İzmir'deki Falcılar

Yıldızana'nın yıldızı parlayamadan kaydı gitti mi şimdi ? Başka yorum alamayacağız galiba !

merhaba falcı yelizin numarasını bana özelden atabilirmisniz çok teşekkkürler bekliyorum..

merhaba falcı yelizin numarasını bana özelden atabilirmisniz çok teşekkkürler bekliyorum..

Arkadaşlar angel'a kahve mi baktırdınız yoksa tarot mu ? Ücretler ne kadar?
Bir de emel'in (hilari sen de vardı sanırım) ve yeliz'in numarasını bilen biri hayrına bana da mesaj atabilir mi :)

Ben kahve baktırdım Angel a 12.50 lira ama 70. kişiydim siz Polat Cafe yi arayıp gidin bence öpüü öpüü

Emel Hanım'ın telefon numarasını gönderebilir misiniz rica etsem?

ya kızlar banada özelden emelin numarasını verebilir misiniz lütfen eskiden baktırdıgım cok iyi bi falcım vardı herseyimi bildi ama manisaya tasındı arada ugruyo izmire :2: emeli denemek istiyorum

Canım Angel hangi günler ve saatlerde daha uygun oluyor bilgin var mı?

Polat Cafe yi arasanız telefon no google da var . Çünkü ben hakikaten ne zaman müsait oluyor bilemiyorum.Sevgiler. Dert arkadaşım Murat la ilgili bir araştırma yapıyordun, sonuç nedir acaba ekrandan sorsak daha yararlı olur mu ki??

angel ve fatoş benim favorilerim soranlar için yazayım kemeraltında polat kafedeler ikisindende şaşmam daha önce sormuştu biri fatoşun falı çıkıyormu diye moralim o kadar bozukki dönüp bakamadım kim olduguna ama yazayım fatoş ablanın söyledigi gibi yüzügü geçen ay aldım yaz sonuna dogru çok ciddi bir adım olacak demişti ama o arada şok bir şey yaşayacaksın ve bu yüzügün sahibiyle degil başka biri olacak dedi sözlümün ailesinin beni istemeyecegini ve kan bagı olan biriyle aile arası bir söz gibi bişey var demişti ve malesef dedigi gibi halasının kızıyla görüşüyormuş ölmek istiyorum

Emel'in numarasına ihtiyacım var, kesinlikle gitmem gerek artık rüyamda görür oldum.. Tşkler şimdiden..

canım çok üzüldüm durumuna ama herşey insanlar için her şerde bir hayır vardır öyle düşün.bugün böyleyse yarın neler getirir bilemeyiz.herşeyin hayırlısı olsun zaten hayırsız olcaksa olmasın böyle düşünürüm herzaman.bende hayatımda öyle çok şoklar acılar yaşadım yaşıyorum da ama yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.sende öyle yap Allah'tan hayırlısını iste hakkında canım belki bize o an acı veren şeyler ilerisi için hakkımızda en hayırlı olandır

bana özel mesaj atan arkadaşa teşekkür ederim :))
benim şu an ö.m hakkım msj sayısından dolayı yok,en kısa zamanda gideceğim.umarım uzuun bakıyordur hiç kısa sevmem

o özel mesajı bana da gönderebilirmisin hangi falcı olduğunu merak ediyorumda teşekkürler

umarım söyledigin gibidir bu şerdede bir hayır vardır fatoş abla ilk söylediginde gülmüştüm şimdi aglıyorum iki yılımı verdikten sonra bunu hak etmedim allah herkesin gönlüne göre versin iyi temennilerin için teşşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…