İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Ben böyle bir durumda cimere şikayette bulunabilineceğini bilmiyordum. Çok iyi yapmışsınız.

Ben 3 merkez 3 doktorda deneme yaptım, pek çok merkezle de görüştüm canım (İstanbul dahil). Tınaztepede ve medical park (Ahmet bey) hiç memnun kalmadım. Tınaztepede Erdal bey biraz rahat bir doktor hiç ekstra bir yöntem deneniyor-inanmıyor en düz basit şekildeki tüp bebek tedavisini yapıp geçiyor ama kendisini de ekibi de çok iyi çok sıcak kanlılar. Ahmet bey çok yoğun (bi 5 dk telefonla görüşmek bile çok zor anca bi sorun olursa anca mesajla iletişim kurabiliyorsun ki o da çok sağlıklı olmuyor) ve benim tedavimde resmen doğaçlama gidip çok kötü sonuç aldı, üstelik sonra yine aynı şekilde tedavi uygulamaya kalınca kaçtım. Şimdi irenbe ümit hanımdayım şuana kadar görüştüğüm doktorlar arasında en iyi, ilk ücretsiz görüşme de bana 40 dk ayırdı ve tüm uygulanması gereken tedavi planını çıkardı şimdi adım adım uyguluyor sonucum negatif olsa bile doktorum elimden geleni yaptı derim gönül rahatlığıyla.

Laparoskopi hakkında bilgim yok ama ege üni. de çok iyi doktorlar vardır eminim bunun ameliyatını yapan bi araştır.

Devlet raporu çoğu özel merkezde geçmiyor bilgin olsun. Geçen merkezler tınaztepede, medical park (funda hanım) ve smyrna ydı. Değişiklik olmadıysa. Şartları 3 senelik evli olma, karı koca hiç çocuk olmaması, 3 iğneli aşılama denemiş olma (bazı özel durumlarda bu şart kalkıyor belki senin durumunda da zorunlu değildir), bilmem kaç gün sgk primi ödenmiş olması. Ben egeden çıkardım 3 kere rapor ama son raporumdan irenbe de tedavi olmak için vazgeçtim

Çok tesekkurler ShinSeGi benim laporoskopimi tahir özgüder yapacak çinarlidan. Saniyorum ki tüpler kapali oldugu icin aşılama şarti bizde geçerli değil.
İrenbeyi cok duydum fakat memnun olan kadar olmayanda var,insallah sen biran once kavusursun bebisine.Smryna'ya daha iyi diyende var Kafam cok karisik.

Peki bilgi vermemissin ama fiyatlar nedir canim,ayni merkezde 2.denemedede ayni ücret mi veriliyor?

İrenbe veya smryna yerine erol tavmerganı veya israel aruh'u mu tercih etmeliyiz acaba? Hem merkezlere hemde bu ün yapmış isimlere gidenlerden yorum alabilirsek çok iyi olur.

İrenbe veya smryna yerine erol tavmerganı veya israel aruh'u mu tercih etmeliyiz acaba? Hem merkezlere hemde bu ün yapmış isimlere gidenlerden yorum alabilirsek çok iyi olur.
Canım sen en iyisi hepsiyle gidip bi ön görüşme yap zaten ön görüşme ücretsiz oluyor, ne kadar tahlil varsa elinde götür. Zaten görüşmeler sana aşağı yukarı bi fikir verir. Ben son sefer öyle yapıp ümit hanıma karar verdim. Eğer raporlu deneyeceksen İstanbula gitme imkanın varsa umut bahçeçide cem bey var onu da tavsiye ederim, çoğu hastası pozitif sonuç alıyor, ben öngörüşmede de yaptım kendisiyle (eşim İstanbula gel git yapamaz diye vazgeçtik sonra). Fiyatlar aşağı yukarı çoğu merkezde raporsuz tedavi ücreti 6000 TL civarı, bazen ekstra şeyler gerekebiliyor mikrochip, imsi, histeroskopi gibi onların da ekstra masrafı oluyor, ilaçlar 2000-3500 TL arası değişiyor (raporsuz). İlk deneme negatif olursa 2.denemeye dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer parası alıyorlar yoksa sil baştan tedavi olucaksa bazı merkezler indirim yapıyor bazısı yapmıyor. Özel bi merkezde denersen yazılan bazı ilaçları sgk karşılıyor aile hekimine yazdırabilirsin aklında olsun (progestan, estrafem, oksapar vs gibi).

