İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
50 mesajın altında olduğumdan özel mesajınıza cevap yazma hakkım yoktu... Buradan bilgilendirdiysem ne mutlu....

Her zaman misafirlerimizle ilgilenecek bir yetkilinin tesiste olmasının yanında (08.00 ile 23.00 arası)... Saat 13.00 dan saat 20.00 a kadar halkla ilişkilerde hülya hanım sizi ağırlayacaktır...

Görüşmek üzere...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

aşk olsun :asigim: Düğün salonları ... Kır düğünü ve kapalı mekan olarak... Yaz - kış ...

Buca gölet giriş kapısı kaynaklar / buca / izmir

tel : (232) 443 03 20 ... Website : Askolsundugun.com

kapalı yerınız kac kısıye kadar agırlayabılıyo acaba? Bızım dugunumuz onumuzdekı seneye subat bası olacak ve kıs oldugu ıcın kapalı bı yer arıyoruz..

selam ablam evlenecek nisanda konu çok dikkatimi çekti,düğün izmirde olmayacak ama kına izmirde.ve öyle bir yer arıyoruzki hem çok küçük olmasın hemde pahalı olmasın.kına karışık olacak kadın erkek ve düşüncemiz çerez içecekten öte biz anlaşıp dürümler falan getirtmeyi planlıyoruz,baktım aşk olsuna netten şimdi yanı boş arazi gibi pek hoşuma gitmez öyle yerler,o hipodrom karşısında var bildiğim böyle yerler beğenmiyoruz,daha nezih olarak neresi olur acaba,otel ege sağlık havuz başı fiyatları ya da aula fiyatları hakkında bilgisi olan var mı

selam ablam evlenecek nisanda konu çok dikkatimi çekti,düğün izmirde olmayacak ama kına izmirde.ve öyle bir yer arıyoruzki hem çok küçük olmasın hemde pahalı olmasın.kına karışık olacak kadın erkek ve düşüncemiz çerez içecekten öte biz anlaşıp dürümler falan getirtmeyi planlıyoruz,baktım aşk olsuna netten şimdi yanı boş arazi gibi pek hoşuma gitmez öyle yerler,o hipodrom karşısında var bildiğim böyle yerler beğenmiyoruz,daha nezih olarak neresi olur acaba,otel ege sağlık havuz başı fiyatları ya da aula fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
canım hıpodrumun karsısındada var dedıgın yer bahhce dugun salonu mu? Vallah ben orayı cok begendım hatta bugun telefonda gorustum fıyatlarıda cok uygun.. Galıba bızım dugunumuz orda olucak bıdakı subata. Bıze normal dugun fıyatı 2500 ıle 4500 verdıler sececegımız ekstralara gore.. Ama bız kokteyl lı yapıcaz o yuzden bıraz daha fazla olucak bu fıyattan..

ben isim olarak bilmiyorum,yan yana çimli açık olanı var yanında kapalısı olanı var kır düğünüde yapılabilecek yerler,karşılarında da arabaları park edebileceğiniz yerler var.aynı yerden mi bahsediyoruz ben hiç hoşlanmadım ordan.gerçi şöyle söyleyeyim kuzenim nacide evlendi naci usta verilen paralara günah ben orayıda beğenmedim bilmiyorumkismile
zannetmekteyim zor beğeniyorum allahtan evlenen ben değilim zemuszemus
ben evlenmeye kalksam büyük ihtimalle bir otelde nikah yapar arkasından aile arasında yemek veririm zaten aile diyince 100 kişi olur zaten 2 aile

yine bişey diyeyim düğündü bilmem neydi faso fiso allah mutlu etsin tüm evlenenleri bir ömür,çok harcama yapmaya karşıyım,yemekli düğünlerde milleti doyurmak gibi,ona harcanan parayla alırım kocacığımı çıkarım tatile,milletin bilceği düğün yapmaktansa kimsenin bilmeyeceği bir balayı yaparım hahaahhaa kaydirigubbakcemile3

yine bişey diyeyim düğündü bilmem neydi faso fiso allah mutlu etsin tüm evlenenleri bir ömür,çok harcama yapmaya karşıyım,yemekli düğünlerde milleti doyurmak gibi,ona harcanan parayla alırım kocacığımı çıkarım tatile,milletin bilceği düğün yapmaktansa kimsenin bilmeyeceği bir balayı yaparım hahaahhaa kaydirigubbakcemile3

