İzmir'deki Falcılar

meil adresini yaz bana benım msj hakkım yok sana anıtanın numarasını vereyım
[/QUOTE]

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxx[/QUOTE]

Sevdam cafe sevda hanım hayatımdaki bir sürü insanı isimleriyle bilerek anlattı.Gelecek için söyledikleri çok ilginç uzun vade değil çıkınca burada yazıcam. Tanıdıklarımdan 3 kişi daha gitti onlarda çok memnun kaldılar.Büyü var okumak lazım gibi hiç bir şey söylemedi.Burada bir kişinin gelipde kötülemesine sonra ne olduğu belli olmayan başka birini övmesine inanmayın.Kişilerin mesaj sayılarına dikkat edin.Reklam kokan hareketlere kanmayın:))) Yanlış anlaşılmasın anita için değil bu yazdıklarım.Size sevdayı tavsiye ederken diğer arkadaşlarada ufak bir uyarıda bulunayım dedim

bu anita kim kafedemi bakıyor ben ev ortamına çok güvenemiyorum kafedeyse banada yazarmısınız yıldızname bir kez baktırılan bir falmış iyiyse bende baktırmak istiyorum birde fiyatı ne yazarmısınız ?

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sevdam cafe sevda hanım hayatımdaki bir sürü insanı isimleriyle bilerek anlattı.Gelecek için söyledikleri çok ilginç uzun vade değil çıkınca burada yazıcam. Tanıdıklarımdan 3 kişi daha gitti onlarda çok memnun kaldılar.Büyü var okumak lazım gibi hiç bir şey söylemedi.Burada bir kişinin gelipde kötülemesine sonra ne olduğu belli olmayan başka birini övmesine inanmayın.Kişilerin mesaj sayılarına dikkat edin.Reklam kokan hareketlere kanmayın:))) Yanlış anlaşılmasın anita için değil bu yazdıklarım.Size sevdayı tavsiye ederken diğer arkadaşlarada ufak bir uyarıda bulunayım dedim[/QUOTE]

:13:söylediklerine baştan sona katılıyorum.

Bu arada Funda 'ya ben de gittim.Sevimli olmaya çalışmadan sevimli olabilenlerden .Sevdim Fundayı.Falımda bazı şeyleri bildi.Ancak emin olmak için bir daha gitmem gerek ve bu sefer pek sevmediğm tarot baktırayım diyorum çünkü kahve falı kısa sürdü :KK43:

uzun zaman aranın ardından tekrar merhaba kızlar bayadır yazmıyorum ama hep okuyorum baya falcıda gezdım
1 şık kafe kumru güzel ama çok kısa gıdersenız mutlaka tarot baktırın
2 ravaza kafe kadın bişeylerı bıldıgı kesın ama bıraz itici söyledıklerı cıkıyo
3 funda cafe daisy yıldızname esnasında agzından cıkan herşey dogruydu ama daha sonra baya tezat durumlar oluştu saolsun kafam karıştı
4 müjgan cafe hülya yenı gelmış mıdem bulandı resmen bukadar bı ınsan sallayamaz ya sakın dıyorum
5 şehrazat kızlar ağasının yanında engınar cafe karşısı cafenın adını unuttum çok tatlı bı bayan ve falıda iiyi
şimdilik bunlar

şimdi benım merak ettım bı falcı var bayraklıda çiğdem diye bırını duydum ve merak içindeyım evde bakıyomuş bılen duyan warmı ?

