Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yolladım canım
Eveeet kızlar dün Emel'e gittim.. Bakım tarzı gerçekten etkileyiciydi.. Eline bir yüzük takıyor ve aynayla bakıyor, yine kısmen de olsa yıldızname de kullanıyor.. Önce o gördüklerinden bahsediyo, sabredin ve aklınıza takılan soruları hazırlayın.. ben öyle yaptım ve her sorduğum soruya cevap aldım.. daha önce gittiğim kişilerden pek de farklı şeyler söylemedi, geçmişle ilgili çok fazla şey söylemiyor ztn, genelde şimdiki durum ve gelecekle ilgili yoğunlaşıyor.. Beni şok eden durum ise Sevdam Cafe deki Sevda ile aynı olay için aynı tarihi vermesi..! Bekliyorum umarım dedikleri çıkar ve ben de burda paylaşırım sizinle..:81:
kızlar işi bıraktım ay gece 4,30da gelicen dedıler bende hügeneral oldum artık kısmet başka yerlere şirketten cıkınca dedımkı demekki falcı ucak gördüya hanı ucak hızıyla gırdı cıktı oldu :))) neyse ya ben c.tesi güzelyalıda olucam meltem hakkında bı tlf yada bılgı alabılırmıyım
peki bu meltem e nasıl ulaşıyormuşuz kızlar?
Hilari sen bu Emel'e daha gitmedin değil mi?
bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru
hayır gidemedim , çünkü istanbuldayım ve ancak yazın baktırabilcem:S
emel hanımın telefonu mu lazım :d
merhaba arkadaşlar fal için fazla arayışa girmeden ben size söyliyim karşıyakada evreka cafe diye bir yer var 20 tlye bakıyor yeliz hanım diye biri çok uzun bakıyor gerçekten hakkını fazlasıyla veriyor.isim söyledi ağzım açık kaldı.üzerine kımseyi tanımıyorum cafenın numarası xxxxxxxx-cep telefonu: xxxxxxxxxxxxxx randevu alsanız iyi olur ben almadan gittim ve çok bekledim ..
müjgan kafede berrin -idi sanırım adı dövmeli siyah kısa saçlı saçına boncuk gibi tuhaf seyler takan kadına bugün fal baktırdım arkadaşlar on lira verdim. O kadar biliyo falan dediniz, hiçbirşey bilmedi. Zırvaladı attı resmen. Hiç memnun kalmadım on lira daha verin yelize, nergise gidin. ayrıca bu murat dediğiniz adam koton outlet mağazasının oradaki kafede yine aynı şekilde müjgan diye bir kadınla ve ali diye biri daha var onlarla bakıyor değil mi ? Ben baktırmıştım 10dk sürmüştü. Bilememişti. Oysa gitmiycem.
Merhaba ben bunları yeni okudum....aynı emelden mi bahsedıyoruz daha önce özkanlarda bakıyormuş.. hiçbirşeye bakmadan söylüyor...ve yazmanı istiyor senden.. bana aynen şunu dedi levent dıye birisi sana istbla gitmeni istecek mustafa dıye bırı ıle para alacaksınız dedi ve ben 1 ay sonra aynen dediği isimlerle bu olayı yasadım...Ş
evet aynı emel... banada coğu söylediği çıktı ama baska arkadasıma cıkmamış.. ben yeni gördum msjınızı kusura bakmayın