uğraşlarıda var ama benım tek istediğim yıldızname kuranıkerımden olucak ama buadam öle bakıyomuş
Müjgan Kafe :Murat,Müjgan,Metin,Sevda(isminden emin değilim:26:)
Boncuklu Bayram
Gülistan
Sevdam Kafe:Sevda,Ayten
Fısıltı Kafe:Mustafa
Polat Kafe: Fatoş,Angel
Despina Kafeespina,Miko
Yayla Kafe:Berk...bunlar fal baktırdıklarımın bir kısmı...beni tanımayan,yeni birine fal baktırmak istiyorum ama kimi önerirsiniz.Aslında Yeşilyurt'taki Emel'i çok merak ediyorum.bana da yakın bir muhit.telefonunu gönderen olursa çok sevineceğim:26:
Çok teşekkürler hilari...ilk tatil günümde randevu alıp gideceğimilk işim de buraya yazmak olacak..ehh paylaşmak lazım dimiii
evet evet.. ben yaza kadar istanbulda olacağım için gidemiyorum numarasını bulmama rağmen, ve çatlamak üzereyim
gidin de anlatın bana çok merak ediyorum çıkıyor mu diye.. keşke gidebilsem ben de:S
Müjgan Kafe :Murat,Müjgan,Metin,Sevda(isminden emin değilim:26:)
Boncuklu Bayram
Gülistan
Sevdam Kafe:Sevda,Ayten
Fısıltı Kafe:Mustafa
Polat Kafe: Fatoş,Angel
Despina Kafeespina,Miko
Yayla Kafe:Berk...bunlar fal baktırdıklarımın bir kısmı...beni tanımayan,yeni birine fal baktırmak istiyorum ama kimi önerirsiniz.Aslında Yeşilyurt'taki Emel'i çok merak ediyorum.bana da yakın bir muhit.telefonunu gönderen olursa çok sevineceğim:26:
maralcım bızde burcums ıle baktık bırazcık adam walla .... çıktı vazgectık artık başka bulucaz
kızlar bugun sevdam2 dekı aytene gıttım walla ıyıdı yarın işe başlıyorum kadın ucaklar görüyorum işmi yada istedıklerın çok hızlı olucak dedı sıkı durun yarın bı ucak fırmasında işe başlıyorum :)) yanı bılemıyorum artık gıdıp denenebılır
maralcım bızde burcums ıle baktık bırazcık adam walla .... çıktı vazgectık artık başka bulucaz
kızlar bugun sevdam2 dekı aytene gıttım walla ıyıdı yarın işe başlıyorum kadın ucaklar görüyorum işmi yada istedıklerın çok hızlı olucak dedı sıkı durun yarın bı ucak fırmasında işe başlıyorum :)) yanı bılemıyorum artık gıdıp denenebılır
der[B .!.:[/B]t;23921012]hahaha tabı kızlar ayıpsınız ayagınızı yerden kesıcem artık hayır falcılar artık benı özliycek fırsat bulamıycam ona üzülüyorum ben ha bu arada pakmelenk desene yurt dışındakı falcıların vay halıne orada değişik değişik vardır aman sakın kudurtma bızı vala artık hiç acımayız gelırız malum aştık kendımızı :))))