- 29 Mart 2010
- 118
- 4
-
- Konu Sahibi asminreina
baştan sona okudum yazıyı.keşke ameliyat olmadan ameliyatımızın bitmiş halini görebilsek ya. benneyaptımki bu gece rüyama girdi kabustu resmen.çok korktum ya
bişey daha sorabilir miyim sana cnm ya olumunekankayizsmile ameliyattan sonra eve giderken minibüsle eve dönülür mü ? arabamız yok,beni arabayla alcak biri de yok . ille taksiyle mi gitmek gerekir,yoksa normal sıradan eve gider gibi minibüsle dönebilir miyim.
Ameliyatım gerçekleşti allaha şükür çookkk iyiyim şu anda ödem var doğalDoktorum Ahmet Seyhan Bey Muhteşem bir Cerrah Eli Çok hafif aynı zamanda Profösör olarak alçak gönüllü ve ve inanılmaz bilinçli tecrübeli Cumartesi Görüşmeye gidip Salı günü de ameliyata giren biri olarak gayet mutluyum kollarımı rahat rahat kullanıyorum hafif bir gerginlik var ağrım sızım da yok ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem 300 cc istiyorum diye diretip doktorun işine müddahele etmesinler zaten doktor en uygununu yapacaktır arzunuzu hayalinizi söyleyin elbet Lakin bu konuda rakam vermek inanılmaz yanlış olur kişinin vücut yapısına göre gereken yapılır merak edilen şeyler olursa seve seve cvplandırabilirim
Merhaba miks memnun olmana çok sevindim bende 09.10.10 da Ahmet Beye lipo ve mini karın germe oluyorum. Ameliyattan sonra Ahmet Beyin ilgisi nasıl? Ayrıca Gazi Hastanesine daha önce hiç gitmedim odalarda refakaçi için yatacak yer var mı? Bir de pijama filan kendin mi götürüyorsun? ( Kent Hastanesinde pijama veriyorlar da ondan sordum) Sana geçmiş olsun ve darısı başıma diyorum a.s.
Cevabı için çok teşekkürler inanılmaz heyecanlıyım şimdi den uykularım kaçtı. bilmiyorumkismileSağol canım benim Darısı başına Gayet ilgili Ahmet bey rutin kontrollere geliyor hemşirelerde ilgili Sekreteride çok yardımcı Yanına önden düğmeli gecelik yada elbise tarzı bir şeyler al ve yedekli al çamaşır al Güsel bir çanta yap yedekli yap terlik çorap falan refakatçi içinde Koltuk var açılıyor gayet rahat hihoyyyt
İnşallah gönlünce olsun her şey sağlıkla Şimdiden geçmiş olsun Şeniz
Cevabı için çok teşekkürler inanılmaz heyecanlıyım şimdi den uykularım kaçtı. bilmiyorumkismile
Seni anlıyorum Bende öyleydim atarax içtim geceleri ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapılıyor zaten rahat ol ve Doktoruna Güven Sevgilerimle...
Ameliyatım gerçekleşti allaha şükür çookkk iyiyim şu anda ödem var doğalDoktorum Ahmet Seyhan Bey Muhteşem bir Cerrah Eli Çok hafif aynı zamanda Profösör olarak alçak gönüllü ve ve inanılmaz bilinçli tecrübeli Cumartesi Görüşmeye gidip Salı günü de ameliyata giren biri olarak gayet mutluyum kollarımı rahat rahat kullanıyorum hafif bir gerginlik var ağrım sızım da yok ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem 300 cc istiyorum diye diretip doktorun işine müddahele etmesinler zaten doktor en uygununu yapacaktır arzunuzu hayalinizi söyleyin elbet Lakin bu konuda rakam vermek inanılmaz yanlış olur kişinin vücut yapısına göre gereken yapılır merak edilen şeyler olursa seve seve cvplandırabilirim
slm kizlar, lutfen bana yardimci olun kafam cok karisti, izmirde ameliyat olmak istiyorum yurtdisinda kaliyorum hangi doktoru sececegimi sasirdim ahmet sehanmi cenk tokatmi ufuk bilkaymi. gidip görusme imkanimda yok ancak birini secip ameliyat karari alcam. ben hem gögus buyutme karin germe ve burnumu yaptirmak istiyorum offf offff
slm.bu konuda gizeml sana yardımcı olur.başlığı açan arkadaşımız.bana da bilgileriyle çok yardımcı oluyor.bi iletişime geç istersen
tsk ederim darkbloom, ben öyle yapim en iyisi. gizeml banada yardimci olurmusun lutfen en yakin zamanda karar vermem lazim vakit daraliyor kafamçokkarıştı
sanırım gazi hastnesinde olcaksın cnm ameliyatını.
canım sana ozelden maılımı yazdım..ıstersen ekleyebılırsın..merak ettıklerın neler yada ne konuda kafan karıstı?
msnden eklersen konusuruz..elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım..