- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
gizem birde senın amelıyatın da kas altı mı olmustu?
gizem evet dediğin gibi omuzlarım dar degil boyumda cok kısa degıl fakat gogus kafesım darmıs zaten ben ılk olarak buyuk bır sey ıstemedıgımı soyledım zaten amelıyat esnasında deneyıp karar verecek tam olarak kac cc olacagına.dileklerin için cok tesekkurler umarım bır an once kavusurum
cenk beyde dual plan, kasaltı ve kasustu uyguluyo...bunlar tabı kısının vucut yapısına gore degısıyoo.. cok basarılı ve cok ılgılı bır doktorr..amelıyatı yaptım paramı aldım gıtsın dıyen bırı degıl..amelıyat sonrası takıbe cook onem verıyo..ben cok memnunum ılgısınden, ve ınsanlıgından....ayrıca ulvi beye göre daha makul bı ucrete yapıyo..sen neden o kadar fazla odedın kı anlamadım sonucta bende yapılanın aynısı yapılmıs sana ...cok fazla odemıssın sonucta ızmır ıcın 4000 - 4500 arasında amelıyat ucretlerı..mutluysan sorun yook gule gule kullan..
teşekkür ederim canım ameliyat gününü iple çekiyorum
naptın canım karar verebıldın mi??
merhaba sekoya amelıyatını oldun mu? memnunmusun nasıl oldu paylaşırsan çok sevınırım bende ufuk beyle görüştüm 28ınde amelıyatım var çok kararsızım bı karamsarlık çöktü içime ufuk beye mem büyütme amelıyatı olanlar lütfen bişeyler yazın.çok üzgünüm:
bende çok istiyorum göğüslerimi büyütmekk ama korkuorummm burun ameliyatını zor oldum:)
Herkese selam bende izmir de yaşıyorum ve birbirinize olan desteğiniz bana da çok iyi geldi bende büyütmek için karar verdim en sonunda ve cmrtesiye randevum var Prof dr. Ahmet Seyhan la görüşücem Ahmet Seyhana Ameliyat olan varmı varsa paylaşırsanız sevinirim bakalım ne olacak burada paylaşırım bende neler yaşayacağımı
Merhabalar,
randevun nasıl geçti acaba ? Ben de Ahmet beye Liposuction olmak istiyorum bu önümüzdeki hafta içersinde randevu alıp görüşmeye gideceğim. Ahmet Bey sende nasıl bir iizlenim bıraktı görüşlerini paylaşırsan sevinirim
Canım ben bu önüzmediki cmrtesi günü gideceğim Ahmet beyle görüşmeye randevu aldım bende çok heycanlıyım araştırdım baya bi çalışmaları güzel prof olması zaten tecrübesini simgeliyor bakalım sana aktarırım buradan takip edersen ogün neler yaşadığımı canım benim sevgiler....
cuma günü için cenk tokat`tan randevu aldım. bir de onunla görüşüp karar vermek istiyorum galiba ufuk bilkay dan vazgeçicem.cenk bey pazar günü ameliyat yapıyor mu. yıllık iznime pazar günü ayrılıyorum 15 gün iznim var ve iyileşme sürecimi olabildiğince evde geçirmek istiyorum.