şimdi benım merak ettım bı falcı var bayraklıda çiğdem diye bırını duydum ve merak içindeyım evde bakıyomuş bılen duyan warmı ?
merhaba ben daha önce gitmiştim arkadasım aracılıgıyla
ama ben fal için deil daha cok hayatımda yolunda gitmeyen bişeylerden cok bunaldım psikolojim kötüydü aglıyordum dedim varsa üstümde bi büyü vs yapsın bana bişeyler
ozaman beni terkeden cocuk için annesi etkilettirmiş eski nişanlısını araya sokmuş cocuk sana gelemesin diye bişeyler yaptırmıs dedi
ve bakarken senle konusmuyor yanında biri varmıs gibi konusuyor ama tatlı bi kadın bana bi kaç dua sanırım yazılı kagıtlar verdi birini yak birini üstünde tası birini evde sakla türü şeyler
o arada benim hayatıma hiç olmadık biri girdi dedim sanırım sansım dönüyor bu talihsizligi yenecegim falan diye düşündüm sonra o 40 gün içilcek bi su vardı o bitince nolucak dedim yeni baştan dedi kadın artık ne kapalıysa benim bahtım :) o hayatımdaki eleman beni hiç birşey demeden bıraktı onca zaman sonra bi ay falan hiç ulaşamadım arkadasları hasta dedi öldümü kaldımı bilmem kötü günler geçirdim. neyse bu bayanın hayatımda şu olacak bu bitecek dedigi bi durum yok benim onun daha cok kayıp olanı bulma üstündekini kovalama türü şeyleri var diyim.. bu arada ben aylarca akrabalarım ve arkadaslarımla bile görüşemedim içimden gelmedi hiç işten eve evden işe bişey oldum tüm arkadaslarım küsmeye başladı ama gidemedim içimdeki sıkıntılardan
bunlardan sonra ben biriyle tanıstırıldım o kişinin gülümsemesi bana ilaç gibi geldi onlada tanıstık görüştük hep olmasını isteyen cocuk kendi kendine karamsarlıga kapıldı istiyorum ama olmayacak diye diye beni tüketti.. ben yine üzgündüm artık birinin beni sevme ihtimali yok diye düşünüyorum :)
ondan sonra iş arkadasım bana bir telefon verdi o kişiyi aradık bana benim üstümde agırlık oldugunu evde bi odada bi yastık tarif etti onun üstünde oldugunu ona okumam gereken dualar söyledi
bana dua kitabından okunacak dualar söyledi hep suya oku bi hafta iç 3. günü gördügün rüyayı anlat dedi.. beni o çigdem hanımın verdigi sürekli evde ve yanımda duran o yazılı kagıtlar huzursuz ediyordu epeydir onları sordum dedim böyle bişey var napmalıyım sirkeli suda beklet sonra denize at gitsin dedi kötü şeyler onlar uzaklastır dedi bana
bana ne dediyse yaptım 3. gün rüya gördüm anlattım daha o gün ben kadına telde anlattım dedim ne arıyor ne soruyor onu geçtim bende hala varmı bi agırlık bi kapalılık dedi kalmamış sen kendin selamet ol cocukda olacak aradan bi kaç saat geçti cocuktan mesaj geldi konustuk epey içinde bulundugu durumdan falan ayrıyız şimdi ama o teyze dönecek diyor bu karısık durumları atlatıp bekliyoruz bakalım
aslında ben gelmesi biyana o teyzeyle huzur buldum sanırım ve kötü bi kadın demiyorum çigdem hanım için ama ben bidaha hayatta gitmem o kesin
ay cok uzun oldu kusurumada bakmayın içimi döktüm sanırım :)