- 22 Haziran 2010
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi asminreina
merhaba. bende cenk tokatla görüştüm ve 30 eylül silikon ameliyatı olucam inşalla. kafam takıldı ama high profile 225 ya da 25o dedi bana göğüs tabanım dar oldugun için high profil dedi . max. 275 uygun dedi siz 300lerden bahsedince şaşırdım bayaga .
canım teşekkürler yanıtın için doktorla kararımızı 250 cc ama bi fikir alıım gene dedim .:) umarım memnun kalırım ve aşırı agrılarım olmaz.
Boddy cim sağol çok teşekkürederim Güzel Dileklerin için umarım seninde arzu ettiğin gibi olur düşündüğün herşey Ahmet bey bu işin ehli zaten ben çok fazla ayrıntı anlatmadım göğüs ölçüm ve ne arzu ettiğim açısından benim boyum uzun boyum 1.70 Kilom da 50 göğüs kasımın göğsümün üerinden gelen kasın olduğunu daha doğrusu bu kasın görünür şekilde gelişmiş olduğunu açıklayıp anlattı 75 b beden sütyen kullanıyorum Operasyon esnasında benim ondan arzu ettiğim oran ile bana uygun olanını deneyerek karar verecek Vitrinde Gördüğün Elbiseyi beğenip aldığında denemessen eve geldiğinde pişman olmakla aynı durum olduğunu protezleri deneyerek karar vereceğini söyledi bende kendisine güvendiğimi söyledim
Canım peki fiyatlarda makul mü?
tatlişkom 4500 maal olacak benim göğüs büyütme operasyonum Lakin diğer uygulamalar nekadardır yağ alma falan sanırım sorduğun senin liposakşın yada göğüs küçültme ne kadardır hiç fikrim yok çok kalabalıktı randevu almayan kişiler geldi görüşmek istedi Ahmet Seyhan Hocayla ama giremedi doğal olarak sonra 2 delikanlı vardı meğer onlarda Jinekomasti yaptıracaklar mış hocaya artık erkekler de bilkinçli taktir ettim
kaydirigubbakcemile5 Bende çok heycanlıyım bu gün La senzadan alışveriş yaptım yarın için hazırlık bakalım Allahın İzniyle sağsalim Güzel geçer Diye Üit Ediyorum Şeniz
canım nasıldı gorusmen..karar verebıldın mı??
cuma günü cenk tokat la görüştüm.ben 350 ya da 375 cc istiyorum dedim ama göğüs kafesin dar olduğu için 250 veya 275 olur 300 ü de deneriz demişti açıkçası üzüldüm küçük olucak diye ama doktorum öyle diyorsa öyledir zaten haasta uygun olduğunda büyük yapmaktan çekinmeyen bir dr olduğunu söylemiştiniz eğer benim için böyle diyorsa gerçekten öyledir diye düşündüm ve doktoruma güvendim pazar sabahı saat 11 de ameliyata girdim 14 gibi odama çıkmışım ağrılarım vardı gece rahat uyudum hastanede 1 gece kaldım bu gün üçüncü günüm hala ağrılarım var ama ilk gün kü gibi değil giderek azalıyor kollarımı kullanamıyorum dirsekten oynatıyorum şu an bandajlı olduğu için nasıl oldu bilmiyorum.ama üstten güzel gibi duruyorbu arada 300 cc yuvarlak high profil takıltı meme altından dual plan olduameliyattan çıktığımda hiç bulantı ya da kusma olmadı ameliyattan önce odamda sakinleştirici yapmalarını istedim o beni rahatlattı çünkü çok korkuyordum ve heyecanlıydım gizeml cim senin bu ağrıların ne kadar sürdü ne kadar zamanda kendi kendine yatıp kalkmaya başladın ve yan yatabildin ben sırt üstü yatmaya alışık olmadığım için bu durum beni çok yoruyor ve psikolojimi bozuyor.soru sormak isteyen varsa seve seve cevaplarım çünkü bu forumda yazılanlar bana yol gösterici oldu karar vermemde etkili oldu.