Hahahaha süpermiş. :sm_cool:

ISTE BY IYI FIKIR HAHAHAHopuyorumnanaktan

YEMEKLI DUGUNE BENDE KARSIYIM CANIM YA ZATEN DUGUNLER KISA OLUYOR ARTIK 3 SAAT ICINDE INSANLAR YEMEK YEMEKTEN BISEY ANLASILMIYOR.. AYRICA DEDIGIN GIBI YEMEKLI DUGUNE VERILEN PARAYA YAZIK VALLAH.. BIZIMKILERDE TUTTURDU KOKTEYL LI OLSUN AMA SADECE EN YAKINLARIMIZ OLSUN 150 KISI FALAN DIYE.. BANA KALSA NORMAL BI DUGUN YAPARIM 3-4 MILYARA GERI KALAN PARAYIDA BALAYINDA YERIZ NISANLIMLA hihoyyyt

a.s:sm_confused:

benimde düğünüm temmuzda...ve hemen hemen her yere baktım diyebilirim ama bişekilde bi sebepten eliyoruz mekanları.bende senin gibi talles parkı internetten çok beğenip koşa koşa gitmiştim ama mekana göre yer fazla pahalı geldi.bu cennet vadisindeki yerden biras bahsedebiilirmisin bana lütfen...acil mekan bulmam lazım...şimdiden teşekkürler.bu arada hayırlısı olsun.

Canım yaaa aylar sonra görebildim ama umarım yardımcı olabilirim.

Düğünüm 4 ağustosta cennet vadisinde oldu.

Gerçekten mekan çok beğenildi tüm konuklar tarafından. Süslemeler, masalar, pasta vs. herşey çok iyiydi. Özellikle gelin masası muhteşemdi, hele de ışıklar yandıktan sonra :asigim:

Mekana faytonla gelmek de ayrı bir güzellik ve anı oldu bizim için :1rolleyes:

Fotoğraf eklemek istedim ama hata verdi burdan ayrıntılı bakabilirsin

Kır Düğün Salonları (Cennet Bahçem 1)

kızlar sırınyerde bahhce dıye dugun salonu var ben ınternetten gordum acıkcası bayıldım. Hem kapalı, hem kır dugunu ıcın hemde havuz bası yerlerı varmıs. Aklınızda bulunsun bende su anda arastırma asamasındayım, bılgı edınırsenız banada soyleyın cok sevınırım.

Ben yakından da gördüm, düğün için gitmediğim yer kalmamış burdan çıkan sonuç bu kaydirigubbakcemile3

Kapalı mekanı kocaman ve kolonsuz bi salon. Gerçekten kalabalık düğünler için süper, önünde duvar vs yok.

Kır düğün yerini sevmedim çok, ben böyle etrafı keskin hatlarla çizilmiş ve hiç ağaç olmayan kıraç yerleri sevmiyorum.

Ahşap salonu çok beğenmiştim. Havuzbaşı olarak adlarndırdığın yer yani. Aslında havuz demiyelim de minik bi fıskiye diyelim :))) Şirin bi mekandı ama pisti çok küçüktü. Bir ede eşim, kardeşlerim ve arkadaşım düğün yaptığımız yeri beğenince elemiştik

Fiyatları da uygun yerimseniben

müthiş bi manzaraı var die öğretmen evine de bak dedıler konaktakı gerçekten harıka bı manzarası var gercek çim değil ama yeşil halı sermişler kişi başı 13 15 arası son olarakta buca göletin karşıssında aşk olsun var oraya baktım mekan olarak digerlerınden cok farkı yog belkı ama hülya hanım olsun faik bey olsun gercekten cok ilgilendıler ve bılmıyorum neden bana ınanılmaz güven verdıler düğün paketine ekstralarda koymuslar gercekten cezbedici oraylada görüşmenizi kesinlikle tafsiye ederım ben gün aldım nişanım için olsun bıtsın daha net yorumlar yapabılırım sizeee neysee cok gevezelık yaptımm umarım herkesın gönlünce olurr:)

Öğretmen evinde de nişanım oldu 2008 ekim ayı başında. Bahçesinde oldu.

