İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim tarih 6 haziran oldu arkadaşlar açıköğretim sınavım olduğu için değiştirdik

Arkadaşlar , bende kır düğünü isteyenlerdenim.Ancak hala bulamadım.Hem uygun fiyat hemde yakın olmasını istediğimde ikisi bir arada zor olabiliyor.Yalnız bir yer duydum,ılkay kır düğün mekanı varmış.Bilen var mı?Tel.bilen varsa çok memnun olurum.ınternetteki numaradan çıkmıyo :(

bizde gecenyıl evlendik bildiğim kadarıyla narlıdere deki tansaş yanındaki kır mekenlar oldukça pahalı yemeksiz 6000 ytl bile cok bence biz şöyleyaptık naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum önce herkesi çağırdıgımız nikah salonunda nikah kıyıldı ardından cok yakın arkadaşlar ve sadece akrabalarıızın oldugu 100 kişilik yemekli düğün yaptık biz karşıyaka da bir köşk te yaptık içkileri de gıda çarsıından 2 kasa şarabı 70 ytl ye4 aldı eşim kişi başı 25 ytl idi ve yemekte hersey vardı baya ekonomik oldu bizim için içkileride dısardan getirmeyi önceden konustuk ve çok harika oldu bana göre hatta volkan dedikleri gelimle damat girerken yere koyukları havai fişekleri de kemeraltından tanesi 3,5 ytl ye akldık organşzsyoın şirketi bizden 800 ytl istedi ekstra balon vardı biz ise balonsuz bir sürü maytap balon ve havai fdiğşeği gecen yaz toplam 50 ytl ye aldık süperdi inanılmaz ekonomik bir düğündü bizim içib hem düğün oldu hemde çook ekonomiik oldu

aynen biz de nişanımızda yer volkanı, balon vs... bunları aldık, salonda ki garsonlar ilgilendiler, para da cebimize kaldı, organizasyon firmalarının çoğu hem çok para istiyor, hem de beklentiyi anlamayıp istenilen kalitede de hizmet veremeyebiliyor. Ya çok iyi bir firma seçeceksin ya da kendi işini kendin göreceksin.
bu arada hangi köşkte yaptınız öğrenebilir miyim ?

Arkadaşım Pınarbaşı'nda Rose adlı bir mekanda evlendi

Mekan olarak fena değil çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum.

İsteyen oraya da bakabilir.

orayı bende duydum, internetten inceledim güzel görünüyor. ama telefonda bilgi vermiyorlar, belki haftasonu gider görüşürüm. size de bilgi veririmboshayallersmile

Kızlar nişanı dışarda yapanlar var mı? Kuzenim nişanlanıcak mayısta ama hala güzel bir yer bulamadı. Yemekli yada kokteyl tarzında bir nişan düşünüolar. Buca veya İnciraltı fln olabilir, Balçovada.
ben yemekli yaptım nişanı, çiçekli köyünde restauranta. bir haftasonu orada ki mekanları dolaşabilirsin.

kızlar izmirde altınpark city diye bi yer var googledan aratın manzarası süper dügün organizasyonu da yapıolarmıs biz gezmeye gittiğimzde konusmustuk cok hos bi yer cok fazla bilionmiyor ama daha bence bi arastırın

kızlar sırınyerde bahhce dıye dugun salonu var ben ınternetten gordum acıkcası bayıldım. Hem kapalı, hem kır dugunu ıcın hemde havuz bası yerlerı varmıs. Aklınızda bulunsun bende su anda arastırma asamasındayım, bılgı edınırsenız banada soyleyın cok sevınırım.

kızlar sırınyerde bahhce dıye dugun salonu var ben ınternetten gordum acıkcası bayıldım. Hem kapalı, hem kır dugunu ıcın hemde havuz bası yerlerı varmıs. Aklınızda bulunsun bende su anda arastırma asamasındayım, bılgı edınırsenız banada soyleyın cok sevınırım.

web adresi varsa link verebilir misin canım?

