Çok teşekkürlerOoooo hoşgeliyorsunuz diyeyim öncelikle.
Konak işyeri olması iyiymiş.
Her yerden ulaşım sağlaması kolay olur.
Biz kiracı değiliz de duyduklarımı paylaşayım.
1.500 dersen Bornova,Karşıyaka'dan eski ama merkezi yerden ev bulabilirsin.
Rakam düştükçe merkezden uzaklaşırsın.
Bostanlı,Alsancak,Göztepe daha pahalıdır bence.
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Çok teşekkürlerGuzelbahce nasıl peki, Eşimin amcası orayı onermis
Rica ederim.Çok teşekkürlerGuzelbahce nasıl peki, Eşimin amcası orayı onermis
Eşimin de Alsancak:) Karşıyaka kiraları yüksek diye düşündüm ama kulaktan dolma tabii.Bostanlı nasıl bir yer? Büyük kızım seneye ilkokul başlayacak,bize uygun yerler bakmak istedimŞuan İzmir'de yaşamıyorum ama 6 yıl kadar yaşadım daha önce. İş yerim Alancaktaydı, Konak'ın hemen yanı. Karşıyaka'da oturuyordum. Vapurla geçiyordum karşıya sabahları. Konak vapurları da var. Çok keyifli bir hayattı. Yani karşı kıyıda oturup, rahat rahat işe gidip gelebilir eşiniz. Bostanlı da olabilir.
Çok mu uzaktır acaba? Istanbul trafiği çeken insanlarız biz,koymaz gibi geliyor ama bilemedimBence uzak orası ama
Çok mu uzaktır acaba? Istanbul trafiği çeken insanlarız biz,koymaz gibi geliyor ama bilemedim
Canım aracımız var yol 1 saati geçmiyorsa çok da sorun değil.Uygun değil derken,kirası mi yüksek?Rica ederim.
Güzelbahçe adı gibi güzel amma çok da uygun değildir.
Bir de merkez değil.
Şimdi düşündüm de yarım saati geçebilir eğer Güzelbahçe merkez olursa.Canım aracımız var yol 1 saati geçmiyorsa çok da sorun değil.Uygun değil derken,kirası mi yüksek?
Eşimin de Alsancak:) Karşıyaka kiraları yüksek diye düşündüm ama kulaktan dolma tabii.Bostanlı nasıl bir yer? Büyük kızım seneye ilkokul başlayacak,bize uygun yerler bakmak istedim
Bende 2. bölgedeyim :)1. bölge bostanlı bölgesi fiyatlar çok yüksek..Tabi bütçe meselesi uygunsa bölge olarak nezihtir.
2. Bölge Anadolu Caddesi bölümü semikler , Demirköprü , nergis vs buralarda yeni kentsel dönüşüme girdi ve cok güzel evler bulabilirsiniz..Daha uygun fiyatlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?