İzmir'deki Falcılar

ben fala olan merakım yüzünden şu ana kadar baktırdıgım falcı sayısını hatırlamıyorum sevda deşira batu canan adanalı sevinç ramo ömerfiestanın falcıları müjgan murat ve şu an ismini hatırlamadıgım bir sürü insan hiç biri kaydadeger degil onların baktıgı falı evde arkadaşlarımda bakıyor bana, daha önceki mesajlarıma bakarsanız ben hiç tek isim yazmadım benim iyi dedigim sayılı insan var karşıyaka müjgan kafe tülin ,alsancak müjgan kafe metoş ,polat kafe angel ve fatoş hanım bu ara fatoş ve angel söylediklerini bire bir yaşadıgım için onlara gidiyorum ve ben çok memnunum burda fatoşa 3 kez gittim herseferinde başka şey söyledi diyen arkadaş ve onun gibi şeyler yazanlar sözüm size madem begenmediniz neden 3 kez gittiniz ve şimdi neden karalıyorsunuz komik degilmi ben bir kez gidip begenmedigim birine asla tekrar gitmemve yazıp önermem bencede kişilerin mesajları ve önerileri iyi degerlendirilmeli çünki bana görede bu sitede reklam yapan arkadaşların nrden oldugu belli degil fatoş angel tülin ve metoşun iyi falcılar oldugunu benim dışımda yazanlarda var iyi bakın bu arada iranlı gülay hanım hakkında yorum yapamıyorum çünki denemedim bir gün degişiklik yapar ve denersem mutlaka yazarım :)

evet ama digerleri müjganın eski falcıları metin çeşmeden yeni gelmiş müjganda yeni ben bile yeni duydum kendi müşterileri anca geliyordur ismi duyulursa sırayı o zaman görün :)

Bazı cingöz falcıların bir numarası varmış.Fal baktığı kişinin yakınlarda biriyle tanışıp evlendiğini görüyormuş (biliyorsunuz bazıları vadeleri çok tutturamasa da bununun kesinliğini görebiliyor) ama bu kişiye söylemiyormuş .Onun yerine şöyle diyormuş ' senin üstnde byü şu bu var ya da kısmetin kapalı senin bunu açmamız lazım.Ama bunu bir an önce açtıralım.Bak bunu açarsak görüceksin çok geçmeden biriyle tanşacaksın ve evleneceksin' Ya da o kişinin ayrıldığı kişiyle barışacağını falda görüp bunu söylemeyip 'senin ağırlığını almamız lazım o zaman barışırsın.O gelicek' Yakında işe gireceğini kesin gördüğü insana 'senin kısmetini açmak gerek bak o zaman hemen bir işe gireceksin.' Ya da mahkemesini kazandığını gördüğü birine 'sendeki hokus pokusu bozarsak mahkemeyi kazanırsın' .Pra konusunda da tipik lafları .'Ben kimleri kimleri iyı ettim.Şu ünlüyü böyle şu iş adamını şöyle kurtardım.Onlar bana şu paraları verdiler.Ama senin çok paran yok biliyorum.Başkalarına yapmam ama seni sevdiğimden ve yardımcı olmak istediğimden 'xx tl de yeter.' Bunları artık fal bakmayan iyi bir falcı paylaşmıştı bizle.Bu falcı kuzenime yıl sonuna kadar biriyle tanışıp evleneceğini söylemş 'Sakın sana kısmet açarım şunu bunu bozarım sonra da evlenirsin diyenlere aldırma , bu durumu görüp kullanmak isteyenler olabilir 'diyerek uyarmıştı.Kuzenim gerçekten de yıl sonuna doğru tanıştı biriyle .Gerçi evlenmeleri falcının dediği gibi tanıştıktan 3 ay sonra olmadı.15 ay sonra evlendiler.Şimdi 8 yıldır çok mutlu ve huzurlular.O dönemde gittiği falcılardan biri gerçekten de 'eğer kısmet açtırırsa tabii ki para karşılığı 1,5 yıl içinde çok mutlu bir evlilik yapacağını söylemiş 'O da zaten bu tarz şeylere ilgisi olmadığından ve sevdiğimz falcının da tavsiyesini hatırlayarak hiç etkilenmemiş söylenenlerden.Bazen aramzda bu konuyu konuşurz 'eğer kötü anıma denk gelip te kabul etseydim ya da bunlara inanım uysaydım, tüm hayatım boyunca ben kısmetim açtırdığım için biriyle tanıştım ,aşık oldum bu işlemi yaptırdım diye evlendim çok mutlu oldum ' diye düşünüp durucaktım der.

