izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Merhaba kızlar. 9. Senem bıtıyor. 4 senelıkte evlıyım ve 12 gunluk ıkızlerım var.silikonla emzirme herkeste soru işaretıdır. Ben meme altı kesısı yaptırdım. Emzırmede sıkıntı uasamıyorum cunkü süt kanallarına zarar verılmedı. Doktorumdan allah razı olsun kı sayesınde 9 yıldır sıkıntı byasamıyorum

9 sene ha maşallah diyeyim darısı başıma insallah

Cok sevindim canim Allah anali babali buyutsun, saglikli uzun omurler versin

Izmir de ben Fatih Uygurˋa gitmeyi düsünüyorum, Saime irkören hanim ve Görkem Caliskan beyle görüstüm boyutta anlasamadik, görkem bey ise bana cok ilgil gelmedi. Önerebileceginiz Doktorlar var mi?
Ve ameliyattan sonraki agrilari nasil tanimlarsiniz? Daha cok et kesilmesi gibi bir agri mi yoksa bicak kesigi mi? Daha önce parmagimdan ameliyat olmustum ve sonrasinda 1 gün dikisler cok agri yapti ayni agriyi cekmek istemiyorum baya travma oldu :/

kızlar tam tamına 11 senem bitti 12 temmuzda. darısı siz isteyen arkadaşların başına. ben çok mutluyum ve memnunum. darısı sizlerin basına inşallah.

mesaj tekrarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…