Karşıyaka diyorum su falına gideceğim.Kahve falı geçen yıllarda baktı, biraz agresif bir kadın ama iyi biliyor.Bilginize kızlar..

merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxx[/QUOTE]

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxx
[/QUOTE]

merhaba bende anıta hanıma bı kız arkadaşımla telefonda baktırmıştık gayet ıyıydı ama yıldızname bakıyormu hıç bılmıyorum bende merak ettım şimdi numarasını verırdım ama ama ozel msj hakkım yok meıl adresını yaz vereyım ozelden

bu anita kim kafedemi bakıyor ben ev ortamına çok güvenemiyorum kafedeyse banada yazarmısınız yıldızname bir kez baktırılan bir falmış iyiyse bende baktırmak istiyorum birde fiyatı ne yazarmısınız ?

anita hanım 40 tl ydı bıldığım kadarıyla ama bı sorarsınız sız yınede bız telde baktırdık cafeyı bıraktığını soylemıştı evınde bakıyormuş

Kleo funda dediğim kadar varmış değilmi? size demiştim sıradan fal bakmıyor adını soyadını doğum tarihini anne adını alıp yıldıznamene bakıyor ve en önemlisi gelecekler alakalı şeyleri söylüyor fal sırasında sana söz hakkı tanıyor, taramalı tüfek gibisöyleyip seni yollamıyor, istediğin soruyu sorabiliyorsun yanlız çşyle bişey var ilk kahve olarak baktirırsanız başka bir zaman tarot baktırın daha detaylı çıkıyor. Bu arada dün kardeşimle arkadaşımda fiestadaki Kemale baktırdık güzel dediler ama çok kısa bakıyor ben alışmışın fundada 15 dk baktırmaya kesmedi yani, :KK70:

Uzun fal baktırmayı bende çok seviyorum, diğerleri çok kısa geliyo beklediklerimi duysam da.. Bunun için benimde sana bi tavsiyem var Cadı Cafe-Cansu'yu kesinlikle denemelisin.. Kızlarağasının karşısındaki balıkçının sırası karga cafenin yanında ufak bi yer, kahve+yorum 17.5 memnun kalacağından eminim.. :)

Uzun fal baktırmayı bende çok seviyorum, diğerleri çok kısa geliyo beklediklerimi duysam da.. Bunun için benimde sana bi tavsiyem var Cadı Cafe-Cansu'yu kesinlikle denemelisin.. Kızlarağasının karşısındaki balıkçının sırası karga cafenin yanında ufak bi yer, kahve+yorum 17.5 memnun kalacağından eminim.. :)

funda hangi kafede kızlar

Kızlar yardıma ihtiyacım var benimde, kızlarağasındaki Adanalı Sevinç Abla hangi cafede..?

Kızlar yardıma ihtiyacım var benimde, kızlarağasındaki Adanalı Sevinç Abla hangi cafede..?

canm yapma:)3 dileğin var üçüde oluyo rabbim kabul etsin gibi herkese söylediği klasik cümleleri var ve pek bilemiyoda aman diyorum:)))

al benden o kadar aman anem kuzum canım diye devam ediyor hoş kadın ama falcı degil :KK43:

anita hanım 40 tl ydı bıldığım kadarıyla ama bı sorarsınız sız yınede bız telde baktırdık cafeyı bıraktığını soylemıştı evınde bakıyormuş

merak ettim ama ben ev ortamına güvenemem yinede sağol ben yine son baktırdıgım kişi angeldan bir süre daha devam edecegim galiba çünki kısa vadede söyledigi bişey oldu ve bekledigim telefonu aldım bakalım bundan sonra ne olacak ben yıldıznameyi merak etmiştim ama neyse nasip birde 40 tl biraz fazla degilmi seansmı bakıyor yani ne kadar sürüyor ?

