İzmir'deki Falcılar

merhaba arkadaslar bende yeni katıldım bu konudaki tecrübelerimi paylasmak istedim.. hangisinden baslasam acaba:=) KARSIYAKA PASAKLI BİRSEN.. iyi bir kadın kendisi cok fazla sıra bekliyorsunuz sorun bu memnun kaldımmı ?gecmişi biliyor gelcegi bilmiyor malesef söyledikleri cıkmadı.. memnun kalmadım.. HÜLYA BESSO CAFE.. süper tatlı bi bayan ama memnun kalmadım söyledikleri cıkmadı... KARSIYAKA HÜLYAM CAFE SELDA.. buda genc tatlı bir bayan ama söylediği hiç bişey cıkmadı paranıza yazık.. aynı cafede tülin zaman kaybı..aynı cafede berül bu kızı begendim söyledigi bi laç sey cıktı deneyin derim:) BELEVİ BEDRİYE.. zaman kaybı yollara düşüp gittim ama neyice kötü... KEMERALTINDAKİ FISILYI CAFE MUSTAFA.. süperr bildi herseyi sok yasadım diyebilirim tekrar denicem.. KEMERALTI SEVGİ.. zaman kaybı isim az cok biliyor ama beklediğiniz sıraya degmez..ALSANCAK BONCUKLU BAYRAM.. adam cok pozitif karekter anelizi YAPIYOR iyi gelecek hakkında henüz söyledikleri cıkmadı..

KARSIYAKA GİRNE NERGİS duydum ancak iyi bir tanıdıgı zaman kaybı dedi gitmedim KARSIYAKA RAVAZA CAFE zman kaybı ilk biliyor sonra gittiginizde baya sallıyor.. KARSIYAKA MARAL CAFE bayan cok tatlı pozirif ancak paranıza yazık.. KARSIYAKA METRONUN ORDA FATOS SÜPER bikadın söyledikleri cıktı deneyin derimm

merhaba arkadaslar bende yeni katıldım bu konudaki tecrübelerimi paylasmak istedim.. hangisinden baslasam acaba:=) KARSIYAKA PASAKLI BİRSEN.. iyi bir kadın kendisi cok fazla sıra bekliyorsunuz sorun bu memnun kaldımmı ?gecmişi biliyor gelcegi bilmiyor malesef söyledikleri cıkmadı.. memnun kalmadım.. HÜLYA BESSO CAFE.. süper tatlı bi bayan ama memnun kalmadım söyledikleri cıkmadı... KARSIYAKA HÜLYAM CAFE SELDA.. buda genc tatlı bir bayan ama söylediği hiç bişey cıkmadı paranıza yazık.. aynı cafede tülin zaman kaybı..aynı cafede berül bu kızı begendim söyledigi bi laç sey cıktı deneyin derim:) BELEVİ BEDRİYE.. zaman kaybı yollara düşüp gittim ama neyice kötü... KEMERALTINDAKİ FISILYI CAFE MUSTAFA.. süperr bildi herseyi sok yasadım diyebilirim tekrar denicem.. KEMERALTI SEVGİ.. zaman kaybı isim az cok biliyor ama beklediğiniz sıraya degmez..ALSANCAK BONCUKLU BAYRAM.. adam cok pozitif karekter anelizi YAPIYOR iyi gelecek hakkında henüz söyledikleri cıkmadı..

merhaba bedriye gerçekten çok mu kötü bende gitmeyi düşünüyorum

merhaba
Acaba emelin teli varmı sizde daha öncede baktrdım şimdi tekrar gitmk istiyorum ama bulamıyorum yada kemalpaşadaki evini biliyorsanız tarif edermisinz yenü üyeyim msj atamıyorum xxxxxxxxxxx mail atabilirsiniz tesekkürler

arkadaslar özel mesaj hakkım yok emelle ilgili bişey yollamaymıyorummalesef mail atabilirim mail adreslerinizi bana ulaştırabilirseniz..

merhaba bedriye gerçekten çok mu kötü bende gitmeyi düşünüyorum

canm yapma:)3 dileğin var üçüde oluyo rabbim kabul etsin gibi herkese söylediği klasik cümleleri var ve pek bilemiyoda aman diyorum:)))

Adanalı Sevinç......Ben yorumları beklemeden gittim tabi :) kesinlikle katılıyorum hiç bişey bilemedi.. komşu teyzeye baktırın daha ii =))

Son düzenleme:
Arkadaşlar Yeliz in telefonu olan varsa bana gönderebilir mi?
ayrıca ksk akbank sokağında serpil hanm varmış ona nasıl ualaşacağız?

evi yukarı kızılca köyündeydi ama şimdi özkanlar tarafına geldi

eski evine mi geldi acaba sunshine ya da yeni adresi neredeyse lütfen bana mesaj atarmısın 1 yıldır emeli arıyorum kimse bilmiyor acil lazım numarası varsa ya da adreside olur inanın çok önrmli olmasa bu kadar üstelemem anlayışınız için teşekkürler yardımınızı bekliyorum

arkadaşlar bugün fısıltı kafeye gittik aslında ramazana baktıracaktık ama o yokmuş ömer e baktırdık. bende arkadaşımda çok beğendik şimdiyle ilgili saptamaları çok doğru gelecekle ilgili söyledikleride gayet tutarlıydı çıkma ihitimali yüksek olan şeyler

Düşündüm Gülistan yorumları etkiledi ama nerede bakıyor yada Maral kafe Meral hn hangisine gideim kızlar yaaa?!!

Dün gittim Meral e gayet iyi yeri de bilmeyenler için k.yaka çarşıya sahil tarafından girince sağdaki 2. sokağa girin ilerleyin soldaki ilk sokağa girin zaten karşınızda maral kafe.
Bu arada ben Gülistanı ve Serpil i çok merak ediyorum. Nerde olduklarını ya da telefonlarını bilen varsa lütfen bana mesaj atabilirmi benim özel mesaj atma hakkım yokkk

Dün gittim Meral e gayet iyi yeri de bilmeyenler için k.yaka çarşıya sahil tarafından girince sağdaki 2. sokağa girin ilerleyin soldaki ilk sokağa girin zaten karşınızda maral kafe.
Bu arada ben Gülistanı ve Serpil i çok merak ediyorum. Nerde olduklarını ya da telefonlarını bilen varsa lütfen bana mesaj atabilirmi benim özel mesaj atma hakkım yokkk

peki iyi bakıyor mu meral hanım

X