İzmir'deki Falcılar

Yorumlar sonrası dün bende daisy cafe-fundaya gittim..Öncelikle çok sıcak davrandı, iletişim kurabildik..istediğim sorulara da cvp alabildim, hatta diğerlerinden farklı olarak tavsiyede de bulundu ki mantıklıydı söyledikleri..Dediklerini yapıp,bekliycem sonuçları yine burdan paylaşırım..

sevgili blackberry, murat'ın dediklerinin çıkması konusunda hala aynı fikirde misin? soyle soyleyeyim, bana soyledigi kısa vadeli seyler net biçimde gerçekleşti. beni görür görmez çok özel şeylerimi bildiği gibi, boşanacağımı, ne şekilde olacağını da anlattı. (ki hani o dedi diye boşanmadım elbette, öyle etkilendiğimi düşünmeyin. tıkır tıkır işledi olay ve ben bir iki ay içinde kolayca boşandım) ayrıca bir yere gelmesi çok zor olan biri için, son ana kadar gelecek diye inat etti, nitekim geldi. ama çok iddialı konuştuğu bir iki mesele daha var bana zor görünen, bekliyorum. görüş belirtsen çok sevinirim. ben de yeni gelişme olursa paylaşacağım bakalım :)

Gülista'nın telefonuna ulaştım sonunda =)) en yakın zamanda tekrar gidicez kızlarla, gelişmeleri anlatırım ama diyorum ya ben ve arkadaşlarım tek geçeriz üstüne tanımam...

Bende merak ettim bu bayanı. banada yazarmısn numarasını canım?

telini en sonunda buldum, hemen yazarım da msj nasıl gönderiliyor önce çözmem gerek sanırım =) bende en yakın zamanda tekrar gidicem, en son bir kız arkadaşım gitmiş gerçi o tam Gülistan tiryakisi =) ameliyat olmuştu ve bununla ilgili bile tek tek herşeyi söylemiş...

Yine biri(leri) belli bir kişiye yönlendirmek üzere bizleri kulak memesi kıvamına getirmeye çalışıyor sanki...
yönlendirme var ayrıca birde karalama var.Ben giripde burada ilk mesajında birini kötüleyen olunca kesin rakip herhalde kıskanıyor müşterisini kesmek istiyor
diye düşünüyorum.

ben bu gün birini keşfettim tesadüfen şok oldum kızlar agasında gezinirken orda garson çocukların ısrarına dayanamayıp oturdun angel gay bir falcı inanamadım hala dizlerimin bagı çözük araba alacagımız kişinin adını söyledi ve bunun gibi bu aralar yaşadıgım herşey erkek arkadaşımın babasının hastalıgı ve daha bir sürü şey ve en son yaptıgı şey hala şoktayım ayakta durdurup dilegimi sorup saga sola salladı beni sanki bir el vardı çekti beni o bana üç harflileri oldugunu ve falcın degil medyum oldugunu söyledi ben şoktan kafenin kartını almayı bile unutdum en kısa zamanda tarota gidecegim umarım yeri bulabilirim sizede tavsiye ederim

ben bu gün birini keşfettim tesadüfen şok oldum kızlar agasında gezinirken orda garson çocukların ısrarına dayanamayıp oturdun angel gay bir falcı inanamadım hala dizlerimin bagı çözük araba alacagımız kişinin adını söyledi ve bunun gibi bu aralar yaşadıgım herşey erkek arkadaşımın babasının hastalıgı ve daha bir sürü şey ve en son yaptıgı şey hala şoktayım ayakta durdurup dilegimi sorup saga sola salladı beni sanki bir el vardı çekti beni o bana üç harflileri oldugunu ve falcın degil medyum oldugunu söyledi ben şoktan kafenin kartını almayı bile unutdum en kısa zamanda tarota gidecegim umarım yeri bulabilirim sizede tavsiye ederim

