- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Bende 2. bölgedeyim :)
Muhitimiz güzeldir sakindir.
Ve kira fiyatları da uygun.
Çok teşekkürlerGuzelbahce nasıl peki, Eşimin amcası orayı onermis
Ay bu aralar bence özleme, kikikiKokusu bile bambaskaa
Nerede oturuyorsunuz,merak ettim.Ay bu aralar bence özleme, kikiki
berbat kokuyor buralar resmen lağım kokusu
Canım balçova dayım marketlerin karşısı boğaz manzarası harikaNerede oturuyorsunuz,merak ettim
İlk defa sizden duyuyorum bunu.Canım balçova dayım marketlerin karşısı boğaz manzarası harika
Sabah kahvemi ipad i alıp balkona bir çıkıyorum valla içim dışıma çıkıyor
Hemen hemen her sabah ve akşam bu koku beliriyor ve bir müddet sonra kayboluyor
Bostanlı, Karşıyaka'ya göre daha nezih ve pahalı bir yer. Alsancak ve Konak civarları hem pahalı hem de alengirli yerler. Gündüz gezilir, gece içmeye çıkılır ama yaşama kısmı için öneremiyorum. İzmir'li arkadaşlar daha iyi bilir gerçi, yanlışım varsa düzeltirler. Karşıyaka'da şuan kiraları bilmiyorum ama Alaybey'in iç kısımları ve Nergis uygun yerlerdi. Buralarda da nezih muhitler mevcut. Ben Zübeyde Hanım parkına yakın, küçük bir evde, tek başıma asgari ücretle yaşayabiliyordum 6-7 yıl öncesinde. İnternetten kira fiyatlarına bakarsanız, fikriniz olur aslında, önemli olan önce muhit seçmek bence.Eşimin de Alsancak:) Karşıyaka kiraları yüksek diye düşündüm ama kulaktan dolma tabii.Bostanlı nasıl bir yer? Büyük kızım seneye ilkokul başlayacak,bize uygun yerler bakmak istedim
Güzelbahçe uzak bence metroya yakın yerleri araştırın metroyla rahat gidiliyor konağa bornova da oturuyorum ben çokta memnunum tavsiye ederim :)Çok teşekkürlerGuzelbahce nasıl peki, Eşimin amcası orayı onermis
Alsancak ve Bostanlı hala kokuyor :)Nerede oturuyorsunuz,merak ettim.
Evet eskiden Körfez kokuyordu,ama artık o da yok.
İzmir'in bir çok yerini iyi bilirim,hiç kokuya rastlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?