- 9 Mart 2009
- 842
- 1
- 116
- 43
- Konu Sahibi EU2
aşk olsun kır düğünü salonu yanılmıyorsam göletin karşısında arkadaşlar bende en yakın zamanda görmeye gidicem
hıımmm uzakmış benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşk olsun kır düğünü salonu yanılmıyorsam göletin karşısında arkadaşlar bende en yakın zamanda görmeye gidicem
Benim de düğünüm ağustosta. En az 15 yere baktık. Talles park netteki sitesinden görüp beğenmiştim. Ama gidince vazgeçtim. Çok yol üstü, ayrıca havuz çok basık yani çocuk havuzu gibi bişey. Maksat havuz olsun diye yapılmış. O nedenle eledim orayı. Benim düğünüm buca gölete gelmeden evvel cennet vadisi var orda olacak inş.
hayırlısı olsunn. bizde gördük şamdanı ama bi türlü karar veremiyoruz yer konusunda. organizasyonda neler var yazabilirmisin.balçovayı inciraltına baglayan köprünün bitiminde hemen sağda
şuandanda tadilatı hala devam ediyor ufak tefek eksiklikler var ama yinede güzel
tarihimiz 07.08.2010
ilkdüğün mayıstaymış gidip görücez
kır düğünü düşünen arkadaşlar mutlaka gidin görün sonra karar verin
bi de şamdan adlı mekanın fiyatını verebilirsen sevinirim. h.sonu düğünleri pahalı oluyor. hesaplı bi yer bulmaya çalışıyoruz.balçovayı inciraltına baglayan köprünün bitiminde hemen sağda
şuandanda tadilatı hala devam ediyor ufak tefek eksiklikler var ama yinede güzel
tarihimiz 07.08.2010
ilkdüğün mayıstaymış gidip görücez
kır düğünü düşünen arkadaşlar mutlaka gidin görün sonra karar verin