Kleo funda dediğim kadar varmış değilmi? size demiştim sıradan fal bakmıyor adını soyadını doğum tarihini anne adını alıp yıldıznamene bakıyor ve en önemlisi gelecekler alakalı şeyleri söylüyor fal sırasında sana söz hakkı tanıyor, taramalı tüfek gibisöyleyip seni yollamıyor, istediğin soruyu sorabiliyorsun yanlız çşyle bişey var ilk kahve olarak baktirırsanız başka bir zaman tarot baktırın daha detaylı çıkıyor. Bu arada dün kardeşimle arkadaşımda fiestadaki Kemale baktırdık güzel dediler ama çok kısa bakıyor ben alışmışın fundada 15 dk baktırmaya kesmedi yani,

merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim

hatunlar bu polat cafede kızlarağasındamı? bi uğramak lazm farklıymış anlatılana göre:)

hatunlar bu polat cafede kızlarağasındamı? bi uğramak lazm farklıymış anlatılana göre:)

evet ben bu gün tarota gittim ve kartını aldım polat kafe kahveye bayılmıştım tarot daha güzeldi gidip baktırırsan anlarsın beni :)

evet ben bu gün tarota gittim ve kartını aldım polat kafe kahveye bayılmıştım tarot daha güzeldi gidip baktırırsan anlarsın beni :)

polat cafe angel;
Canım yaa bugün gittim gittiiiiimmmmm :/ ne umutlarla gittim ama hiç bilemedi angela baktırdım çok kısa ve çok genel baktı.ben bile daha iyi bakardım resmen falı bitirsin diye bekledim.geleceğin güzel olcak vs gibi genel şeyler söyledi.sevgilin varmı okuyomusun gibi sorular soruyo zaten.ona göre yorum yapıyo:S düşündüğüm kişinin adını istedi verdim.tarif etmeye çalıştı senden biraz uzun dedi yoo dedim bayaa uzun 190 falan.ha yok uzun anlamında söyledim zaten dedi.gözleri iri ama dedi yoo dedim kısık küçük gözlü dedim.e ama gülünce kısılıyo onu diyorum dedi ne okudğumu sordu jeoloji müh. dedim.sen aslında istemediğin bi bölüm okuyosun çok pişman olmuşsun dedi.ben bu bölüm için trabzona gittim bu yıl izmiri bırakıp şuan tatildeyim ve yer bilimlerine aşığım resmen başka bi meslek düşünemiyorum:))))daha bilemediği çok şey var yani..nacizane fikrim olarak vasat falcılar listemin başına alıyorum kendisini..

Daisy cafe fundaya gelince;
gerçekten memnun kaldım.yıldızname şeklinde kağıda bişeyler karalıyo daha sonra kahveye geçiyo.ama isabetli şeyler söyledi.arkadaşımla gittim onun bisürü detaylı durumlarını bildi.bikaç ıskaları oldu ama kesinlikle uydurma bi falcı değil.genel olarak gidilebilir bir falcı.ben memnun kaldım.fiyat 17.5

teşekkür ederiz ashle yorumların için

aa canım msj atmışsın bana ama ben yenı gördüm demek fundaya gittin çok iyi yapmışsın güzel baktıgını söylemıstım uydurmaca değil gercekten ben bu zamana kdr 4 arkadaşımı götürdümbilemedıgı olmadı evet belkı bir kaç farklı yorumladıgı şeyler olabılıyor ama okdr olsun artık
bu arada fal için kendıne günde 20 tane kota koymus 20den fazla bakmak ıstemıyorum verimim düşüyor bu kez sırf para ıcın bakmak ıstemıyorum dedi. Buraya gelen memnun ayrılsın istiyorum dedı, sırf para ıcın baksa bunu demezdı. onun ıcın gitmeden fundanın orda olup olmadgnı sorun daizy cafeye ona göre gidin arkidişler. bana tişkür edeceksınız bide edanın tavsıyesı üzerıne geldık diyin

Son düzenleme:

meil adresini yaz bana benım msj hakkım yok sana anıtanın numarasını vereyım[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…