Izmir'de yaşayanlar

Ben de konu sahibine Şirinyer Buca taraflarını tavsiye edicektim. Yeni yapılan evler hem çok güzel hem kiralar daha uygun. Alsancak, Karşıyaka vs çok kalabalık, araba park edecek yer bulmak ayrı dert, kiralar desen uçmuş,evlerin çoğu çok eski.
Yeni yapılan bir yol var bucadan konağa geçiş de çok kısa sürüyor. İkinci alternatif olarak balçova da nezih güzel bir muhit.

Kesinlikle öyle. Her şey de elinin altındadır şirinyer de. Her şey var

Konu sahibi ne yaptiniz ?
Hâlâ gidemedik:( Çoğu şantiyelerini kapattılar,işçilerin işlerine son verildi ama alcklari olduğu için şirket kapanışı henüz yapılmadı.

Bazı farklı gelişmeler oldu acaba siz de fikrinizi soylermisiniz? Izmirdeki şirketin ukrayna da bağlantısı var,esimi orada yeni açacakları bir yer icin yetkili göndermek üzere teklif sundular istermisin diye. Eşim kabul etmedi ben de sen bilirsin dedim. Izmır için haber bekliyoruz hala.

Hâlâ gidemedik:KK43: Çoğu şantiyelerini kapattılar,işçilerin işlerine son verildi ama alcklari olduğu için şirket kapanışı henüz yapılmadı.

Bazı farklı gelişmeler oldu acaba siz de fikrinizi soylermisiniz? Izmirdeki şirketin ukrayna da bağlantısı var,esimi orada yeni açacakları bir yer icin yetkili göndermek üzere teklif sundular istermisin diye. Eşim kabul etmedi ben de sen bilirsin dedim. Izmır için haber bekliyoruz hala.

4 sene önce tayin sebebi ile geldik izmire. 2 3 sene önce konu geçmisti bu koku ile alakalı . yanlarında olsak taşlayacaklardı izmirliler ne kokusu diye. berbat kokuyor hiç sevmiyorum izmiri. kaçmak için neler yaptık ama nafile gidemedik. burada düzgün yasam istiyorsanız bol para lazım. iyi evler dağın başında tepelerde. aşağı kısımlarda evler eskı ,elıne yüzüne bakılanlar dudak ucuklatıyor. benim esimde alsancakta çalışıyor. çiğli ataşehir karşıyaka semıkler nergiz demirköprü öneririrm.

Back
X