İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cennet vadisi 2. salonu çok beğendim kızlar bilginiz varsa bilgi verebilir misiniz

ehli keyfin fiyatları nasıldır acaba bilen gören varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler.a.s.

bende çok mekan aradım akrabam için,

baktıklarım arasında en güzeli aula restoran hem kır hemde havuz başı çok hoşumuza gitti bizim

kmse yok muu??-tatlicadiarzu-

İzmir Konak'ını tek geçerim harika bir yer.

bahhce var canım bucada gidip gördüm çok hoş hafta sonu 4500 hafta içi 3000 bize tuzlu geldi bizim sünnet düğünü pınarbaşında kırçiceği var orası baya uygun hem yere o kadar takılma önemli olan eğlenmek

cennet vadisi 2. salonu çok beğendim kızlar bilginiz varsa bilgi verebilir misiniz

tatlım benim düğünüm cennet vadisi 1 de olacak. acıkcası ben 2 yi pek beğenmemiştim biraz küçük gibi geldi bana ama havuz başı isteyenler için olabilir tabi. mekan güzel :):38:

benimde cennet vadisi 1 de olucak,havuzlu olanda masalar cok uzak kalıyor piste o yüzden beğenmemiştim...

Başlıktada belirttiğim gibi kır düğünü yapan yer arıyorum. İzmir'li bilen arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.:dance: Bildiğiniz güzel yerler varsa yazın lütfen. Ben İnciraltı'nda Hamak'ı biliyorum sadece. Orasıda fiyat açısından pek uygun değil duyduğum kadarıyla...:1no2:

benim düğünüm Kaynaklar'da Aymar Tesislerinde oldu gerek ortam gerekse hizmet itibariyle mükemmeldi, fiyat olarakta hamak vs tarzı yerlerin yarısı kdrdı ve pazarlık yapabiliyorsun,adam esnaf,bi görüş derim

karşıyaka öğretmenevinde hiç düğüne giden var mı kızlar, kuzenim eylülde evlenecek de nasıl merak ediyor???

bizde gecenyıl evlendik bildiğim kadarıyla narlıdere deki tansaş yanındaki kır mekenlar oldukça pahalı yemeksiz 6000 ytl bile cok bence biz şöyleyaptık naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum önce herkesi çağırdıgımız nikah salonunda nikah kıyıldı ardından cok yakın arkadaşlar ve sadece akrabalarıızın oldugu 100 kişilik yemekli düğün yaptık biz karşıyaka da bir köşk te yaptık içkileri de gıda çarsıından 2 kasa şarabı 70 ytl ye4 aldı eşim kişi başı 25 ytl idi ve yemekte hersey vardı baya ekonomik oldu bizim için içkileride dısardan getirmeyi önceden konustuk ve çok harika oldu bana göre hatta volkan dedikleri gelimle damat girerken yere koyukları havai fişekleri de kemeraltından tanesi 3,5 ytl ye akldık organşzsyoın şirketi bizden 800 ytl istedi ekstra balon vardı biz ise balonsuz bir sürü maytap balon ve havai fdiğşeği gecen yaz toplam 50 ytl ye aldık süperdi inanılmaz ekonomik bir düğündü bizim içib hem düğün oldu hemde çook ekonomiik oldu

funmak, benim nisanlimda karsiyakali ve dügünümüzü izmirde oraya yakin bir yerde yapmayi düsünüyoruz. bahsettigin köskü nasil bulabilirim? resimleri var mi? cünkü bende buna benzer birsey düsünüyordum, catering sirketiyle anlasip organizasyonu kendim yapmak... yardimin icin sagol!

bizde gecenyıl evlendik bildiğim kadarıyla narlıdere deki tansaş yanındaki kır mekenlar oldukça pahalı yemeksiz 6000 ytl bile cok bence biz şöyleyaptık naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum önce herkesi çağırdıgımız nikah salonunda nikah kıyıldı ardından cok yakın arkadaşlar ve sadece akrabalarıızın oldugu 100 kişilik yemekli düğün yaptık biz karşıyaka da bir köşk te yaptık içkileri de gıda çarsıından 2 kasa şarabı 70 ytl ye4 aldı eşim kişi başı 25 ytl idi ve yemekte hersey vardı baya ekonomik oldu bizim için içkileride dısardan getirmeyi önceden konustuk ve çok harika oldu bana göre hatta volkan dedikleri gelimle damat girerken yere koyukları havai fişekleri de kemeraltından tanesi 3,5 ytl ye akldık organşzsyoın şirketi bizden 800 ytl istedi ekstra balon vardı biz ise balonsuz bir sürü maytap balon ve havai fdiğşeği gecen yaz toplam 50 ytl ye aldık süperdi inanılmaz ekonomik bir düğündü bizim içib hem düğün oldu hemde çook ekonomiik oldu

merhaba funmak. karisyaka da kösk tutmussunuz diye yazmissin. bizim dügünümüzde izmirde olacak ve bizde uygun bir sekilde güzel bir dügün yapmak istiyoruz. senin yaptigini bende düsündüm ama izmirli olmadigim icin biraz zorlaniyorum :) yardimci olabilir misin bana? dügününüzle ilgili detay alabilir miyim acaba?

Back