şimdi benım merak ettım bı falcı var bayraklıda çiğdem diye bırını duydum ve merak içindeyım evde bakıyomuş bılen duyan warmı ?

merhaba ben daha önce gitmiştim arkadasım aracılıgıyla
ama ben fal için deil daha cok hayatımda yolunda gitmeyen bişeylerden cok bunaldım psikolojim kötüydü aglıyordum dedim varsa üstümde bi büyü vs yapsın bana bişeyler
ozaman beni terkeden cocuk için annesi etkilettirmiş eski nişanlısını araya sokmuş cocuk sana gelemesin diye bişeyler yaptırmıs dedi
ve bakarken senle konusmuyor yanında biri varmıs gibi konusuyor ama tatlı bi kadın bana bi kaç dua sanırım yazılı kagıtlar verdi birini yak birini üstünde tası birini evde sakla türü şeyler
o arada benim hayatıma hiç olmadık biri girdi dedim sanırım sansım dönüyor bu talihsizligi yenecegim falan diye düşündüm sonra o 40 gün içilcek bi su vardı o bitince nolucak dedim yeni baştan dedi kadın artık ne kapalıysa benim bahtım :) o hayatımdaki eleman beni hiç birşey demeden bıraktı onca zaman sonra bi ay falan hiç ulaşamadım arkadasları hasta dedi öldümü kaldımı bilmem kötü günler geçirdim. neyse bu bayanın hayatımda şu olacak bu bitecek dedigi bi durum yok benim onun daha cok kayıp olanı bulma üstündekini kovalama türü şeyleri var diyim.. bu arada ben aylarca akrabalarım ve arkadaslarımla bile görüşemedim içimden gelmedi hiç işten eve evden işe bişey oldum tüm arkadaslarım küsmeye başladı ama gidemedim içimdeki sıkıntılardan

bunlardan sonra ben biriyle tanıstırıldım o kişinin gülümsemesi bana ilaç gibi geldi onlada tanıstık görüştük hep olmasını isteyen cocuk kendi kendine karamsarlıga kapıldı istiyorum ama olmayacak diye diye beni tüketti.. ben yine üzgündüm artık birinin beni sevme ihtimali yok diye düşünüyorum :)
ondan sonra iş arkadasım bana bir telefon verdi o kişiyi aradık bana benim üstümde agırlık oldugunu evde bi odada bi yastık tarif etti onun üstünde oldugunu ona okumam gereken dualar söyledi
bana dua kitabından okunacak dualar söyledi hep suya oku bi hafta iç 3. günü gördügün rüyayı anlat dedi.. beni o çigdem hanımın verdigi sürekli evde ve yanımda duran o yazılı kagıtlar huzursuz ediyordu epeydir onları sordum dedim böyle bişey var napmalıyım sirkeli suda beklet sonra denize at gitsin dedi kötü şeyler onlar uzaklastır dedi bana
bana ne dediyse yaptım 3. gün rüya gördüm anlattım daha o gün ben kadına telde anlattım dedim ne arıyor ne soruyor onu geçtim bende hala varmı bi agırlık bi kapalılık dedi kalmamış sen kendin selamet ol cocukda olacak aradan bi kaç saat geçti cocuktan mesaj geldi konustuk epey içinde bulundugu durumdan falan ayrıyız şimdi ama o teyze dönecek diyor bu karısık durumları atlatıp bekliyoruz bakalım

aslında ben gelmesi biyana o teyzeyle huzur buldum sanırım ve kötü bi kadın demiyorum çigdem hanım için ama ben bidaha hayatta gitmem o kesin

ay cok uzun oldu kusurumada bakmayın içimi döktüm sanırım :)

merak ettim ama ben ev ortamına güvenemem yinede sağol ben yine son baktırdıgım kişi angeldan bir süre daha devam edecegim galiba çünki kısa vadede söyledigi bişey oldu ve bekledigim telefonu aldım bakalım bundan sonra ne olacak ben yıldıznameyi merak etmiştim ama neyse nasip birde 40 tl biraz fazla degilmi seansmı bakıyor yani ne kadar sürüyor ?

ben telefonda baktırdım 45 dakka sürdü benımkı yanı 40 tl verdık bız bılemıcem uzun bakıyor okadarda pahalı değıl bana gore sen ıstersen yınede bı konuşursun telde msj hakkım yok sen bana meıl adresını yaz vereyım sana nosunu

X