Manzara gerçekten muhteşem, biz memnun ayrıldık

Arkadaşlar Konak Öğretmen Evi'nin çok güzel bir manzarası olabilir ama inanın hiç tavsiye etmiyorum.Hem dediğin gibi yerler çim değil halıyla kaplı orkestra desen berbat,2 düğün olduğu zman sesleri birbirne karışıyor.Bir de düğün yapılan mekanın hemen yanında cafeleri olduğu için giren çıkan belli olmuyor mekana..

Bizim nişanımız orda oldu aynı anda diğer salonlarda da düğün verdi ama seslerin karışması olayı hiç olmadı :sm_confused:

Cafe kısmı o zaman net bi şekilde ayrıydı allahtan yabancı hiç kimseyle muhatap olmadık, hep davetlilerimiz vardı

AYY KONAK OGRETMEN EVINDE ANNEMLE BABAMIN DUGUNU OLMUS 28 SENE ONCE :) KIZLAR ORASI BENCE COKTAN SURESINI DOLDURMUS ARKADASLARIN YAZDIKLARINA GORE.. a.s

Ben tavsiye ederim kızlar, sadece müzik konusunda biz biraz sorun yaşadık. Yani hani çok müzik tarzı değişiyordu ama o da benim kuzenler yüzünden kaydirigubbakcemile

Biri gidip halay çalın diyor, öteki gidip dans olsun diyo, biri misket. Adamın da kafası karıştı doğal olarak ohaoldumsmile Önceden neler çalıncak konuşursanız bence hiç bir sorun yok, çok güzel bir mekan

benım dugunum 2011 subat ayında olcagı ıcın bahhce dugun salonunun kapalı yerınde olcak herhalde canım buyuk bı ıhtımalle... Daha karar veremedık...

O zaman kesinlikle bahçeye bak, kapalı salonu kocaman bi yer, fiyatı da yazın 2.500'tu diye hatırlıyorum

O zaman kesinlikle bahçeye bak, kapalı salonu kocaman bi yer, fiyatı da yazın 2.500'tu diye hatırlıyorum

evet fiyatlari cok uygun diye duyduk bizde.. nisanlimla ben su an sehir disinda oldugumuz icin gidip gorusemedik daha ama telefonla konustu nisanlim ve subat ayinda dugunlerin 2500 den basladigini soylemisler.. tabi gidip gorusunce fiyatta indirim yapildigini hepimiz biliyoruz.. ben daha gormedim ama websitelerine bakinca cok hosuma gitti.. neyse hayirlisi insallah :)a.s

arkadaslar pınarbaşı artemıs asiyan düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı?__

Kizlar bende buldugum dugun salonlarini yaziyim belki yardimim dokunur..

1. Bahhce Dugun Salonu - bahhce.com
2. Rose Dugun Salonu - rosedugunsalonu.com.tr
3. Asiyan Yazlik ve Kislik Dugun Salonu - asiyandugun.com
4. Aydemir Plaza - 5 degisik dugun salonu var - aydemirplaza.com.tr
5. Ask olsun - askolsundugun.com

