arkadaşlar bugün fısıltı kafeye gittik aslında ramazana baktıracaktık ama o yokmuş ömer e baktırdık. bende arkadaşımda çok beğendik şimdiyle ilgili saptamaları çok doğru gelecekle ilgili söyledikleride gayet tutarlıydı çıkma ihitimali yüksek olan şeyler
sevgi hanım ;bostanlıda evinde fal bakıyor.önce bir arkadaşımı gönderdim sonra da ben gittim.ücreti 20 tl.falı kahve falı ,15 dakika kadar zaman ayırıyor.sevda, gülistan,canan ,selda ya da nergiz,burcu gibi değil.onlardan daha çok etkilendim.onların fal bakmak için kahve fincanına bile ihtiyaçları yok çünkü yorumları için başka ,daha güçlü bir kanalı kullanıyorlar gibiler.sevgi hanım daha çok bazen aile ,arkadaş çevresinde insanların birbirine fal baktıkları tarzda ,fincandaki şekilleri çıkarmak için çok çabalıyor,büyük bir dikkatle uzun uzun bakıyor fincana.söylediklerinin yarısı bir çok kişiye uyabilecek tarzda 'kısa bir yolun var','uzakta ya da burada seni düşünen biri var','telefon haberin var','beklediğin bir haber var',' biraz sıkılyorsun','içinde a harfi olan biriyle karşılıklı konuşuyorsun','arasıra kalabalık yerlere giriyorsun'.'çevrende biri evleniyor' vs gibi.falın son bir dakikasında geleceğe dönük yorumlar yaptı bu kısım nispeten daha iyiydi ya da gerçekçiydi diyeyim.geçmişten bahsetmiyor.oradan bir sağlama yapamıyorsunuz.hernekadar falı bana hitap etmese de sevgi hanım doğal,kibar, düzgün bir kadın.arkadaşım onun sohbetini çok sevmiş.arada bir gitmeyi düşünüyor.bilmem emin olmak için 2.bir şans verilmeli belki de.bu satırları okuyan herkese çoook sevgiler...:80: Bir daha ki sefere sevda da sıra
esans bana bu sevgi hanım ın telefonunu mesaj atar mısın lütfen ya da bilen başka arkadaş varsa
Dilekberker , şu an iş yerindeyim.Sevginin telini evde bir yere kaydetmiştim.Akşam özel mesaj olarak yollarım bulunca.
Esans aslında bu saydığım falcılardan (Gülizar,Serpil,Sevgi ve Nergiz) deneyip en beğendiğin hangisi acaba?
İsterseniz bir de facebooktaki "Falla Gelen" kişisini deneyin. Çok iyi öngörüleri var. Şaştım kaldım.
İsterseniz bir de facebooktaki "Falla Gelen" kişisini deneyin. Çok iyi öngörüleri var. Şaştım kaldım.
o ne kadara bakıyor ödeme nereye yapılıyor
İçtiğin fincanın fotografını Elif hanımın mailine yolluyorsun. Face'te arkadaşlarını önerdiğinde 30TL önermezsen yani acelen varsa 50 TL. Çok şeyi bildi şimdiye kadar. Ben her ay baktırıyorum. İçim umut doluyor her şey iyiye gitti şimdiye kadar. Denemeye değer derim... Havale işte o kadar. Face'te "Falınız İyi Çıksın"
Esansçım gönderdiğin mesaj için teşekkürr ama nergiz için bu numara kullanılmamaktadır diyor :)
Nergiz in yeni numarasını bilennn ya da gülistan ın yerini numarasını bilen var mı