- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
Çok teşekkür ederim.içimi rahatlattınızYok cnm hiç korkma benim de hep öyle oluyor, östrojen yükselmeye başladığı için oluyor yumurta çatladığı için değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.içimi rahatlattınızYok cnm hiç korkma benim de hep öyle oluyor, östrojen yükselmeye başladığı için oluyor yumurta çatladığı için değil
Doktorumuz hala sevdiğimiz bir insan ve İzmirde birçok çift ona gidiyor.Yoğun bir sürecine denk geldik biz ve takip sürecinde iletişim kopukluğu oldu yanlış anlaşılmalar moral bozukluğuna sebeb oldu bende böyle oldu diye başkasında böyle olacak diye bir durum olmadığını düşündüğüöden isim vermek yanlış geliyor iyi bir doktor çünkü . Tüp bebek kısmet işi umarım başarılı sonuçlar alırsınızDoktorunuz kimdi acaba? Biz de izmirde özel muayenesi olan bir doktora gitmeyi düşünüyoruz o yüzden merak ettim.
Önemli olan bence embriyoların oluşma aşaması hazırda embriyo varsa aklınızı olumsuz düşünceler getirmeyin bildiğiniz gibi transfer çok kolay :) Bir defa olumsuz sonuç alınca güven kayboluyor ama artık sabır ve dua eile bekleme kısmı kalmış sadece umarım sağlıklı sonuçlar alırsınızTavmergen tüp bebek de yaptırdık eski adı ile Ege tüp bebek
olumsuz sonuç aldık embriyolarım var orada biraz ara verip tekrar deneyeceğiz ama imkanım olsa orda yaptırmak istemiyorum
Erol tavmergen
var die o hasteneye gittik ama
güvenmiyorum hasteneye artık nasıl olacak kararsızım çok
zitif sonuclandi mi Ahmet Bey ile tedavinHerkese merhaba hanımlar.
İlk denememi istanbulda yaptırdım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane ulaştı(1i 4.gün görünümündeydi)
2.denemede medicale geçtik Ahmet bey durumumuza baktı yumurta çok çıktığı için kalitesiz oldu dozunu düşürüp deneyelim dedi.
Toplam 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi 2.gün gelişimi istenilen düzeyde değil dedi transfere gidemedik tedaviyi iptal etti.
Paranın yarısını iade ettiler. Görüşmeye gittiğimizde eksik tahlilleri yaptırmamızı söyledi eşimi tekrardan ürologa gönderdi eşime Ros testi yaptırdı yeni tedavide farklı yöntem uyguluyucaz sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı dedi.
Halbuki istanbulda sorduğumuzda neden döllenen sayımız az oldu dediğimizde bizi geçiştirdiler böyle denk gelmiştir dediler. Transfer günü bu tutmazsa bi daha deneriz dediler resmen bizi para makinesi gibi gördüler.(istanbul)
Ama Ahmet bey ilk denemede sorunumuzu buldu 2.denemesinde 2 farklı yöntem uyguladı.
Herkesin bi merkezden iyi kötü memnunluğu olur benimde başımdan böyle bi olay geçti
Merhaba melike Ahmet Bey ile tedavin pozitif sonuclandi mi? Evet 60 yumurta bana da cok abartili geldi ilac dozunu yuksek verdiler heralde benimde 11 yumurtadan 5 embriyo olusmustu.Herkese merhaba hanımlar.
İlk denememi istanbulda yaptırdım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane ulaştı(1i 4.gün görünümündeydi)
2.denemede medicale geçtik Ahmet bey durumumuza baktı yumurta çok çıktığı için kalitesiz oldu dozunu düşürüp deneyelim dedi.
Toplam 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi 2.gün gelişimi istenilen düzeyde değil dedi transfere gidemedik tedaviyi iptal etti.
Paranın yarısını iade ettiler. Görüşmeye gittiğimizde eksik tahlilleri yaptırmamızı söyledi eşimi tekrardan ürologa gönderdi eşime Ros testi yaptırdı yeni tedavide farklı yöntem uyguluyucaz sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı dedi.
Halbuki istanbulda sorduğumuzda neden döllenen sayımız az oldu dediğimizde bizi geçiştirdiler böyle denk gelmiştir dediler. Transfer günü bu tutmazsa bi daha deneriz dediler resmen bizi para makinesi gibi gördüler.(istanbul)
Ama Ahmet bey ilk denemede sorunumuzu buldu 2.denemesinde 2 farklı yöntem uyguladı.
Herkesin bi merkezden iyi kötü memnunluğu olur benimde başımdan böyle bi olay geçti
İlk transferim negatif oldu.ikincinin sonucunu yarın öğrenicem.Merhaba Melike po
zitif sonuclandi mi Ahmet Bey ile tedavin
Merhaba melike Ahmet Bey ile tedavin pozitif sonuclandi mi? Evet 60 yumurta bana da cok abartili geldi ilac dozunu yuksek verdiler heralde benimde 11 yumurtadan 5 embriyo olusmustu.
