izmirde gögüs büyütme ameliyatı

gizem birde senın amelıyatın da kas altı mı olmustu?

canım evet neseyle konustuk bıraz..cenk beye sen ne ıstedıgını belırttıysen o sana en uygununu yapaccakktır..ben mesela buyuk dedım kasaltı kasustu fark etmez dedım ve ıstedıgım gıbıler sımdı..benım bı kısmı kasaltında ustten, gerısı kasustunde..daha dogal dursun portakal gıbı durmasın dıye oyle yaptı..yanı benım hepsı kasaltı degıl, sadece ustten bı kısmı kasaltında..
cc nın boyutları kısının gogus yapısına kaslarına ve omzunun genıslıgıne darlıgına gore degısıyo..benım mesela omzum genıs , meme capımda genıs.o yusden buyuk protez kullanabılıyo...sen zayıfsan ve boyun kısa ıse omuzların darsa o protez uygundur heralde kı cenk bey sana en uygunu karar vermıstır.. sana resımlerı gostermıstır oradan senınde nasıl olcagı hakkında bı fıkrın olmustur sanırım ama özellıkle buyuk ıstıyosan belırt bence..
yanı o protez senın gozune kucuk geldıyse soyle amelıyatta cıkabıldıgı kadar cıkar senın gogus yapının elverdıgı sekılde..msela bana 325 e 350 dedı ameelıyat oncesı amelıyatta denemıs kucuk gelmıs beyenmemıs ve 350 ye 375 kullandı..deneyıp hangısı en ıyıyse ona karar verıyo..
bence ımkanın varsa en kısa zamanda hallet rahatla derım..o kadar ozguvenın yerıne gelıyokı cok guzel bır duygu..
umarım en kısa zamanda ıstedıgın gogulere sahıp olursun..

gizem evet dediğin gibi omuzlarım dar degil boyumda cok kısa degıl fakat gogus kafesım darmıs zaten ben ılk olarak buyuk bır sey ıstemedıgımı soyledım zaten amelıyat esnasında deneyıp karar verecek tam olarak kac cc olacagına.dileklerin için cok tesekkurler umarım bır an once kavusurum

evet gogus kafesın darsa cok buyuk bısey koyamaz.. koysada guzel durcagını dusunmuyorum..benımle carsamba gunu arkadasım geldı onunda gogus kafesı dar ve onada 250 -270 -deneyecek..bunları bana koysa mesela hıc yaptırmıyım daha ıyı derdım cunku ben 1.75 ve 68 kıloyum omzum genıs gogus kafesım genıs.boyle olunca bende kullandıgı protezler tam ıdeal oldu..sen cenk beye bırak bence cc ayarını o en ıyısını yapıyo kı cenk beye amelıyat olacaksan..cok kucukte yaptırma bence yaptırdıgına deysın..

arkadaşlar 2 hafta önce ameliyat olmuş ve doktorumu yıllardır tanıyan biri olarak İzmir'de kesinlikle Dr. Ulvi Güner ve mümkünse dual plan diyorum! iyi şanslar

cenk beyde dual plan, kasaltı ve kasustu uyguluyo...bunlar tabı kısının vucut yapısına gore degısıyoo.. cok basarılı ve cok ılgılı bır doktorr..amelıyatı yaptım paramı aldım gıtsın dıyen bırı degıl..amelıyat sonrası takıbe cook onem verıyo..ben cok memnunum ılgısınden, ve ınsanlıgından....ayrıca ulvi beye göre daha makul bı ucrete yapıyo..sen neden o kadar fazla odedın kı anlamadım sonucta bende yapılanın aynısı yapılmıs sana ...cok fazla odemıssın sonucta ızmır ıcın 4000 - 4500 arasında amelıyat ucretlerı..mutluysan sorun yook gule gule kullan..