arkadaşlarr hepinizee merhaba!! uzunca bi süredir mekanlar hakkında araştırma yapıyorum sizlerlede paylaşayım.. narlıdere inciraltı bornova buca karşıyaka nerde ne var biliyoruımm diyebilirim çünküü bu benimm içinn önemli bir gün ve çok güzel olmasını istıyorum bu yüzden sıkı bi incelemeden geçirdim hepinizde aynı şeyleri hissediyosunuz eminim:):) fiyat olarak piyasa hep aynı hamakta 3 arkadaşım evlenndii 3 ünüde beğenmedim tales park netten cok güzel gibi ama oraya gittimde beğenmedim arkadaşınd dediği gibi yol üstü eğer az kişiyseniz inciraltı körfez restorantı tercih edebılırsınız havai fişekli bi paketlerı var :) arkadşım bordo yeşilde yaptı nişanını memnun kaldı düğünüde orda yapıyo bii bakabilirsiniz fiyat olarakda uygun gercekten..müthiş bi manzaraı var die öğretmen evine de bak dedıler konaktakı gerçekten harıka bı manzarası var gercek çim değil ama yeşil halı sermişler kişi başı 13 15 arası son olarakta buca göletin karşıssında aşk olsun var oraya baktım mekan olarak digerlerınden cok farkı yog belkı ama hülya hanım olsun faik bey olsun gercekten cok ilgilendıler ve bılmıyorum neden bana ınanılmaz güven verdıler düğün paketine ekstralarda koymuslar gercekten cezbedici oraylada görüşmenizi kesinlikle tafsiye ederım ben gün aldım nişanım için olsun bıtsın daha net yorumlar yapabılırım sizeee neysee cok gevezelık yaptımm umarım herkesın gönlünce olurr:)

arkadaşlarr hepinizee merhaba!! uzunca bi süredir mekanlar hakkında araştırma yapıyorum sizlerlede paylaşayım.. narlıdere inciraltı bornova buca karşıyaka nerde ne var biliyoruımm diyebilirim çünküü bu benimm içinn önemli bir gün ve çok güzel olmasını istıyorum bu yüzden sıkı bi incelemeden geçirdim hepinizde aynı şeyleri hissediyosunuz eminim:):) fiyat olarak piyasa hep aynı hamakta 3 arkadaşım evlenndii 3 ünüde beğenmedim tales park netten cok güzel gibi ama oraya gittimde beğenmedim arkadaşınd dediği gibi yol üstü eğer az kişiyseniz inciraltı körfez restorantı tercih edebılırsınız havai fişekli bi paketlerı var :) arkadşım bordo yeşilde yaptı nişanını memnun kaldı düğünüde orda yapıyo bii bakabilirsiniz fiyat olarakda uygun gercekten..müthiş bi manzaraı var die öğretmen evine de bak dedıler konaktakı gerçekten harıka bı manzarası var gercek çim değil ama yeşil halı sermişler kişi başı 13 15 arası son olarakta buca göletin karşıssında aşk olsun var oraya baktım mekan olarak digerlerınden cok farkı yog belkı ama hülya hanım olsun faik bey olsun gercekten cok ilgilendıler ve bılmıyorum neden bana ınanılmaz güven verdıler düğün paketine ekstralarda koymuslar gercekten cezbedici oraylada görüşmenizi kesinlikle tafsiye ederım ben gün aldım nişanım için olsun bıtsın daha net yorumlar yapabılırım sizeee neysee cok gevezelık yaptımm umarım herkesın gönlünce olurr:)

berin bilgilerin için saolasın, dediğin gibi fiyatlar aşağı yukarı hep aynı 5000-6000 civarı
o da bütçemizi aşıyor biraz, daha uygun fiyatlı yer bulamıyacağız galiba bu gidişle:çok üzgünüm:

Arkadaşlar Konak Öğretmen Evi'nin çok güzel bir manzarası olabilir ama inanın hiç tavsiye etmiyorum.Hem dediğin gibi yerler çim değil halıyla kaplı orkestra desen berbat,2 düğün olduğu zman sesleri birbirne karışıyor.Bir de düğün yapılan mekanın hemen yanında cafeleri olduğu için giren çıkan belli olmuyor mekana..