Ben çikolata kisti hastasıyım ve bana ayrı bir tedavi uygulanması gerekiyordu yani standart tüp bebek tedavisi değil o yüzden doktor konusunda çok titiz davrandım ve ümit hanım gerçekten bu konuda çok iyi,bütün yeni araştırmaları takip ediyor,o yüzden onda karar kıldım. Tedavim mayıstan beri devam ediyor hiç memnun kalmadığım bir durum olmadı

Bu arada Erol beyle görüşmedim ama ümit hanım aklıma yatmasa son umudum orasıydı orasıyla görüşecektim

Çok teşekkür ederim ShinSeGi o kadar yabanciyim ki konuya,beni çok aydinlattiniz. Laporoskopiyle açılmazsa tüplerim ilk işim ön görüşmelere başlamak olacak.

Çok teşekkür ederim ShinSeGi o kadar yabanciyim ki konuya,beni çok aydinlattiniz. Laporoskopiyle açılmazsa tüplerim ilk işim ön görüşmelere başlamak olacak.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Eşine spermiyogram yapıldı mı istersen onu da yaptır ameliyat sürecinde. Eşinde de bir sorun yoksa laparoskopi sonrası doğal yoldan yüksek ihtimal olur :)

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Eşine spermiyogram yapıldı mı istersen onu da yaptır ameliyat sürecinde. Eşinde de bir sorun yoksa laparoskopi sonrası doğal yoldan yüksek ihtimal olur :)
Yapildi canim onda hersey yolunda,sorun bende malesef

Merhaba cnm dilek aslanı ve ekibini asla önermiyorum 1nci kalite denilen embriyo 4ncu kaliteymis ve Cimere sikayetimde bu ortaya çıktı kimseye önermiyorum lütfen sende dikkatli ol
Arkadaşım merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım doğru merkezle tez vakitte bebeğine kavuşursun. Bende dilek hanımka tedavi oldum şimdi embriyolarım donduruldu Rahim dinlendirmek için transfer yapmadı. Sen bunu nasıl öğrendin şimdi benim 3. 4 tane a kalite 5 gün içinde 2 tane donduruldu senin yazdıklarını okuyunca okadar üzüldüm ve korktum ki

Allah yardımcınız olsun o ekibi görmek dahi büyük zorluk hele o hayal denen sekreter inanılmaz itici

Allah yardımcınız olsun o ekibi görmek dahi büyük zorluk hele o hayal denen sekreter inanılmaz itici
Evet hayal hanım cidden oyle insana öyle bir bakıyor ki ne var ne istiyorsun be der gibi. Hala transfer olmadım adeti bekliyorum ve korkuyorum . Opu benim çok zor geçti 47 tane yumurta toplandı haliyle perişan oldum. Allah çektiklerimizi görsün de sonunu güzel yapsın inşallah

Allah yardımcın olsun belki sistemleri okadar şikayet sonrası duzeltmislerdir

Merhaba cnm dilek aslanı ve ekibini asla önermiyorum 1nci kalite denilen embriyo 4ncu kaliteymis ve Cimere sikayetimde bu ortaya çıktı kimseye önermiyorum lütfen sende dikkatli ol
Cok şaşırdım canım kime guvenecegiz peki cidden. Üzüldüm de. Paramiz zamanımız sağlığımız umutlarımız gidiyor. Ama ben cok sey öğrendim yine de dilek hanımdan. İyi bir noktaya geldik. Kimilerine yaramıyor iste. Bende medikalden nefret etmistim ama benim tam tersime iyi degerlendirme yapanlar da vardı. Demekki herkesin yolu bir noktada ayrılıyor. Hayırlısı diyelim. Ama bende kenti bıraktım.

Merhaba arkadasim..sana tecrubelerimden bahsedeyim..rahim filmi cektirdim ve benimde 2 tupum kapali cikti.ilk tup bebek denememi gecen sene kent hastanesi dilek hanimda yaptim malesef negatif sonuclandi..ekip guleryuzlu lakin verimli olduklarini dusunmuyorum..daha sonra 9 eylul tup bebek merkezi erbil bey ile gorustum..laparoskopi yapmaya karar verdik nisan ayinda.malesef tuplerimin ikisi de acilmadi..ama bu devlet destegi almami sagladi..bu sayede 10 bini bulan tup bebek masrafi 3 bin tl ye geldi bize..ustelik e kez deneme sansi veriyo devlet..once cok tereddut ettim universite hastanesi diye ama cogu ozelden bin kat daha iyi..toplamda 5 embriyom olustu..ilk deneme tutmadi ama ikinci denememin tutacagina inaniyorum..dondurulmuş 3 embriyom daha var...insalh sansimiz acik olur ve guzel haberler aliriz

Merhaba Ege tıp iyi mi sizce biliyor musunuz

Merhaba ikinci denemeniz inş tutmuştur
Bende Ege tıp ta düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…