- 22 Haziran 2010
- 26
- 0
- Konu Sahibi asminreina
merhaba. bende cenk tokatla görüştüm ve 30 eylül silikon ameliyatı olucam inşalla. kafam takıldı ama high profile 225 ya da 25o dedi bana göğüs tabanım dar oldugun için high profil dedi . max. 275 uygun dedi siz 300lerden bahsedince şaşırdım bayaga .
merhaba maya, doktoruna tam olarak nasıl bir boyut istediğini anlattıysan eğer, burada yazılanları pek fazla önemseme derim. Çünkü senin vücut yapını bilmeden "300 cc den az taktırma" ya da "250 cc sana çok küçük olur" gibi cümleler seni yanıltır, en basitinden göğüs dokunun ne kadar olduğunu hiç birimiz bilmiyoruz yerimseniben belki diğer başlıklarda okumuşsundur 1 ay önce Nebil Bozdoğan'a Ankara'da ameliyat olmuştum ve 300 cc de karar kılmıştık, ameliyatta çok abes bir durum olmadığı sürece bu protez koyulacaktı bana ve öyle de oldu, 325 cc çok yapay durmuş, anestezi uzmanım bile abartı bulmuş zemuszemus ilk haftalarda ödem olduğu için gerçek boyutundan çok daha büyük oluyor ve her geçen gün bu şişlikler indikçe göğüsler küçülüyormuş gibi geliyor -biraz bunun depresyonuna girmedim desem yalan olur 325 olsaydı daha mı iyi olurdu diye ailemin başının etini yedim bir süre ta ki iç çamaşırcıya gidip sütyenleri deneyinceye kadar hihoyyyt silikon takılmadan önce 75 beden kullanırken -ki içi full destek- şu anda b cup da bedenim 85-90 arası :) malum c ve d cup lar her markada bulunmuyor.. Bu yüzden ki canım doktoruna tam olarak nasıl bir boyut istediğini anlat ve bunun sonucunda birlikte doğru bir karar verin:lepi: Yeni bir ameliyatı hiç birimiz istemeyiz. Şimdiden geçmiş olsun