Son düzenleme:
Bazı cingöz falcıların bir numarası varmış.Fal baktığı kişinin yakınlarda biriyle tanışıp evlendiğini görüyormuş (biliyorsunuz bazıları vadeleri çok tutturamasa da bununun kesinliğini görebiliyor) ama bu kişiye söylemiyormuş .Onun yerine şöyle diyormuş ' senin üstnde byü şu bu var ya da kısmetin kapalı senin bunu açmamız lazım.Ama bunu bir an önce açtıralım.Bak bunu açarsak görüceksin çok geçmeden biriyle tanşacaksın ve evleneceksin' Ya da o kişinin ayrıldığı kişiyle barışacağını falda görüp bunu söylemeyip 'senin ağırlığını almamız lazım o zaman barışırsın.O gelicek' Yakında işe gireceğini kesin gördüğü insana 'senin kısmetini açmak gerek bak o zaman hemen bir işe gireceksin.' Ya da mahkemesini kazandığını gördüğü birine 'sendeki hokus pokusu bozarsak mahkemeyi kazanırsın' .Pra konusunda da tipik lafları .'Ben kimleri kimleri iyı ettim.Şu ünlüyü böyle şu iş adamını şöyle kurtardım.Onlar bana şu paraları verdiler.Ama senin çok paran yok biliyorum.Başkalarına yapmam ama seni sevdiğimden ve yardımcı olmak istediğimden 'xx tl de yeter.' Bunları artık fal bakmayan iyi bir falcı paylaşmıştı bizle.Bu falcı kuzenime yıl sonuna kadar biriyle tanışıp evleneceğini söylemş 'Sakın sana kısmet açarım şunu bunu bozarım sonra da evlenirsin diyenlere aldırma , bu durumu görüp kullanmak isteyenler olabilir 'diyerek uyarmıştı.Kuzenim gerçekten de yıl sonuna doğru tanıştı biriyle .Gerçi evlenmeleri falcının dediği gibi tanıştıktan 3 ay sonra olmadı.15 ay sonra evlendiler.Şimdi 8 yıldır çok mutlu ve huzurlular.O dönemde gittiği falcılardan biri gerçekten de 'eğer kısmet açtırırsa tabii ki para karşılığı 1,5 yıl içinde çok mutlu bir evlilik yapacağını söylemiş 'O da zaten bu tarz şeylere ilgisi olmadığından ve sevdiğimz falcının da tavsiyesini hatırlayarak hiç etkilenmemiş söylenenlerden.Baze aramzda bu konuyu konuşurz 'eğer kötü anıma denk gelip te kabul etseydim ya da bunlara inanıp uysaydım, tüm hayatım boyunca ben kısmetim açtırdığım için biriyle tanıştım ,aşık oldum bu işlemi yaptırdım diye evlendim çok mutlu oldum ' diye düşünüp durucaktım der.

Arkadaşlar özür dilerim daha uyanamadım galiba ! Yanlışlıkla 413.sayfayı kendime kapattım gibi oldu.Uyarı 2 doz oldu :)E vardır bir hayır bunda da .

evet ama digerleri müjganın eski falcıları metin çeşmeden yeni gelmiş müjganda yeni ben bile yeni duydum kendi müşterileri anca geliyordur ismi duyulursa sırayı o zaman görün :)

Evet ,mantıklı bir sebep.O zaman onun kuyruğu ,aboneleri oluşmadan gidip bir denemek lazım.

