- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
Slm gizemlcim.biliyorsun bugün kontrolüm vardı...sporcuya geçtim ve senin dediğin markayı aldım ..çok zor giyiliyo ama doktorun istediği gibi sıkı..hatta nerden aldın markası falan diye sordu hastalarına tavsiye edecekmiş....pomat verdi...masaja 1 hafta sonra gecerizz dedi..sol göğüste hafif ödem var..ilaçlarımın çoğu biti sadeece antibiyotik kaldı o bitene kadar içicem..fazla zorluğum kalMADI sanki hafif şişlik harici oda iner dedi..eve gelince banyo yaptım çok rahatladım ama giyerken sporcuyu desteksiz olmuyo illaki yardım almak gerekiyo bende öyle oldu sen nasıl kullanabildin..bide içi boş desteksiz80 beden sütyen kullanıcamm deseler inanmazdım dolu dolu 85 var..çok güzell olmuşlarr..çok beğendim tabi eşimde .)))yanlız pomadı kullanmanı hergünmü demişti...söyledi aslında bana ben o aralar uçuşa geçiğim için aklımdan gitmişş...anladığım günde 1 yapılacaktı olmadı neşe hanıma sorarım yarın...şimdilik bukadar..bugün tam 1 hafta oldu çok şükür sanki ameliyat olmamışım gibii...başından beri benlelermiş gibiii psikolojım düzeldi vallahaa:.....
laktu nerelerdesin..gorunmuyosun..nasıl oldun?her sey yolundamı?
canım bende 3 haftada erıdıler..bı sorun olmadı..en guzel yonude desteklılere veda etmek..sporcu evet sıkı ama guzel toparlıyo ben alıstım cıkarmıyorum onu..altı metellılere gecene kadar bunu kullancam..metalsız olanlar cok cırkın gorunuyo bıde model yokk.bakalım dıkıslerın kabukları attı..bende kontrole 27 yada 30 u arasında bır gun gıdecem..oyle ıste canımm.bende cenk bey ne zman uygun gorurse metallılerı o zamman cıkacam alısverıse:))
laktucum nber..nasıl oldunn..ay sonu kontrole gıdecem..senın nasıl gıdıyo alıstın dımı artık...
ufuk beyin sekreteriyle görüştüm bugün çok yogun cenk beyi de düşünüyorum ama bırtürlü karar veremedim ufuk beyden memnun olmayan varmı hiç gögüs büyütme amelıyatından
meraba gizem,aklımda ufuk bilkay vardı onceden okudugum tavsıyelerden dolayı fakat senın cenk tokatla ılgılı yazdıgın yazılar benı ona dogru yonlendırdı.gercı senın yaptırdıgın olcu benım dusundugumden bıraz buyuk ama senın ıcın sakıncası yoksa resım gonderebılırsen cok cok sevınırım.senın yaptırıdıgın 375 cc sanırım ben 235 cc gıbı dusunuyorum bır anda abartılı olmasınlar dıye :) azla yetınmeye calısıcam sanırım hıc yoktansa :) yardımcı olursan sevınırım
ufuk beyin sekreteriyle görüştüm bugün çok yogun cenk beyi de düşünüyorum ama bırtürlü karar veremedim ufuk beyden memnun olmayan varmı hiç gögüs büyütme amelıyatından
perşembe gününe cenk beyden randevu aldım :)
bu bile heyecan verici....
laktucum nbersin..merak ettım senı yoksun uzun zamandır..