Yazdım zannediyordum ama bulamadım.. Bizim nişanımız 2 yıl önce eski Çeşme yolunda Lila restaurantta olmuştu. Çok güzel bir mekan. çimler, doğal şelale gibi akan sular, üstünden tahta, hoş bir köprü vs.
Masa düzenlemeleri, sandalye giydirmeleri falan çk şıktı. yemekli olmuştu bizimde, kocaman bir menü dosyasından, soğuk mezelere kadar herşeyi kendimiz seçmiştik. yer volkanları ve havai fişek te vardı ama o da oraya mı dahildi yoksa babam mı ayarlamıştı bilmiyorum ama şahane olmuştu nişanım.
Açıkçası fiyatı falan da hatırlamıyorum, zaten hatırlasam da baya geçti üstünden. ama çok uçuk değildi.
Bence bi sorun kesinlikle.

evet fiyatlar öle malesefff ama hafta içii düşünürsenn inan bana yarı yarıya iniyorr 1500 la 3000 arası ama hafta sonuda 3000 4500 arası olan yerlerde varr...

Arkadaşlar Konak Öğretmen Evi'nin çok güzel bir manzarası olabilir ama inanın hiç tavsiye etmiyorum.Hem dediğin gibi yerler çim değil halıyla kaplı orkestra desen berbat,2 düğün olduğu zman sesleri birbirne karışıyor.Bir de düğün yapılan mekanın hemen yanında cafeleri olduğu için giren çıkan belli olmuyor mekana..

evett ya cok haklısnnn sırf manzara var dıede öle olduktn sonra rezillik bilgilendırdın için sagollkaydirigubbakcemile5

evet fiyatlar öle malesefff ama hafta içii düşünürsenn inan bana yarı yarıya iniyorr 1500 la 3000 arası ama hafta sonuda 3000 4500 arası olan yerlerde varr...

canım mesela 3000-4500 arası olan yerler nereler, uygun olan yerlerin ismini verebilir misin rica etsemboshayallersmile

AYY KONAK OGRETMEN EVINDE ANNEMLE BABAMIN DUGUNU OLMUS 28 SENE ONCE :) KIZLAR ORASI BENCE COKTAN SURESINI DOLDURMUS ARKADASLARIN YAZDIKLARINA GORE.. a.s

canım mesela 3000-4500 arası olan yerler nereler, uygun olan yerlerin ismini verebilir misin rica etsemboshayallersmile

kaç kişilikk düşünüyorsunuz canım siz buca kaynaklar tarafındakı hemen hemen bütün mekanlar bu fıyatlarda incıraltı tarafı düşünürsende 200 250 kısılık cok rahat bulursun bu fıyata ben yıne bana gelen maillere bı bakım sana ayrıntılı bılgı de yolarım :)

5000 - 6000 tl ??? Bu fiyatları görünce şaşırıyorum doğrusu ... Çünkü benim bildiğim kadarı ile bizim buca gölet civarında bu fiyata düğünler yok... Yada bizmi çok ucuza veriyoruz anlamadım... Bi araştırmak gerekli guclubacismile :dance:

Bizim aslında yemekli düğünlere ayırdığımız Cumartesi günlerimiz bile kola-pasta düğün olarak isteyenler için Full paket olarak 4500 tl... Cuma - Pazar 3500 tl (Full paket)... Hafta içi 2500 tl (Full paket) ... opuyorumnanaktan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

AŞK OLSUN :asigim: Düğün Salonlar ... Kır Düğünü ve Kapalı Mekan olarak... Yaz - Kış ...

Buca Gölet Giriş Kapısı Kaynaklar / Buca / İzmir

Tel : (232) 443 03 20 ... Website : askolsundugun.com

bono80 ben sana özel msj atmıştım, burdan bilgilendirmişsin tşk ederim :)
yarın inşallah bir görüşmeye gelicez, yağmurda var ama bulabiliriz sizi herhalde:kedi:

şimdiki fiyatı nedir acaba şimiden arıyorum ama bulamıyorum :((

Back