• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nişanı dışarda yapanlar var mı? Kuzenim nişanlanıcak mayısta ama hala güzel bir yer bulamadı. Yemekli yada kokteyl tarzında bir nişan düşünüolar. Buca veya ınciraltı fln olabilir, Balçovada.

Ben Dokuz Eylül Rektörlüğünde Alsancakta yaptım. Terasında oldu ama kapalı mekanı da güzel. Fiyatlarıda çok pahalı değil istersen kuzenin bir görüşsün.. yerimseniben

Güzelbahçedeki Ehli Keyifi bilen varmı arkadaşlar ?? Orda düğüne filan giden?

Aaa ben biliorm orayı bizimde çok yakın bir aile dostumuzun düğünü olmuştu o terasta yemekli. Tamamen aklımdan çıkmış orası ben bir iletiim sağol tatlım başka seçenekleri olanlardanda bekliorm tabi.

Ben bilmiyorum dokuzeylül rektörlüğü nerededir?

Fotoğrafını bile bulamadım..Fiyatları nasıldır ?

Araştıran kimse var mı?

Canım DEÜ 'nün rektörlüğü Alsancakta Tevfik Fikret Lisesinin yan tarafı. Nette yok fotoları. yerine gidip bakabilirsin güzel bir yer ve fiyatı uygun. Ayrıca güvenebileceğin bir yer. kamu kurumu olduğu için her konuda için rhat olabilir.

Kuzum uygun derken ne kadar acaba çünkü biliyorsun herkesin uygunu farklı olabiliyor

yemekli 25 YTL idi ben yaptığım zaman.
Daha dün konuştuk nişanlımla DEÜ'de nişan yapmasaydık kesin orda yapardık düğünü diye.

Valla parası gayet uygunmuş ama hiç görmedim nasıl bir yer olduğunu

eğer anlattığınız gibi güzelse de iyi bir fırsat kaydirigubbakcemile5

karşısında özgün dersanesi var. bolulu hasta usta varyerimseniben

Bu güzel bir konu olmuş.. Bizimde düğünüm nisan ayında olcak balçova narlıdere tarafında biryer düşünüyoruz, kır düğünü olsun istiyorum ancak yağmurlu zamanlara denk gelirse çok stres yaşıcaz. Nişanda bu stresi yaşadık çünkü.. Eylül sonuydu ve o hafta içi hep yağmur vardı ama Allaha şükür nişanımızın oduğu gün hem hava sıcaktı hemde yağmur yağmadı.. aynı sıkıntıya girmek istemiyorumm akannehir açık alanda mı olsun kapalı alanda mı hala kararsızız :uhm:

Geçen nisan ayı yağmurlu geçmişti..ondan önceki nisan ayı alabildiğine güneşliydi

Fotoğrafımız var da :)) ordan biliyorum

Bu sene de nisan yağmurlu olabilir ben de mayıs yağmur yağar mı diye düşünüyorum

a.s:sm_confused:
Benim de düğünüm ağustosta. En az 15 yere baktık. Talles park netteki sitesinden görüp beğenmiştim. Ama gidince vazgeçtim. Çok yol üstü, ayrıca havuz çok basık yani çocuk havuzu gibi bişey. Maksat havuz olsun diye yapılmış. O nedenle eledim orayı. Benim düğünüm buca gölete gelmeden evvel cennet vadisi var orda olacak inş.

benimde düğünüm temmuzda...ve hemen hemen her yere baktım diyebilirim ama bişekilde bi sebepten eliyoruz mekanları.bende senin gibi talles parkı internetten çok beğenip koşa koşa gitmiştim ama mekana göre yer fazla pahalı geldi.bu cennet vadisindeki yerden biras bahsedebiilirmisin bana lütfen...acil mekan bulmam lazım...şimdiden teşekkürler.bu arada hayırlısı olsun.

arkadaşlar bende aylardır kır düğünü arayanlardandım
ama artık tuttuk
inciraltında şamdan diye bir yer.
tavsiye ederim gidin görün

hayırlısı olsun canım.
Ben hiç görmedim şamdan diye bir yer.
Ama ismi güzel.Sen beğendiğine göre yerde güzeldir.
Allah içinize sindirsin. Ne zamana tuttunuz?

balçovayı inciraltına baglayan köprünün bitiminde hemen sağda
şuandanda tadilatı hala devam ediyor ufak tefek eksiklikler var ama yinede güzel
tarihimiz 07.08.2010
ilkdüğün mayıstaymış gidip görücez
kır düğünü düşünen arkadaşlar mutlaka gidin görün sonra karar verin

merhabalar,
Seferihisar Sığacık'ta Dag Motel varmis, kir dugunu organizasyonu yapiyorlarmis.. orada dugune katilmis kimse var mi acaba?

şuandanda tadilatı hala devam ediyor ufak tefek eksiklikler var ama yinede güzel
tarihimiz 07.08.2010
hayırlısı olsunn. bizde gördük şamdanı ama bi türlü karar veremiyoruz yer konusunda. organizasyonda neler var yazabilirmisin.

tarihimiz 07.08.2010
bi de şamdan adlı mekanın fiyatını verebilirsen sevinirim. h.sonu düğünleri pahalı oluyor. hesaplı bi yer bulmaya çalışıyoruz.

Back