şimdi yeni falcımız metınmı kızlar onumu denıycez deneyen arkadaşların fikirlerini merak edıyorum lütfen faldan sonra yazarmısınız

izmirde iyi fal bakan birine gitmek istiyorum şu sıralar. yorumları okudum kime gideceğimi bilemedim. iyi bakıp, aldığı paranın hakkını verecek ve klasik yorumlamalarda bulunmuyacak birini biliyormusunuz?
ayrıca şu msnden bakan birinden bahsediliyor yorumlar arasında ekledim ama hiç çevrim içi olmuyor. bakmıyormu artık
gülüstana giden varmı aranızda

Son düzenleme:

karalamak mı?Karalamak: Leke sürmek, kötülük yüklemek, iftira etmek. ne zamandan beri ''ben şu falcıyı beğenmedim .'' demek karalamak oluyor? bu 1..ayrıca siz de gittiğiniz falcıları yazmışsınız ve beğendiklerinizi ve beğenmediklerinizi yazmışsınız bu durumda benim de mi ''aaaaa falcıyı karalıyorlar diye düşünmem lazım''.kaldı ki burası fal ve falcı tecrübelerinin paylaşıldığı bir ortam ve benim üyelik tarihinden itibaren yazdığım mesajların hiç birinde karalamak ya da ona benzer bir şey bulamazsınız aynı falcı için ben beğenmedim ama arkadaşımının herşeyini bildi ya da arkadaşımda tuttu ama bende tutmadı gibi şeyler yazmışımdır
...ayrıca evet Fatoş a 3 defa gittim kaldı ki ilk gittiğimde bana söylediği şeyler o dönem gittiğim Müjgan, Murat ve Gülistana çoğunlukla uyan şeylerdi o nedenle 2. kez gitmekte bir sakınca görmedim. fakat ikinci gittiğimde tamamen tezat şeyler söyledi ve tekrar gitmeme kararı zaten aldım ki ben zaten kadının adını farklı biliyordum.Sitede Polat kafede Fatoş diye biri var denildi ben de farklı biri deneyeyim dedim ve geç saatte gittim kapatmak üzerelerdi ki benim bankamatikten para çekmem gerekiyordu Fatoş Hanımdan rica ederiz bekletiriz dediler ve ben para çekip geldim ve Aynı kişi olduğunu kahve içip yukarı çıkınca gördüm.Bu durumda da ''yaa siz benim için beklettiniz ama ben bu kadına fal baktırmak istemiyorum demem..başkası der demez beni ilgilendirmez ama ben demem.yapı meselesi ayrıcaaaaa kelimelerinizi düzgün seçin, anlamını da bilmiyorsanız kullanmayın..bir falcıyı biri beğenir ben beğenmeyebilirim,benim beğendiğimi başkası da beğenmeyebilir bu gayet normal bir şey..kaldı ki bir falcıyı bir sürü kişi beğeniyor diye herkes beğenmek zorunda değil..nasıl herkes tecrübe belirtiyorsa ben de belirttim.Asıl KOMİK olan Bir falcıyı çoook beğeniyorsun diye beğenmeyen kişiye saldırmaktır

siteye ilk attığım mesaj sayfa 403tedir..ki isminin Fatoş olduğunu bilsem ya da ismini hatırlasam onu da eklerdim..Fatoşla ilgili mesajım da sayfa 409dadır.Müjgan,Murat,Angel,Bayram,Gülistan...vs ile ilgili de bir şeyler yazdım,beğenip beğenmediğimi belirttim ve nedense Fatoşu beğenmedim diye birinin eleştirmesi ve bunu karalamak olarak algılaması düşündürücü:))O kadar beğenmediğim falcıdan bahsetmişken neden birini beğenmemem sorun oldu yani:))

Arkadaşlar fal öyle birşey kuzenim mesela sevdayı çok övüyordu onun herşeyine kadar söylüyormuş ben gittim memnun kalmadım.Burda okudum Muratı merak ettim gittim çok övüyorlardı ama bana sen kararını ver sonra gel yine bakalım dedi hep ben anlattım zaten.Mesela angelin şimdiki zamanda uyardığı şey doğruydu o kişi için sonradan öğrendim ve bitirdim zaten ama bana olcak dedikleri insan da olmadı yani.Evet bazen de tekrar tekrar gittiğinde aynı şeyleri demiyebiliyorlarda.Onlar sezgilerden çok başka şeylerle bakıyorlar fala, Hz Süleyman eceli geldiğinde asasına yaslandığı halde ayakta iken ölmüştür,cinlerde onun öldüğünü anlamamıştır ondan korktukları için çalışmaya devam etmiştir.Yani fal illa tutucak çıkıcak diye bişey yok doğru olcak diye de bişey yok.ne demişler fala inanma falsız da kalma

