Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgilenirsen sana mekandan yemeklerden pastamdan birkac foto; menulere kadar bilgi verebilirim
Bordo yeşil çok pahalıymış Bornovada başka mekan analmında yardımcı olabilecek birileri var mı?
Bu arada Ege Üniversitesinin içindeki Anemon hotelden bilginiz var mı?
naci usta nin ve talles parkin (hele talles park oldurdu beni) kapali salonu berbatti tek kelimeyle acik alanini bilemem eger kaliteli bir dgun olsun;bana gece sonunda ekstra cikarmasinlar;salonuma davetliler haricinde kimse gelmesin; davetliler iceri isim listesine gore alinsin;masada samdanlar olsun mekan farkli olsun diyorsaniz izmir konagi ni onericem. cunku hepsini gezdim talles;saklibahce;bordo;naci usta ama hicbiri guven vermedi sozlesme adina hicbirsey yok.. kdv haric..calgici para isteyecek pastaci para isteyecek garsonlar bahsis bir dakika birakmicaklar o tarzda yerler hepsi nasil olsa ayni fiyata gelecek bunlarla birlikte.. bence izmir konagindan tugce hanimla gorusun acik bahceleri de mevcut ama salonunu gorunce kir dugununden vazgecebilirsin tatlim :) benimki orada oldu grup lacin vardi orkestrada solist eylem inanilmaz bir ses hala kulaklarimda..
evet canim mafya kilikli bir adam bizde sozlesme yoktur soz vardir dedi :)
evet canim mafya kilikli bir adam bizde sozlesme yoktur soz vardir dedi :)
yapili degildi kardesiydi galiba disleri porselendi :gitme: pis pis siritiyodu :jeyyar: :)
ilgilenirsen sana mekandan yemeklerden pastamdan birkac foto; menulere kadar bilgi verebilirim
AŞK OLSUN kır düğün salonu resimleri...
Söz verdiğimiz gibi... Ekstra ücret almadık almıyoruz... Masa üçlü 3 lü şamdan ( minyatürlerden değil büyük ve taşlı) ... Deri ve taşlı uzun gelin damat sandalye takımı ... Giydirme değil beyaz Lake sandalye...
AŞK OLSUN Kır Düğün Salonu Tel : (232) 4430320
Kokteyl menülerimiz kişi başı 20 tl den ... Yemek menülerimiz kişi başı 30 tl den başlıyor...
yeriniz neredeydi??