-
- Konu Sahibi asminreina
bunun bıde sonrasında kontrollerı var..o zaman sana zaman ayırabılecek mı? bunlarıda dusun oyle karar ver bence..kolay gelsın ve gecmıs olsun sımdıden
doğru söylüyorsun. sonrası da önemli.senin de dediğin gibi her doktor büyük yapma taraftarı değil ya da cesaret edemiyor
ben büyük istiyorum.ufuk bey dual plan yuvarlak pütürlü meme altı kesisiyle yapacağını söylemişti zaten ben de öyle olmasını istiyordum 350 ya da 375 cc istiyorum göğüs altı çevrem 79 cm göğsüm yok denecek kadar az.omzum geniş cenk bey de en uygununu seçecektir zaten
gizeml cim sen gece hastanede kaldın mı bir de dokunduğunda silikonu hissediyor musun
tahlillerin de ameliyat günü hastanede mi yapıldı tahliller ve hastanede gece kalma da 4000 tl nin içinde mi
Gizeml selam sen çok güsel bilgilendiriyorsun bunun için teşekkürederim belki farkındasın belki diğilsin bilemiyorum ama bana da Güç verdin Çok Sağol Demek İstiyorum teşekküederim Yardımların için
Gizeml evet çok haklısın doktorun deneyimi çok mühim lakin bu deneyimde zaten pratisyenlikten doçentliğe doçentlikten profluğa uzanan uzun bir yoldur deneyim olmadan bu ünvanı almak kolaymı sana katılıyorum ben sonuna kadar hemde : güven versin hastasına önem versin ve titiz çalışsın işini sevsin gerisi boş zaten sana özel mailimi yazsam eklermisin
gizeml malesef denedim ama olmuyor yaffff msjım gönderilemiyormuş az mış 50 olmalıymış falan filann
Gizeml evet çok haklısın doktorun deneyimi çok mühim lakin bu deneyimde zaten pratisyenlikten doçentliğe doçentlikten profluğa uzanan uzun bir yoldur deneyim olmadan bu ünvanı almak kolaymı sana katılıyorum ben sonuna kadar hemde : güven versin hastasına önem versin ve titiz çalışsın işini sevsin gerisi boş zaten sana özel mailimi yazsam eklermisin
cuma günü için cenk tokat`tan randevu aldım. bir de onunla görüşüp karar vermek istiyorum galiba ufuk bilkay dan vazgeçicem.cenk bey pazar günü ameliyat yapıyor mu. yıllık iznime pazar günü ayrılıyorum 15 gün iznim var ve iyileşme sürecimi olabildiğince evde geçirmek istiyorum.
canım sana ozelden maılımı yazdım.ıstersen ekleyebılırsın.
Herkese Selam dün Prof Ahmet Seyhanla randevum vardı herşey çok güzel geçti istediğim herşeyi rahatlıkla sorabildim muayene etti bilgiler verdi 28 de yani Salı Günü Gazi Hastanesinde Operasyonum gerçekleşecek Allahın izniyle Boddy cim tavsiye ederim ben çok memnun kaldım güveniyorum bana güven verdi doktorum kapıdan içeri girdiğimden itibaren gerek sekreter gerek Ahmet bey çok ilgili ve her konuda yardımcı zaten 25 de görüşüp 28 de opersyona karar vermem de sanırım bunu gösteriyor ben bile şaşırdım Çok Mutluyum gidip görüşmeni tavsiye ederim Boddy cim