Sıkma canını :)Sorun yapan o kişide sevdayı çok kötüledi hiç beğenmemiş. ben beğendim çıkıp da niye karalıyorsun dedimmi demedim hiç kimse demedi.Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez .Sonra 40 mesaj yazmış 35 mesajı aynı cafenin reklamı iyi ne yapalım bir yazdın iki yazdın beğendiysen beğendin bir kere yazarsın geçersin babanın cafesimi ? Sonra en ufak bir eleştiride feryat niye beğenmedin diye zehir zemberek yazı o kadar beğenmişki cafenın avukatı olmuş.
Herkes gidip beğenip beğenmediğini özgürce yazabilir bu ne şiddet banada çok tuhaf geldi o yazı onun için sıkma canını :)

Bu arada son tecrübemi paylaşmayı unuttum:Metin'e gittim:)) Çok sıcakkanlı,pozitif biri. Rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.Falına gelince geçmişle ilgili çok detaya girmedi ama dedikleri doğruydu.Şimdiyi de doğru değerlendirdi. Gelecekle ilgili fazla yorum yapmak istemedi.''Şu anki süreç bunu gösteriyor ilerde değişebilir belli olmaz,insanlar sabit kalmaz'' tarzında temkinli konuştu.Aklıma hemen senin mesajın geldi:) Ama enerjisi çok hoş.Bu arada şunu fark ettim :Ünversitede arkadaşlarım Metin'e fal baktırırdı. Aslında daha önce kendisine fal baktırmasam da bildiğim biriymiş:)yıllar önce baktırmadım ama yıllar sonra baktırmak nasip oldu:)

Gülistan, falından çook çook çook memnun kaldığım 2 falcıdan biridir.ilkinin adını, kim olduğunu bir türlü hatırlayamıyorum çünkü kafede bakmıyordu.2.si de Gülistandır.Evet normal fal fiyatından çok daha yüksek bir fiyata bakıyor fakat bence hakkını fazlasıyla veriyor .tek bir dezavantajı varndan fal dinledikten sonra kolay kolay kimsenin falını beğenmiyorsun,her gittiğim falcıdan sonra ''Gülistan'dan iyi miydi ?''diye değerlendiriyorum.yani insanın çıtasını yükseltiyor azından bende öyle oldu..

merhaba ben Metin beyin hangi kafede çalıştığını öğrenebilirmiyim teşekkürler.

Evet baktıralı çok olmadı, falını şuan ki durumları, ailevi meseleleri (beni çok şaşırtarak) hepsini bildi. Ancak geçen cuma kızım intahara kalkıştı yoğun bakımda kaldı(( daha 2-3 hafta evvelki falımda beni bu konuda uyarması gerekirdi, evveldende böyle hayati meselelerim olduğunda beni uyarmayan falcıyı hemen bırakmıştım.Şimdiden sonra Polat Cafe Fatoş ta bitmiştir arkadaşlar bu olayı bilemeyen falcı falcı değildir. " NOKTA "

Çok geçmiş olsun( anladığım kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsun( umarım fazla zarar görmeden her şey düzelir(

benim tepkim a falcı b falcıyla alakalı degil .aslında bende çok kızdım çünki begendigim kişileri tavsiye ettim diye reklam denilmesi ne alaka evet çok begendim bu ara zor bir süreçten geçiyorum hastalık gönül ilişkii veseyre bir sürü şey ve evet fatoş abla iyi bir yorumcu ve onun dışında tecrübli bir insan onun sayesinde toparladım ve burayada yansıttım tavsiye ettim onun dışında baktırdıgım kişilerde var ama fatoş abla terepistim gibi oldu agzımı açmadan bana herşeyi söylüyor şimdi ben kimeye sürekli iyi dediler diye tek kişi iki kişi aynı ismi yazıyor bu reklam yapıyor demedim kimsede dememeli bence fazla tepki verdim ama benim kimseylede işim olmaz bu gün a falcı yarın b falcı rahatlamak için bir yol degilmi fal herkes memnun olduguna gitsin.ben bu gün degişiklik yapıp angel a gidecektim boş fincan baktırmaya ama aradım randevu için izinliymiş çarşambaya randvu aldım bu günde metoşa gidecegim herkes rahat oldugu memnun oldugu kişiyi tavsiye etmekte ve gitmekte özgür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…