Simdilik bu kadar :) Herkeze kolay gelsinnn

Kır Düğünü
İzmir Seferihisar da çok uygun fiyatlara kır düğünleri yapıyorlar
site bilgilerini yazayım dedim linke izin yok mekanın adı Dağ Motel Restaurant Kır Bahçesi
SIĞACIK
Restaurantımız bahçesinde yemekli veya pasta meşrubatlı kır düğünleri organize etmekteyiz. Özel gün ve davetlerinizde konuklarınızı deneyimli personelimizle ağırlamak isteriz. Dağ Kır Düğün Salonunun gerçekleştirdiği kır düğünleriyle, siz değerli müşterilerimize uygun fiyatlarla unutulmaz düğün hizmeti sunuyoruz.Bütçelerin giderek zorlaştığı şu dönemlerde kır düğünü özlemi içerisindeki genç çiftlere artık kır düğünü bir lüks değil sizinde hakkınız diyor.Her bütçeye uygun ekonomik seçimler sunan Dağ Kır Düğün Salonunun, oluşturduğu alternatif çözümlerden birisi eminiz sizinde beğeninize uygun olacak. Yemekli düğün fiyatları artık cep yakmıyor,neredeyse standart düğün fiyatına yemekli düğün yapmak mümkün. Zengin menü çeşitleriyle kaliteli hizmet anlayışıyla, Dağ Restaurant Kır Düğün Salonu sizlere deneyimli personeliyle yıllarca konuşulacak bir düğün sözü veriyor. Canlı müzik,sinevizyon video ve slayt gösterileri,havai fişek,sis,masa sandalye giydirme,özel gelin masası süsleme,masalara cicek,bardak mum,boncuk ve benzeri süsler,çevre süsleme,video foto çekimi,1000 kişilik mükemmel çim alan ve çocuklar için park düğün süresince değişik oyunlar yarışmalar düzenliyecek palyoçolar.

Sığacık, eşsiz deniziyle yıllarca Ege'nin en lezzetli balıklarına,en usta balıkçılarına kucak açmış bir tatil yöresidir.Yat turizmine elverişli 45 kapasiteli yat limanının yanı sıra pek çok deniz sporlarının (sörf) yapılabildiği en uygun koylarımızdandır. Akkum plajları, mütevazı tesisleri ile gün boyu faydalanabileceğiniz geniş bir koyda ziyaretçilerini ağırlar.

Sığacığın masallara konu olmuş denizinde Sualtı doğa güzelliğini seyretmek ve dalış yapıp zıpkınla balık avlamak isteyen meraklılar için bölgedeki diğer koylara yat gezileri düzenlenmektedir.Sığacık Türkiye'nin en temiz ve en soğuk koylarından olan mavi bayraklı, mucizevi bir şekilde poyraz tutmayan ve dipten denize karışan tatlı kaynak suları sebebiyle diğer koylara oranla daha soğuk olan Ekmeksiz plajına ev sahipliği yapar.Koyun yamaçlarında çam ormanlarıyla kaplı camping ve piknik alanları bulunur.
Pırıl pırıl bir denize ve güneşe sahip olan Sığacık'ta zamandan ve dünyadan habersiz kalabilmek için çok fazla şeye ihtiyacımız yoktur,çünkü bu bakir ve büyülü yer sizi tüm gerginliklerinizden ve sıkıntılardan habersizce uzak tutar.

Kış aylarında sımsıcak insanlarının yaşadığı Sığacık, tatil yöresi olarak yaz sezonunda pek çok yerli ve yabancı turiste kapılarını açar.Ne kadar yazarsak yazalım ,anlatırsak anlatalım cümlelerimiz bu doğa harikası için yetersiz kalır.

Her Bütçeye uygun kampanyalı fiyatlarımızı sorunuz
05324317948
Dağ Kır Düğün Bahçesi
Sığacık Seferihisar İzmir

bornova civarında kır düğünü mekanı arıyanlar için benimde bi kaç önerim olucak.çiçekli köyde kırdüğünü için hoş mekanlar var.bizim bi tanıdığımız yapmıştı orda atlıhan var sitesi olan isteyen bakabilir.fiyatları bilmiyorum ama giderseniz başka yerlerde bulunabilir belki.

buca gölet yolu üzerinde ,kaynaklarda erolun yeri var kır düğünü için,çok güzel bir yer,..

Back