ben pazartesı amelıyat olmustum persembe gunu yavastan kollarımı kullandım ama cok yuklenmeden dırsekten hareket ettırerek kullandım..4 gun yatıp kalkarken annem destek verdı sonrasında kendım kalkıp yatabıldım..2. haftadan ıtıbaren yan yatabılıyodum ben sımdı 76 gun oldu ben yaptıralı ve 2.haftadan sonra hep senınlelermıs gıbı oluuyo..evet senın vucut yapın uygun olsa 375 400 de yapardı..hatta bana gosterdıgı fotolarda 500 yaptıgı bır hastası bıle vardı..cenk bey onermemıs ama kadın kendsı ıstemıs ılla 500 dıye cenk beyde yapmıs ama onun gogus kafesı kaldırıyo 500 u.bıde oncesındede protez varmıs onda.
onumuzdekı pazar yanı bır hafta oldugunda sargıları cıkar odemlerın gıtmısse masaja baslatır ama bazen 2. haftadada baslatıyo odem oldugu zamanlar..persembeden sonra dahada rahatlarsın cok agrın kalmaz..sporcu sutyenı olarak nbb nın kını tercıh etsen ıyı olur..ben onu kullandım ve ev ıcındede hala onu kullanıyorum..hem guzel toparlıyo hemde sıkı oldugu ıcın protezın sekıl alması ıcın daha ıyı..loyadan aldım ben..
gayet sıcak ve ılgılı bır ekıp dımı..cooookkk gecmıs olsun..a.s.
Selam çok geçmiş olsun o ses bendede oldu bende ameliyat olalı bir hafta oldu şimdi azaldı zamanla kompe geçermiş geçmezse alırlarmış
teşekkür ederim canım senin de jel silikon muydu
gizeml cim sen sana takılan silikonlarla ilgili bilgi içeren kart aldın mı benim yarın kontrolüm var istemeyi düşünüyorum bandajlar açılırken canın yandımı jel silikon kullanacağını söylemişti mentor marka şimdi sanki kolmu omzuma götürünce göğsümden ses geir gibi oldu sende de böyle şeyler olmuşmuydu .normal hayatta hareketlerini kısıtlıyor mu yani yerlerinden oynayacakmış gibi geliyormu yoksa bu his zamanla geçip yerleride sabitleniyorlar mı
Herkese Selam dün Prof Ahmet Seyhanla randevum vardı herşey çok güzel geçti istediğim herşeyi rahatlıkla sorabildim muayene etti bilgiler verdi 28 de yani Salı Günü Gazi Hastanesinde Operasyonum gerçekleşecek Allahın izniyle Boddy cim tavsiye ederim ben çok memnun kaldım güveniyorum bana güven verdi doktorum kapıdan içeri girdiğimden itibaren gerek sekreter gerek Ahmet bey çok ilgili ve her konuda yardımcı zaten 25 de görüşüp 28 de opersyona karar vermem de sanırım bunu gösteriyor ben bile şaşırdım Çok Mutluyum gidip görüşmeni tavsiye ederim Boddy cim
gizeml , ameliyat sonrası ağrıları biraz anlatabilir misin ? nasıl bir ağrı. biraz kadınsal olcak ama,bazen regl dönemlerimizde karnımız ağrır iki büklüm kalırız ya ağrıdan sancıdan,eşdeğer olarak okadar şiddetli mi ? :kedi: yoksa daha mı şiddetli. bi de ben sporcuyum.sıksık spora ara verip yeniden başlıyorum.bikaç ay antreman yapmadığım zaman,antremana gittiğim ilk günün sabahı müthiş kas ağrılarıyla uyanıyorum.hamlaşmaktan.ama çok da baş edilmicek ağrılar olmuyo.nefes alırken verirken yatıp kalkarken sorun oluyodu, o da sadece o an oluyodu yani.o tarz bi ağrı mı.yani şiddeti nasıl bilmiyorumkismile kendimi ona göre hazırlamak istiyorum.