- 22 Haziran 2007
- 3.523
- 2.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar,Ata diye bir çocuk vardı uzun saçlı,efemine tavırlı .Önce Gazi Kadınlar Sokağı'nda baktırmıştım falıma,sonra da Müjgan'ın yanında çalışmaya başladı.Sonra kayboldu ortalıktan.Çok iyi falcıydı yaaa.Gören duyan var mı?
Dün forumdaki yorum tavsiyelerinin üzerine Polat Cafe- Angel'a gittim.. Gerçekten çok başarılıydı, hatta daha önce fal baktırdığım bayanı ve onun söylediği bişeyi bildi.. Gabriel :) olayını bana da yaptı, hissettiğim başka bi güç vardı gerçekten.. Kesinlikle denenmeli gayet memnun ayrıldım diyebilirim sizlere..
o özel mesajı bana da gönderebilirmisin hangi falcı olduğunu merak ediyorumda teşekkürler
bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru
merci canım,bekliyorumm kaydirigubbakcemile5
ben telefonda baktırdım 45 dakka sürdü benımkı yanı 40 tl verdık bız bılemıcem uzun bakıyor okadarda pahalı değıl bana gore sen ıstersen yınede bı konuşursun telde msj hakkım yok sen bana meıl adresını yaz vereyım sana nosunu
Kızlar Altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya şuan prof. asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine Altındağ da kızlar Yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama Altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =)))))))))) Puanım 10/10
Kleo sana Angel bir erkek ismi söyledi mi tek dikkatimi çeken bu oldu bir arkadaşımada aynı ismi vermiişş!!!!!!!!!
Arkadaşlar selammm.
C.tesi emel hanıma gittim ayna ile fal bakan. Gerçekten mükemmeldi diyebilirim. Söylediği ilk cümle ile son cümleye kadar herşey tuttu. Gelecekle ilgili de söylüyor. Genel bahsediyor. Spesifik şeyler de sorarsanız cevap veriyor. Tavsiyemdir. Yeşilyurtta oturuyor.
canım banada emelin numarasını ve adresini gönderebilirmisin
canım ata mesleği bıraktı.kamuya atanmıştı diye biliyorum.denizlide mi ne çalışmaya başlayacaktı.müjgan da iyi bakıyo ama.
slm kızlar,bir süredir forumdan koptum.biraz gezdim sayfaları,son zamanlarda en çok beğenilen polat cafe angel sanırım.nerde bu polat cafe,tarif edebilirmisiniz? birde şu yıldızana olayı nedir? giden deneyen oldu mu?merak ettim onu da
Polat Cafe,Kızlarağası Hanı'nın bir arka sokağında yani kemeraltında canımcım.İnternetten arattırırsan telefon numarası çıkıyor,ararsan tarif ederler.