Teşekkür ederim :) aslında hangi doktor daha iyidir konusundan çok ben forum başlığına göre izmirli haninlarla kendi fikrimi paylaşmak istemiştim. Herkesin her şey gonlunce olsun

teşekkür ederim canım ameliyat gününü iple çekiyorum

merhaba sekoya amelıyatını oldun mu? memnunmusun nasıl oldu paylaşırsan çok sevınırım bende ufuk beyle görüştüm 28ınde amelıyatım var çok kararsızım bı karamsarlık çöktü içime ufuk beye mem büyütme amelıyatı olanlar lütfen bişeyler yazın.çok üzgünüm:

naptın canım karar verebıldın mi??

merhaba görüştüm ufuk beyle çok yoğun 28 eylüle gün verdı yanımda kımse olmayacak herkezın tatılı bıtıyor ve gıdıyorlar eşim zaten amelıyatı onaylamadığı için gelmeyecegım demişti offfff napacağımı bılmez bı durumdayım vazgeçsem yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldım çok kötü bi durumdayım anlayacagın.kimseyede sölemek istemıyorum kendı başıma olamam da bakalım napacagım.kas üstü olur dedı doku varmış yuvarlak istedım olur dedı ama buyuklugunu konuşmadım gıttığimde konuşurum artık.saol canım .

merhaba hozmanck ben henüz ameliyatımı olmadım önce 20 eylül dedik sonra önemli bir toplantım var 28 eylül olsun dedi dün görüştüm tahlillerimi ne zaman yaptırayım diye 28 ine sizi yazmamışım 29 u olur mu dedi tmm dedim ama bu tavırları güvenimi sarsıyor tabi acaba doktor konusunda doğru bir karar verdim mi diye kendimi düşünmekten alamıyorum meme büyütme ameliyatı yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var[ufuk beye]

bunun bıde sonrasında kontrollerı var..o zaman sana zaman ayırabılecek mı? bunlarıda dusun oyle karar ver bence..kolay gelsın ve gecmıs olsun sımdıden

bende çok istiyorum göğüslerimi büyütmekk ama korkuorummm burun ameliyatını zor oldum:)

Herkese selam bende izmir de yaşıyorum ve birbirinize olan desteğiniz bana da çok iyi geldi bende büyütmek için karar verdim en sonunda ve cmrtesiye randevum var Prof dr. Ahmet Seyhan la görüşücem Ahmet Seyhana Ameliyat olan varmı varsa paylaşırsanız sevinirim bakalım ne olacak burada paylaşırım bende neler yaşayacağımı

Merhabalar,
randevun nasıl geçti acaba ? Ben de Ahmet beye Liposuction olmak istiyorum bu önümüzdeki hafta içersinde randevu alıp görüşmeye gideceğim. Ahmet Bey sende nasıl bir iizlenim bıraktı görüşlerini paylaşırsan sevinirim :1rolleyes:

Merhabalar,
randevun nasıl geçti acaba ? Ben de Ahmet beye Liposuction olmak istiyorum bu önümüzdeki hafta içersinde randevu alıp görüşmeye gideceğim. Ahmet Bey sende nasıl bir iizlenim bıraktı görüşlerini paylaşırsan sevinirim

Canım ben bu önüzmediki cmrtesi günü gideceğim Ahmet beyle görüşmeye randevu aldım bende çok heycanlıyım araştırdım baya bi çalışmaları güzel prof olması zaten tecrübesini simgeliyor bakalım sana aktarırım buradan takip edersen ogün neler yaşadığımı canım benim sevgiler....

Teşekkür ederim canım güzel haberlerini bekliyorum bende arayıp bu hafta için randevu almak istiyorum bakalım hangi güne verecekler. Bende sana görüşmemin nasıl geçtiğini aktarırım sevgiler :))opuyorumnanaktan

cuma günü için cenk tokat`tan randevu aldım. bir de onunla görüşüp karar vermek istiyorum galiba ufuk bilkay dan vazgeçicem.cenk bey pazar günü ameliyat yapıyor mu. yıllık iznime pazar günü ayrılıyorum 15 gün iznim var ve iyileşme sürecimi olabildiğince evde geçirmek istiyorum.

cumartesı calıstıgını bılıyorum ama pazar bılmıyorum calısıyomu..bı arkadadsım cenk beyle pazartesı gorustu ve salı amelıyat oldu..sende cumartesı calısmıyosan cuma gunu amelıyat olursun aksam uzerı..ben kendısınden cok memnunum ve 2 ayda 8 kez kontrole gıttım..o yusden sana dıorum sonrasında takıbınde sana zaman ayırmasıda onemlı dıye..
yınede karar senın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…