İzmir'deki Falcılar

araştırıp sorun yaşamadıgınıza sevindim ali hocanın sadece adı hoca adam bacım diye diye gelene gidene sarkıntı pis herifler .bu arada yeni işin hayırlı ve daim olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın aytene gelince ben daha önce başka bir kafede baktırmıştım ona adını hatırlamıyorum o sordu ben söyledim berbattı bir süre sonra bir arkadaşımla sevda 2ye gittik bayan falcımız var dediler sıramız gelince aynı ayten oldugunu görünce şok oldum ama mecburen baktırdım fal yine aynıydı soru cevap çok gerildim kafe sahibine bahsettim oda bay falcılarına yönlendirdi o aytenden daha kötüydü büyüyle muskayla kafayı yemişti benim kısmetim baglıymış kimseye yapmazmış ama benim kısmetimi açabilirmiş fala neyse o gün ordan kaçtım resmen .yurt dışındaki falcılara gelince at bakem havanı artık sen baktırırsın bizede telefonla baktırırsın çatlarız biz burda :)))

günaydın kızlar yakında falcı falcı gezerken bizde öğreneceğiz bu işleri maaşın yarısını falcılara verir olduk yahu

günaydın kızlar yakında falcı falcı gezerken bizde öğreneceğiz bu işleri maaşın yarısını falcılara verir olduk yahu

evet yakında aramızdan biri çıkıp ben artık falcı oldum derse şaşırmayacagım ama merak işte gidiyoruz özellikle ben bu ara sıkıntıdan hızımı alamıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

:) ne tesadüf arkadaşlar bugün bende Müjgan cafedeki Ali bey'e gittim.Ve arkadaşa çok katılıyorum inanılmaz bir huzur inanılmaz bir enerji hissettim.ben kahve baktırdım.memnun kaldım.önce kızlarağasındaki Sevdam cafye gittim müthiş bir hayal kırıklığı innaılmaz bir sıra bir sürü saçma sapan isimler verdi hiçbirini tanımıyorum.kartlardaki harflerden eski sevgilimin adını bulmaya.Asla Sevda Hanımı tavsiye etmiyorum.Müjgan Cafe Ali bey derim kesinlikle

Ben de numarasını alabilir miyim?

Arkadaşlar benim liseden arkadaşımın annesi 20 yıldır birine baktırtıyomus, geçen sene bizde toplandıgımız bi gün eve çagırdık... Geçmişe dair neler olduysa hepsini bildi, gelecege dairde şeyler söyledi , ve şu zamana kadarda pek çogu çıktı... Karakter tahlilinde ise süper zaten fotografını göstermeniz yeterli konusması için.. sonra kahve falı ardından da iskambil bakıyor kişi başı 20milyon böle gününü falan çagırmak isteyen olursa İZMİR'de özelden bilgi alabilir numarasını falan ...

Menekşe bana da numarasını atar mısın?

emel hanımın ev telefonunu bir arkadaş gönderdi bana aradım konuştum, hala izmirde oturuyormuş ve istanbulda çalışmıyormuş. üzüldüm gerçi ben istanbulda yaşıyorum çünkü:S
ama isteyenlere telefon numarasını verebilirim, giderseniz beni bilgilendirin nasıl bakıyor çıkıyor mu falan yazın geldiğimde ben de baktırrım ona göre :KK70:

hilari merhaba ben yeni üye oldum. yazıları takip ediyorum. gitmediğim falcılara gitmek istiyorum. özelden msj atamadım bana da emel hanımın numarasını verirsen çok sevinirim.

Merhaba kızlar, yeni üye oldum ve neredeyse tüm forumu okudum. hep aynı yerlerden, aynı falcılardan bahsediyorsunuz.

bende size bilmediklerinizi yazayım dedim.

Kemeraltında Cadı Cafe'de Cansu var eğer sevgilinizle ayrıysanız barışıp barışmıcağınızı ondan öğrene bilirsiniz :) ama geri kalan detaylar şaşabilir.

Küçükyalı'da evinde bakan Songül Abla var. Gayet başarılı. Söyledikleri çıkıyor.

Seferihisar Arzu.... dedikleri oluyor..

