İzmir'deki Falcılar

Ben 1 hafta daha izin yapamayacağım,Anca 1 hafta sonra Emel'e gidebilirimO nedenle Aynalı Emel'e gidenler yorumlarını paylaşabilir mi?Meraktaan çatliicaaammmmm

Eveeet kızlar dün Emel'e gittim.. Bakım tarzı gerçekten etkileyiciydi.. Eline bir yüzük takıyor ve aynayla bakıyor, yine kısmen de olsa yıldızname de kullanıyor.. Önce o gördüklerinden bahsediyo, sabredin ve aklınıza takılan soruları hazırlayın.. ben öyle yaptım ve her sorduğum soruya cevap aldım.. daha önce gittiğim kişilerden pek de farklı şeyler söylemedi, geçmişle ilgili çok fazla şey söylemiyor ztn, genelde şimdiki durum ve gelecekle ilgili yoğunlaşıyor.. Beni şok eden durum ise Sevdam Cafe deki Sevda ile aynı olay için aynı tarihi vermesi..! Bekliyorum umarım dedikleri çıkar ve ben de burda paylaşırım sizinle..:81:

Gitmek isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler, hakkını veriyor..

Son düzenleme:

Ayrıntılı bilgi iyi oldu =)

canım hayırlısı olsun türkiye burası 3 kuruşa köle gibi çalıştırmak istiyorlar ama 4 30 fazla abartmışlar hakkında hayırlısı ben sana angel soracagım sana falı çıktımı bana bir çok söyledigi çıktı ama en son dün baktırdım sözlümün bana geri dönecegini söyledi onu süründürmek istiyorum 2 yılın hesabını sormak için 2 3 günlügünede olsa arayıp gelse hıncımı alsam en azından bana bir ay kadar bir süre var dedi bu arada bu emelede gitmek istiyorum ama ev ortamından korkuyorum gidenlerin yorumuna göre karar verecegim

bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru

canım bana tam adresini yazabilirmisin haftaya cumartesi gidicem adresi bilmiyorumda

evreka cafe yeliz hnmın cebini banada özelden atarmısın?

gerçekten bılemedimi murat bende gittim bişeyler söyledi ama daha önce baktırdığım falcı su an olanları bıldı gelecekte muratla farklı seyler soyledı murata ınansammı ınanmasammıki?

kızlar geç vakit Angela gittim bugün çok kalabalık değildi uzun uzun baktı bazı şeyleri hayatımdaki ya da sorduğum kişinin hayatındaki şeyleri biliyor memnun kalıyorum onun falından.kimi falcı alakasız şeylerden bahsediyor iki dakika bakıp bitiriyor Angel öyle değil

Ben naciye'nin bana söylediği iki olayı yaşadım arkadaşlar ve yarın gidiyorum kendisine ve gününde! Ayrıca Fatoş'tu sanırım o kadını beğenmemiş kafe sahiplerine söylemiştim bana 7 nisan tarihini vermişti bir olay için o da çıktı gibi. Ve beğenmedim dediğim birine nasıl fal baktırıcam artık bilmiyorum her neyse söylemek istedim. Bu iki falcının da söylediği olay dün çıktı. Ama Naciye'nin söylediği gibi oldu olaylar.

Emel emel diye sayfalar almış başını gitmiş ama ben ne o kadının falından memnun kaldım ne başka birşeyinden. Aham şaham bir bakımı da yoktu söylediği tarihler uzuncaydı aylar sonra geldi çattı olmadı şuan yani. Abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

arkadaşlar ben angel a gittim ama hayatımda bu kadar kötü fal görmedim, 3 dakika ya sürdü ya süremedi. sevilay ve naciyeden bile kötüydü. ağzımdan laf alarak bir iki şey söyledi o kadar, onuda kim olsa söylerdi çok basit şeylerdi. hiç ama hiç memnun kalmadım eketriğimiz tutmadı herhalde. nolursunuz şu aynalı emelin numarasını banada özelde mesaj atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…