- 6 Ocak 2012
- 132
- 0
Kesinlikle katılıyorum, bence gittiğimiz cafelerde bu forumun varlığından hiç bahsedilmemeli... Mesela Polat cafe Fatoş Hanım hiç de öyle abartıldığı gibi değil. Gerçi bu işler kişiye göre değişse de ben tekrar gitmeyebilirim mesela
Şu iranlı bayanı yeni duydum ama artık pek de inanasım gelmio, o kadar kişi oyun çeviriyor oldu ki bu forumda ( İranlı falcıdan bahseden arkadaşım yanlış anlama sözüm şahsi olarak sana değil, genel anlamda bahsediyorum)
Ayrıca böyle oyunları niye yaparlar onu da hiç anlamıyorum. Sonuçta burayı okuyan kişiler oraya gider ve falcının iyi olmadığı zaten ortaya çıkar. Müşterinin güvenini kaybedip kafelerini karalıyorlar, bu sayede daha çok müşteri kaybettiklerinin farkına varamıyorlar mı acaba ???
Karşıyakada bi kişiye sadece yılda 1 kez bakan birinden bahsedilmiş, ebruydu sanırım adı. Ondan hala haber alınamadı mı?
ben fala olan merakım yüzünden şu ana kadar baktırdıgım falcı sayısını hatırlamıyorum sevda deşira batu canan adanalı sevinç ramo ömerfiestanın falcıları müjgan murat ve şu an ismini hatırlamadıgım bir sürü insan hiç biri kaydadeger degil onların baktıgı falı evde arkadaşlarımda bakıyor bana, daha önceki mesajlarıma bakarsanız ben hiç tek isim yazmadım benim iyi dedigim sayılı insan var karşıyaka müjgan kafe tülin ,alsancak müjgan kafe metoş ,polat kafe angel ve fatoş hanım bu ara fatoş ve angel söylediklerini bire bir yaşadıgım için onlara gidiyorum ve ben çok memnunum burda fatoşa 3 kez gittim herseferinde başka şey söyledi diyen arkadaş ve onun gibi şeyler yazanlar sözüm size madem begenmediniz neden 3 kez gittiniz ve şimdi neden karalıyorsunuz komik degilmi ben bir kez gidip begenmedigim birine asla tekrar gitmemve yazıp önermem bencede kişilerin mesajları ve önerileri iyi degerlendirilmeli çünki bana görede bu sitede reklam yapan arkadaşların nrden oldugu belli degil fatoş angel tülin ve metoşun iyi falcılar oldugunu benim dışımda yazanlarda var iyi bakın bu arada iranlı gülay hanım hakkında yorum yapamıyorum çünki denemedim bir gün degişiklik yapar ve denersem mutlaka yazarım :)