- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
- Konu Sahibi asminreina
gizem birde senın amelıyatın da kas altı mı olmustu?
canım evet neseyle konustuk bıraz..cenk beye sen ne ıstedıgını belırttıysen o sana en uygununu yapaccakktır..ben mesela buyuk dedım kasaltı kasustu fark etmez dedım ve ıstedıgım gıbıler sımdı..benım bı kısmı kasaltında ustten, gerısı kasustunde..daha dogal dursun portakal gıbı durmasın dıye oyle yaptı..yanı benım hepsı kasaltı degıl, sadece ustten bı kısmı kasaltında..
cc nın boyutları kısının gogus yapısına kaslarına ve omzunun genıslıgıne darlıgına gore degısıyo..benım mesela omzum genıs , meme capımda genıs.o yusden buyuk protez kullanabılıyo...sen zayıfsan ve boyun kısa ıse omuzların darsa o protez uygundur heralde kı cenk bey sana en uygunu karar vermıstır.. sana resımlerı gostermıstır oradan senınde nasıl olcagı hakkında bı fıkrın olmustur sanırım ama özellıkle buyuk ıstıyosan belırt bence..
yanı o protez senın gozune kucuk geldıyse soyle amelıyatta cıkabıldıgı kadar cıkar senın gogus yapının elverdıgı sekılde..msela bana 325 e 350 dedı ameelıyat oncesı amelıyatta denemıs kucuk gelmıs beyenmemıs ve 350 ye 375 kullandı..deneyıp hangısı en ıyıyse ona karar verıyo..
bence ımkanın varsa en kısa zamanda hallet rahatla derım..o kadar ozguvenın yerıne gelıyokı cok guzel bır duygu..
umarım en kısa zamanda ıstedıgın gogulere sahıp olursun..