Benim embriyom az oldugundan 5. Gun beklenmeden 3. Gunde donduruldu. 2 denememde negatif oldu malesef. Simdi biraz ara verip bastan baslayacagim belki medikal ile de gorusurum bu defa. Umarim pozitif sonuclanir tedavinİlk transferim negatif oldu.ikincinin sonucunu yarın öğrenicem.
Sizin 11 yumurtaya 5 embriyo gayet iyi sayı.
60 yumurtadan sadece 13 tane döllenen oldu 5.güne 2 tane kaldı
Denemeleri nerde yaptırdınız.Benim embriyom az oldugundan 5. Gun beklenmeden 3. Gunde donduruldu. 2 denememde negatif oldu malesef. Simdi biraz ara verip bastan baslayacagim belki medikal ile de gorusurum bu defa. Umarim pozitif sonuclanir tedavin
Doktorum Özel muaynehane islemleri irembe de yapti.Denemeleri nerde yaptırdınız.
Yumurta sayısı az kalınca riske atmıyolar canım 5.güne bekletmiyolar.
Amin canım inşallah inşallah
Sorununuza göre tedavi uygularlar canım sizin sorununuz neydi tam olarakDoktorum Özel muaynehane islemleri irembe de yapti.
Sonucunu bende merakla bekliyorum. Ahmet Bey bana farkli bir tedavi uygular mi merak ediyorum ama doktor degistirmeyede tereddutluyum bastan kendini anlat birine. Estrafem clexane crino jeli falan kullaniyor musun transfer sonrasi.
Ben pko esimdede sperm sayisi Yani esas sorun sperm kaynakli.transfer sonrasi bende onlara bakilmadi.bende bunlarin hepsini kullandim. Coraspin prednol ve vitaminler vardi onlar disinda.progestani tranfer gunune kadar igne sonra tablet olarak kullandim.Bugun test gunu diymi bol sans...Sorununuza göre tedavi uygularlar canım sizin sorununuz neydi tam olarak
Dondurulmuş transferi oldum canım ben 2 defa ikisindede estrofem crinone clexane progestan kullandım.
Transfer sonrası e2 ve progestan değerine bakıyolar gerekirse iğnede ekliyolar sonuca göre
Çok sağolun Allah razı olsun.Ben pko esimdede sperm sayisi Yani esas sorun sperm kaynakli.transfer sonrasi bende onlara bakilmadi.bende bunlarin hepsini kullandim. Coraspin prednol ve vitaminler vardi onlar disinda.progestani tranfer gunune kadar igne sonra tablet olarak kullandim.Bugun test gunu diymi bol sans...
Mikrocip sayıdan dolayı uygun değil demişti doktor başka yöntem kullandık onun kadar iyi falan demişti aklımda kaldığı kadarıyla.ben 1 kez yumurta toplatıp iki kez dondurulmuş denedim.yani aslında bu ilk tedavimdi.11 yumurta 5 embriyo.Çok sağolun Allah razı olsun.
Bendede pko var eşimdede varikosel.
Bizim asıl sorun döllenme sizin ne kadar yumurtanız çıkıyodu toplanan döllenen kaç tane oluyodu.
Mikrocip denediniz mi hiç
Melike test yaptın mı merak ettimÇok sağolun Allah razı olsun.
Bendede pko var eşimdede varikosel.
Bizim asıl sorun döllenme sizin ne kadar yumurtanız çıkıyodu toplanan döllenen kaç tane oluyodu.
Mikrocip denediniz mi hiç
Merhaba cnm dilek aslanı ve ekibini asla önermiyorum 1nci kalite denilen embriyo 4ncu kaliteymis ve Cimere sikayetimde bu ortaya çıktı kimseye önermiyorum lütfen sende dikkatli olÜzüldüm canim ne kadar zor bir durum. Peki suan yeni bir tedaviye mi basliyosjn. Nasıl bir yol izleyeceksiniz.
Aaa nasıl ya? Neden cimere şikayet ettiniz?Merhaba cnm dilek aslanı ve ekibini asla önermiyorum 1nci kalite denilen embriyo 4ncu kaliteymis ve Cimere sikayetimde bu ortaya çıktı kimseye önermiyorum lütfen sende dikkatli ol
Anlatayim dondurulmus 1nci kalite 2 embriyo transfer ettiler dilek hanım mükemmel dedi vs kaçtı gitti ilk hamile kaldim düşük oldu ikinci dondurulms deneyelim dedim hayal hanımın suratinimi anlatayim sürekli terslenmelerimi hepsini şikayet ettim sonra cvp bir geldi meğer benim embriyo kaliteli degilms kalbim temiz iste benimle beraber herkes şikayet etti Allahindan bulsunlarAaa nasıl ya? Neden cimere şikayet ettiniz?