İzmir'deki Falcılar

40 tl dı bız arkadaşımla baktırdığımızda telefonda baktırdık bız

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxx[/QUOTE]

ya cnm benım ozel msj hakkım yokkı sen bana meıl adresını yaz ozelden vereyım sana

canm yapma:)3 dileğin var üçüde oluyo rabbim kabul etsin gibi herkese söylediği klasik cümleleri var ve pek bilemiyoda aman diyorum:)))

Ashle; ben bayadır takip ediyorum,sen burda baya tecrübelisin.ben de senin gibi gülistanı tek geçerim ama 75tl olmuş :S bana başka önerebilceğin falcı var mı canım ? yardımcı olursan çok mutlu olucam :))

merci canım,bekliyorumm kaydirigubbakcemile5

Merhaba yeni üyeyim emel hanıma ulaşmak istiyorum daha öncede gittim ama numaraları değişmiş kemalpaşaya taşınmış bulamadım eger varsa telefon nosunu birde kemalpşaadaki ev tarifini yaparmıınız kemalpaşaya kadar gitttim kimse bilmiyor özelden msj atamıyorum yeni üyeyim yardmcı olursanız sevinirim

kızlar biri beni durdursunnn ama yaaa.bu akşamda emele gidiyorum aldım randevu.bakalım neler neler alatacak.yarın sabah burdan canlı canlı anlatıcam...

Merhaba yeni üyeyim emel hanıma ulaşmak istiyorum daha öncede gittim ama numaraları değişmiş kemalpaşaya taşınmış bulamadım eger varsa telefon nosunu birde kemalpşaadaki ev tarifini yaparmıınız kemalpaşaya kadar gitttim kimse bilmiyor özelden msj atamıyorum yeni üyeyim yardmcı olursanız sevinirim

ozamaaaaaan o teyze kimdir neyin nesidir diyorummmm:)nasıl ulaşıcaz:/

benim tanıdıgım bir emel vardı ama alkolikti kadın eskiden aşk kafede bakıyordu aşk kafe kapandı oda ordan ayrıldı kızıyla karşılaştım öldügünü söyledi aynı emelmi ?

ve bu gün ben aldıgım telefondan sonra arkadaşımın ısrarına dayanamayıp onu angel a götürdüm akşam geç saatte gittik ama hayal kırıklıgı çünki angel erken çıkmış bayan falcıları oldugunu söylediler arkadaşım kabul etti ve fatoş hanıma baktırdı inanamadık annesinin ismini ve anne babasının ayrı yaşadıklarını söyledi ve ayrılık nedenleri kadın şaşırttı bizi kahveye dogru düzgün eline almadı bile yüze bakıyor hala şaşkınım bizi şoklayıp gönderdi ben angela yeni baktırdım ama biraz aradan sonra degişiklik yapmak için ilk baktıracagım kişi fatoş hanım :)

Aynen katılıyorum:)kotu seyler soylenince ınsan fena oluyor:26::26::18::18::18::26::26::26:korkuyla beklemektensehiç baktırmam daha ıyıdır dıyorum :44:kaderımız de ne varsa onu yasıyoruz ışte!ıyısıyle kotusuyle gıdıyor

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )

karşıyakada nergis hanımın tel bilen varmı bana özelden mesaj atabilirmisiniz

merhaba
Acaba emelin teli varmı sizde daha öncede baktrdım şimdi tekrar gitmk istiyorum ama bulamıyorum yada kemalpaşadaki evini biliyorsanız tarif edermisinz yenü üyeyim msj atamıyorum xxxxxxxxxxx mail atabilirsiniz tesekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
benim tanıdıgım bir emel vardı ama alkolikti kadın eskiden aşk kafede bakıyordu aşk kafe kapandı oda ordan ayrıldı kızıyla karşılaştım öldügünü söyledi aynı emelmi ?

yok bu kadın bornocada özkanlarda evinde baktırıyo sana bi kağıt veriyor başlıyorsun yazmaya kemalpaşaya taşındı dediler o günden beri bulamadım kadfını ama dedikleri çıktı forumlarda bioenerji çiftliği kuruldgu söyleniyor ama kemalpaşaya kadar gittim küçük yer bilen vardır dedim ama kimse bilmiyor burdad bi çok kiişi bitmiş nosu yoksa bile evini tarif etseler hemen gidicem :)

arkadaşlar özel msj hakkım olmadığı için atamıyorum telefon nosunu. xxxxxxxxxx adresıme msj atarsanız ayzarım

Son düzenleyen: Moderatör:

evi yukarı kızılca köyündeydi ama şimdi özkanlar tarafına geldi

Arkadaşlar, Güvenliğiniz Açısından İletişim Bilgilerinizi Paylaşmayınız..
Aynı Zamanda Yasaktır..

kızlar bu kemal paşadaki emeli bende duymuştum kuzenım baya övmüştü ama adını hatırlamıyodu aklında ne sorunla gıdersen onu bıle sölüyomuş örnegın sen ahmetle yaşadıgın sıkıntılar yüzünden burdasın dıye bence gıdıle bılır lütfen banada yollarmısınız tlf veya adresi

Merhaba kızlar ben özkanlarda oturuyorum ama böyle birini duymadım telefon numarası olan varsa bana yazsın lütfen ben gider size bizzat bilgi veririm hatta iş çıkışı uğrarım yeterki nerede olduğunu ve telefon bilgisini verin

Arkadaşlar karşıyaka da pasaklı birsen e giden var mı .? yaşlı bir teyze bu.acayip kuyruk oluyor kapısı.son model araçlar sırada :))) arkadaşımın evliliği kötüydü onlar karı koca gitmişler.bir sürü şey vermiş kadın yapmaları için .neyse bunlarda yapmış tekrar gidiyordu bende gittim.suya bakıyor.20 tl ye.uzun bakıyor.annemin giritli olduğunu bildi çok şşaırdım genelde su dfalları çıkıyor bunu hep duyuyorum.kızlarağasında bundan 3 yıl önce tamamen tesadüf arkadaşımla kahve içerken falda baktırdık.bakan gay di.ozman çıkınca faldan delimi ne demiştim.ama 1 ay geçmedi ne dediyse oldu.şu an onu bulsam yine baktırcam.ama ne yerini ne adını hatırlamıyorum.
fala inanma falsızda kalma demişler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…