En bombasını sona sakladım. Meltem dedelerle, meleklerle ve çeşitli yöntemlerle bakıyor. Verdiğim zamanlarherzaman tutuyor. Dediği olmasa bile dediği konuyla ilgili birşeyler oluyor. Birinin ne düşündüğünü öğrenmek istiyorsanız meltem'e gidin.

Ben yıllar önce ya buca'da yada Bornova'da bir kadına gittim. Dediği herşey oldu ama kadın kimdi nerdeydi hatırlamıyorum. Kahve, iskambil bir arada bakıyordu ve en son Kuran-ı Kerim'e bir anahtar bağlamış ona soru sorduruyordu. Evinde bakıyordu. Bu kadını bilen duyan varsa lütfen bana bilgi versin.

boşanıyo fikir değiştirdim senle konuştuktan sonra neyapıp edip ikna ettim bi arkadaşımı gülizara gittik.yeri çok kolay ama randevuyla çalışıolarmışş tabi geçe kaldığımız için bakmadı :KK43: ama telefonlarını aldım.bi gün önce arayıp öle gideriz.kızlar isteyenlere no sunu veririm.

oo süperr yeni yerler çıktı bizeee :)))

gülizarın numarasını msj atabilirmisin

internette dolaşırken bi kadın buldum.telefonunu alıp aradım bostanlıda evinde bakıyormuş...bana en az 1-1,5 saat aytırman lazım dedi...müsait olduğum ilk gün gidicem....kadın genelde yurt dışına fal bakıyomuş....öle söyledi...bu arada fiyatıda 35 tl...bilgilerinize!!!

bu bahsettiğin kadından memnun kaldıysan numarasını yollarmısın

Arkadaşlar benim liseden arkadaşımın annesi 20 yıldır birine baktırtıyomus, geçen sene bizde toplandıgımız bi gün eve çagırdık... Geçmişe dair neler olduysa hepsini bildi, gelecege dairde şeyler söyledi , ve şu zamana kadarda pek çogu çıktı... Karakter tahlilinde ise süper zaten fotografını göstermeniz yeterli konusması için.. sonra kahve falı ardından da iskambil bakıyor kişi başı 20milyon böle gününü falan çagırmak isteyen olursa İZMİR'de özelden bilgi alabilir numarasını falan ...

ya banada numarasını verebilir misin lütfeen

Arkadaşımla dün Destina'ya fal baktırdık.Arkadaşımın bilinemeyecek şeylerini bilmiş.Benim hayatımla da ilgili çok az kişinin bildiği şeyler söyledi ama tutturamadığıda oldu.Bilemediklerine rağmen,memnun kaldım.Belki enerjimiz tutmamıştır çünkü.Hayatıma birisinin gireceğini söyledi ve isim verdi:))) bekliyorum bakalım,haydi hayırlısı:)))

Daisy'de çalışan Metin 'in falı bana sıradan geldi.Kötü değil ama yetmedi.Ancak arkadaşım benden daha fazla beğendi falını.

Daisy'de çalışan Metin 'in falı bana sıradan geldi.Kötü değil ama yetmedi.Ancak arkadaşım benden daha fazla beğendi falını.

metin benim favorilerimdendir havasında olunca güzel fal bakıyor ama benim iki gay falcım var angel metinden daha detaylı bakıyor

Aynalı Emel ne ne kadara bakıyor?Tahmini olarak söylerseniz sevinirim.Haftaya randevu alacağım da kadına sormak istemiyorum

kızlar işi bıraktım ay gece 4,30da gelicen dedıler bende hügeneral oldum artık kısmet başka yerlere şirketten cıkınca dedımkı demekki falcı ucak gördüya hanı ucak hızıyla gırdı cıktı oldu :))) neyse ya ben c.tesi güzelyalıda olucam meltem hakkında bı tlf yada bılgı alabılırmıyım

kızlar işi bıraktım ay gece 4,30da gelicen dedıler bende hügeneral oldum artık kısmet başka yerlere şirketten cıkınca dedımkı demekki falcı ucak gördüya hanı ucak hızıyla gırdı cıktı oldu :))) neyse ya ben c.tesi güzelyalıda olucam meltem hakkında bı tlf yada bılgı alabılırmıyım

ay canım çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır sıkma canını , bu arada meltem kim

Kızlaarr bu akşam iş çıkışı yeşilyurt Emel'e gidiyorum.. Yorumları en kısa zmnda paylaşıcam fiyat olarak 25 dedi az önce konuştum..

X