• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bornovada bordo yeşil var . Ataturk stadyumunun içinde hem otopak sorunuda olmuyo araç yeri cok geniş
bide cok ilgililer
facebook kullanıyosan facebook adreslerini verim
orda organızasyon fotoları var bıde dugun sahıplerinin notları yorumları fln var
umarım bi sakıncası yoktur forum için
Bordo Yeşil Saloon Gardens
Login | Facebook
umarım işine yaaraar canım
a.s.

teleofnuda ilave edim
Atatürk Stadyumu içi Yan Sahaları
Halkapınar - Mersinli / ıZMıR
Telefon : 0232 4620029 - 4620067
Gsm Turkcell : 0533 2335108
Gsm Vodafone : 0544 7779440

Son düzenleme:
Bordo yeşil çok pahalıymış Bornovada başka mekan analmında yardımcı olabilecek birileri var mı?

Bu arada Ege Üniversitesinin içindeki Anemon hotelden bilginiz var mı?

Benim de düğünüm ağustosta. En az 15 yere baktık. Talles park netteki sitesinden görüp beğenmiştim. Ama gidince vazgeçtim. Çok yol üstü, ayrıca havuz çok basık yani çocuk havuzu gibi bişey. Maksat havuz olsun diye yapılmış. O nedenle eledim orayı. Benim düğünüm buca gölete gelmeden evvel cennet vadisi var orda olacak inş.

Bordo yeşil çok pahalıymış Bornovada başka mekan analmında yardımcı olabilecek birileri var mı?

Bu arada Ege Üniversitesinin içindeki Anemon hotelden bilginiz var mı?

aslında okadar pahalı deıl cnm haftasonu arkadasım evlenıcek orda
33 tl kişi basına gelio kokteyl menusu ( sadece sıcak yemek harıc soguk mezeler baslangıclar fln hepsı varmıs)
yınede bılmıyourm tabıkı telefonda verdıklerı fıyatla gidip görüşüp detayları kendının belırledıgı fıyat farklı olabılır cnm
cunku okadar ayrıntı varkı yok masaya atılan boncukların çeşidi yok şamdanların boyu gıydırmelerın renklerı kumasları orkestradakı kişi sayısı giriş şeyleri çiçekler vs vs bunların heğsinin çeşitleri var en uygunundan en pahalısına kadar
bence seçeceksin güzel yerleri gidip hepsiyle birebir konuşacaksın hem iskonto falan yaptırabılıyosunda yuz yuze konuşunca :delphin:

naci usta nin ve talles parkin (hele talles park oldurdu beni) kapali salonu berbatti tek kelimeyle acik alanini bilemem eger kaliteli bir dgun olsun;bana gece sonunda ekstra cikarmasinlar;salonuma davetliler haricinde kimse gelmesin; davetliler iceri isim listesine gore alinsin;masada samdanlar olsun mekan farkli olsun diyorsaniz izmir konagi ni onericem. cunku hepsini gezdim talles;saklibahce;bordo;naci usta ama hicbiri guven vermedi sozlesme adina hicbirsey yok.. kdv haric..calgici para isteyecek pastaci para isteyecek garsonlar bahsis bir dakika birakmicaklar o tarzda yerler hepsi nasil olsa ayni fiyata gelecek bunlarla birlikte.. bence izmir konagindan tugce hanimla gorusun acik bahceleri de mevcut ama salonunu gorunce kir dugununden vazgecebilirsin tatlim :) benimki orada oldu grup lacin vardi orkestrada solist eylem inanilmaz bir ses hala kulaklarimda..

bordo derken
bordo restorandan bahsedıon dımı :uhm:
cunku bordo yesilde sozlesme yapılıyoo benım bıldıgım sanada bı nushasını verıyolar ve her deray yazıyo sozlesmede

evet canim mafya kilikli bir adam bizde sozlesme yoktur soz vardir dedi :)

:)canım merak ettim ya bu mafya kılıklı adam uzun boylu yapılı birimiydi?aynı yere arkadaşımda gitmişti görüştüklerinde benzer bir durum olmuştu.onlarda vazgeçmişlerdi.

kaydirigubbakcemile3
yapili degildi kardesiydi galiba :D disleri porselendi :gitme: pis pis siritiyodu :jeyyar: :)

kaydirigubbakcemile3belkide,humarın kardeşi tımar gibi:kaydirigubbakcemile3Valla Allah evleneceklere yardım etsin,bambaşka bi ticaret alanı bu düğün hazırlıkları,çok dikkatli seçmek lazım herşeyi.

canım sıtesını buldum sahıden dedıgın gıbı cok gusel gorunuyo fotoları
hıc gıtmemıstım daha once duymamıstım da
ama supermıs sahıden
aksam yemegı ııcnde gıdılebılecek bı mekanmıs
http://www.firuzcatering.com/index.htm bu adres dogru yer sanırım dımı ?
balcovadaymıs ekonominin karsısnda

ilgilenirsen sana mekandan yemeklerden pastamdan birkac foto; menulere kadar bilgi verebilirim

bana bilgi verirmisin bide mekanı gösteren bir kaç foto olursa çok sevinirim ya.hoşuma gitti sitesinde gördüklerim ama bilemiyorum.fisfisfis

arkadaşlar ne kadar az cevap gelmıs boyle izmirde evlenenler varsa fiyat ve mekan konusunda bilgi istiyorum.Yemekli yemeksiz her turlu fikirlerinize ihtiyacım var.ılgilenen herkese şimdiden teşekkürler

AŞK OLSUN kır düğün salonu resimleri...

Söz verdiğimiz gibi... Ekstra ücret almadık almıyoruz... Masa üçlü 3 lü şamdan ( minyatürlerden değil büyük ve taşlı) ... Deri ve taşlı uzun gelin damat sandalye takımı ... Giydirme değil beyaz Lake sandalye...

AŞK OLSUN Kır Düğün Salonu Tel : (232) 4430320

fotolar cok guselmıs te fıyatlar ne durumda :utangac:

Arkadaşım Pınarbaşı'nda Rose adlı bir mekanda evlendi

Mekan olarak fena değil çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum.

İsteyen oraya da bakabilir.

Back